(link)
bu etap öyle düz yolda gitmeye benzemez 3.5 saatte devirdik ,in çık in çık 17 eğimler ,kartepede yok böyle eğim ,yanlız aydos ıslaktı benim idman yerine gelmem 43 km 43 dönüş var birde millet oraya araba ile gidiyor ,bu gün bi tane yol biskletçisi denk gelmedi ,göçbeyli oruçoğlu darlık mudarlı ovacık göçbeyli ciddi bir etap
bizim sahiller ile işimiz olmaz orçun 100 artı gitmeyince bisiklete binmiyorum demektir
senden ayrıldıktan sonra gene aydos güney ıslaktı ,yakacıktan indim ama e _5 den aynen fındıklı oldu ,rüzgar arkadan iyi idi..
@Another Day in Paradise
az bi hamlama var onu hissettim bu etapta fırtına gibiydim ...
orçun senle biz konuşmayız ,biz aynen eylem yaparız ve yolların canına okuruz ,bu gün sen çok iyi idin eğimlerde uçtun çalışan adama saygım var benim çalışmayana asla saygım yok artık hele hele konuşanlara hiç saygım yok artık bu forumda ,
attila bisiklet takımı her zamanki 80 km 'lik etapta var oluyorlarda kardeşim bi tane doğru dürüst eğim yok o etapta ,zati artık reklam takımı oldu çıktı malesef ,pelotonistanbul daha sağlam bi ekip 41 adet kürsü gördüler senin anlayacağın 41 kere maşallahları var ,bu 47 km 'lik etapta bi adet gran fondo olsa burada sağlam olan mustafa sevinçel işi götürür de kaç adet 60 mastır gelecekte bu etapta durmadan basacak zor dostum zor yani ,
bu etap gran fondoda olsa herkes bence dökülür ..
bu gün biz giderken attilla takımı dönüyordu birisi bağırdı niye bağırdı anlamadım kendilerinden felanmı zannetiler ne işimiz var bizim düz yollarda yahu babayiğitler gelsin bakalım bizim etaplarada anyayı konyayı öğrensinler
etapmı
al baba etap
göçbeyli oruçoğlu ulupelit ahmetli dönüş ulupelit oruçoğlu göçbeyli
diğer etap göçbeyli oruçoğlu ulupelit ahmetli teke köyü değirmendere ve molla fenari formula vay babam vay ,,yani,,
186904 dosyayı görüntüle
28 ocak sabahtan aydos eğimlerine gidildi,,,