x adam beni bugün fişekledi,9 eylül kartepe yarışı için moral takviye olacak,23 ağustos perşembe ,06.00 pendik feribot ,45 dakika sonra yalova ,yalova suadiye köy arası
rota,
(link)
alo alo gölcük iskender,
saat 06.45 yalovadan 71 km sonra suadiye merkez cami orayı biliyorsun çeşmeyi,bir de kartepe kafeyi orada olursan bizi yakalarsın saat 10.45 'de en geç ordayız,,
perşembeye biletler bu günden alındı iki adam geliyoruz ,,,valla ucuz tarife toplam 25 lira ,
yarışlar daha fazlaya mal oluyor yahu ,202 km bedavaya gelecek bana ,bu arada bu gün hafif idman yaptık,bayramoğluna gittik artık bostancıdan e -5 yasaklanmış yani eskihisara giden yol bisikletlilere yasak ,bu nedenle yalovadan geçiş yapacağız ,,suadiye eğimleri beklesin ısı önemli 35 derece beni yorar 30 derece ehhh diyelim,biliyorsun ne oldu uludağda ,aynı günde ralli yarışı oldu eğimde kelle koltukta çıkış olmaz ısı fazla idi 7 km sonra bıraktım o gün 72 km yaptım uludağda ,
bu perşembe kafadan bir kere 142 km yapacam onu yaz bi tarafa ,,
bu ıronman turu oluyor 15 km eğim hariç tabi birde 15 km iniş var ne etti 30 km ,ha duruma göre bakarım ısı fazla olur ise tırmanış 7 bilemedin 8 km eğimde biter ,
bu gün milli bisikletçi murat dostum sizin bu yaptığınızı proflar bile bu ayda yapmaz derken doğru söylüyordu neyse geliyoruz limitlerimi kontrol etme durumu,biliyorsun o suadiye eğimlerini adamı ikiye böler 4 ile çarpar ,orada karıncalar nerden yürür bilirim,,

71 km sonra 15 km eğime dalış ilk 3 km çok sert 15 eğim ,sabah evden 18 km pendik yapacağım,saat 04.50 evden çıkış millet uyurken ben evden çıkış yapacağım
eski prosedürler geçerli kısa mola tempo ilk 71 km 'de 2 mola çok kısa süreli ,,rüzgarın durumu poyraz doğu sol yandan vuracak dönüşte sağ yandan vuracak ,
zirvede 10 dakika mola ,,,iniş aynı 15 km aşağıda mola işkembe 1 saat dönüş 71 km yalova eve varış 18 km dile kolay tabi,,,,
(link)
21 derece inşallah olur bakacağız,,,
20 'inci tur ise aynen 9 eylül kartepe yarışı ile noktalanacak 60 mastırda bakalım kimler var olacak
bak bak sen sado antenlerde beraber idik,,yıllar önce burası 1640 metre
2 ağustos -2009 turu 14 km eğim çıkıldı buradan zirveye 1640 'a çıkıldı zirveye buradan 7 km var idi son 5 km 'si belkide hala offroaddur..
bura aynen maşukiye çıkışı
suadiye eğimleri hala böylemi acep,,,,
kartepe 14.tur arka planda otel ...
2 ağustos 2009 ,maşukiyeden zirveye 1640 'a ,ordu idik o gün..
eser bu foruma üye ona bi haber çakayım bakalım
10 ocak 2010-
7 .tur,
murat içlek soğuğa aldırmadı,
onur yoruldu,
murat ile devam inişte buraya çok dikkat ettik,
müthiş bir fırtına başladı,,
maşukiye eğimi
ve çiviledi bizi 45 km hızla esen bir rüzgar
kar yoktu o sene
ağaçlar kökünden koptu
murat ağır bisikleti ile çıkmıştı daha sonra yola geçti,
son 7 km lik yolun başlangıcı buradan 1640' a çıkılıyor ,ama gidemedik fırtına engel oldu.
14 'üncü tur sağdan sola ben,iskender,korcan bahtiyar resmi erkan çekti suadiye eğimi arkada otel
erkan közen ne anılar var onla
kartepe 10.tur,
haydarpaşadan trene binildi,derbentte inildi,
14 km eğim yarışı yapıldı durmadan çıkıldı,
ısı 28 derece idi..
1- hasan bahri toros...bir saat 23 dakika...mtb
2- aytekin erzan ----bir saat 25 dakika....mtb
3- mehmet şer ...bir saat 26 dakika mtb
4-volkan çelik bir saat 28 dakika mtb
5- kamil -atom- ...bir saat 29 dakika mtb
6- engin özen bir saat 30 dakika mtb
7- sinan bir saat 53 dakika mtb
8- kudret kurtcebe çavuş steiner bir saat 58 dakika...mtb
9- özkan ...2 saat 17 dakika mtb
10- ali kıran 2 saat 22 dakika..
11- ahmet 2 saat 28 dakika yol
12- mustafa 2 saat 50 dakika mtb
13- sarkiz 2 saat 50 dakika...mtb
daha sonra 7 km tırmanarak 1640 'a çıktık,
14 'üncü tur 100 km gidiş ve 14.8 km eğim tırmanışı,
sonuçlar
10.30 çıkış suadiyeden tırmanış
14.8 km rampa
13.15..varış
rota,
(link)
alo alo gölcük iskender,
saat 06.45 yalovadan 71 km sonra suadiye merkez cami orayı biliyorsun çeşmeyi,bir de kartepe kafeyi orada olursan bizi yakalarsın saat 10.45 'de en geç ordayız,,
perşembeye biletler bu günden alındı iki adam geliyoruz ,,,valla ucuz tarife toplam 25 lira ,
yarışlar daha fazlaya mal oluyor yahu ,202 km bedavaya gelecek bana ,bu arada bu gün hafif idman yaptık,bayramoğluna gittik artık bostancıdan e -5 yasaklanmış yani eskihisara giden yol bisikletlilere yasak ,bu nedenle yalovadan geçiş yapacağız ,,suadiye eğimleri beklesin ısı önemli 35 derece beni yorar 30 derece ehhh diyelim,biliyorsun ne oldu uludağda ,aynı günde ralli yarışı oldu eğimde kelle koltukta çıkış olmaz ısı fazla idi 7 km sonra bıraktım o gün 72 km yaptım uludağda ,
bu perşembe kafadan bir kere 142 km yapacam onu yaz bi tarafa ,,
bu ıronman turu oluyor 15 km eğim hariç tabi birde 15 km iniş var ne etti 30 km ,ha duruma göre bakarım ısı fazla olur ise tırmanış 7 bilemedin 8 km eğimde biter ,
bu gün milli bisikletçi murat dostum sizin bu yaptığınızı proflar bile bu ayda yapmaz derken doğru söylüyordu neyse geliyoruz limitlerimi kontrol etme durumu,biliyorsun o suadiye eğimlerini adamı ikiye böler 4 ile çarpar ,orada karıncalar nerden yürür bilirim,,
71 km sonra 15 km eğime dalış ilk 3 km çok sert 15 eğim ,sabah evden 18 km pendik yapacağım,saat 04.50 evden çıkış millet uyurken ben evden çıkış yapacağım
eski prosedürler geçerli kısa mola tempo ilk 71 km 'de 2 mola çok kısa süreli ,,rüzgarın durumu poyraz doğu sol yandan vuracak dönüşte sağ yandan vuracak ,
zirvede 10 dakika mola ,,,iniş aynı 15 km aşağıda mola işkembe 1 saat dönüş 71 km yalova eve varış 18 km dile kolay tabi,,,,
(link)
21 derece inşallah olur bakacağız,,,
20 'inci tur ise aynen 9 eylül kartepe yarışı ile noktalanacak 60 mastırda bakalım kimler var olacak
bak bak sen sado antenlerde beraber idik,,yıllar önce burası 1640 metre
2 ağustos -2009 turu 14 km eğim çıkıldı buradan zirveye 1640 'a çıkıldı zirveye buradan 7 km var idi son 5 km 'si belkide hala offroaddur..
bura aynen maşukiye çıkışı
suadiye eğimleri hala böylemi acep,,,,
kartepe 14.tur arka planda otel ...
2 ağustos 2009 ,maşukiyeden zirveye 1640 'a ,ordu idik o gün..
eser bu foruma üye ona bi haber çakayım bakalım
10 ocak 2010-
7 .tur,
murat içlek soğuğa aldırmadı,
onur yoruldu,
murat ile devam inişte buraya çok dikkat ettik,
müthiş bir fırtına başladı,,
maşukiye eğimi
ve çiviledi bizi 45 km hızla esen bir rüzgar
kar yoktu o sene
ağaçlar kökünden koptu
murat ağır bisikleti ile çıkmıştı daha sonra yola geçti,
son 7 km lik yolun başlangıcı buradan 1640' a çıkılıyor ,ama gidemedik fırtına engel oldu.
14 'üncü tur sağdan sola ben,iskender,korcan bahtiyar resmi erkan çekti suadiye eğimi arkada otel
erkan közen ne anılar var onla
kartepe 10.tur,
haydarpaşadan trene binildi,derbentte inildi,
14 km eğim yarışı yapıldı durmadan çıkıldı,
ısı 28 derece idi..
1- hasan bahri toros...bir saat 23 dakika...mtb
2- aytekin erzan ----bir saat 25 dakika....mtb
3- mehmet şer ...bir saat 26 dakika mtb
4-volkan çelik bir saat 28 dakika mtb
5- kamil -atom- ...bir saat 29 dakika mtb
6- engin özen bir saat 30 dakika mtb
7- sinan bir saat 53 dakika mtb