Scudo Sports

2019'da Alanya'da 3 GranFondo birden!

Buna forumdan katılmayı düşünen var mı? Ben katılmayı düşünüyorum ama bir Grupetto lazım. :D
Proların tozunu yutup, tek başıma geriden gitmek istemiyorum. :D
Başka katılacak benim gibi formsuz arkadaşlar varsa katılmayı düşünebilirim. :D

Scudo
@vetohan
''Lanterne rouge'' ben olacaksam grupettoya katılırım.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Bende katılıyorum benimde sizden pek bir farkım olduğunu düşünmüyorum beraber yarışı yavaş yavaş etrafa baka baka tamamlarız :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve Veto8
Tamam grupetto olustu gibi. Kisayi mi yoksa Uzun etabi mi dusunuyorsunuz?

Büyük ihtimalle kısa ama bir anlık gaza gelip uzunada katılabilirim ya siz

@Bisiklet sever 93

Ben de kisa dusunuyorum. Ama aynen uzun da olur. Her sekilde en sondayim. :)

Size bir şey sormak istiyorum mahsuru yoksa acaba siz 60 km'yi kaç ortalamayla gidiyorsunuz ben uzun zamandır antrenman yapmadım ortalamam 30 dan 22lere düştü inşallah Şubat ayına kadar biraz toparlarım

@Bisiklet sever 93

Ben de sizin gibiyim heralde. Ortalamam konusunda birşey diyemiyorum çünkü ekimden bu yana 4-5 kere çıkabildim doğru düzgün, hava da hep yağmurluydu burda. Böyle bir hedef, plan filan olmayınca antreman zor oluyor zaten. Bütün sürüşler gezi sürüşüne dönüyor. :D

@hamlet2006

süleyman 9 şubat yanılmıyorsam yapacağın tek olay aynen 60 km eğimli bir etapta bu pazar durmadan basmak nitekim istanbulda havalar düzeldi bu pazar 60 km sert eğimlere dalacağım durmak yok senin anlayacağın başka türlü olmaz .ama hazır değilim dersen o zaman 30 km 'ye çekeceksinki biliyorsun bu işler önceden yapılır ise 60 km sana koymaz,edirne yarışında durmadan bastım 35 km sert rüzgar beni biçti dönüşte çok adam devrildi yenildi rüzgara ,2 saat 50 dakika makara durmadan bisiklet sürmek öyle kolay iş değil ,70 km teptik,yanlış yerden döndük birde,hele hele sert rüzgarı önden yersen işini bitirir, sert rüzgara direndim,tempom düşmüş idi, burada 60 km galba kısa mesafe fazla sayılmaz yani,,edirne etabın en kötü yönü aynen açık arazi oluşu ,,

bu pazar yağmurlu görünüyor kudret abi

Geri