@Kadir Eskici
aynen katılıyorum foruma 2009 senesinde üye oldum lay lom lom deyince herkes orada ama 50 km durmadan basacağız deyince tık yok milletten ,bisiklet sporunu bu ülkede hakkı ile yerine getirenler çok azdır ,norveçte kum gibi adamlar var onlar ile tanıştım ,burada cumhurbaşkanlığında koşan adamlara rakip olurlar,keza danimarkada ,oranın amatörleri buranın proları olur,bizde bi kere devlet işe el atmaz ise olacağı budur,belediyeler keza ,ayrıca özel sektör,fenerbahçe bisiklet takımı vardıda ne oldu koca bir fos ,önce kendi öz eleştirimizi yapacağız bu ülkeden neden bisiklet takımı çıkmıyor diye
neden efendim paris rubeye takım çıkartamıyoruz ve italya giroya ,oturup burada bunları bir tartışalım önce,
forumda bana sen 50 km basıyorsan bize ne diyenler bile çıktı ,bir adet topik açtım forumdan yol bisiklet yarışlarına kimler girdi diye valla tık yok,
şu forumda ne kadar perforsmançı var bakalım ,ne kadarı disiplinli bir şekilde tutarlı çalışmışta ben görmüşüm
burada olaya başlayanları gördüm ama ne oldu adamlar bisikleti bıraktı niye evlilik meselesi ,ya da motora geçenler oldu, ha demekki evlenince iş bitiyor öylemi yurt dışındada millet evli arkadaş, ama adam tenbellik yapmıyor ,idmanlarını aksatmıyor,bize özgüdür tenbellik,adam sendecilik bananecilik ,ondan sonrada vay be diyoruz değilmi sky takımı harikalar yaratınca ya da lotto buraya gelince torkuyu duman ediyor ,
nerde sizin uluslar arası bisiklet takımınız kardeşim çıkarında boyunuzu görelim,
konuşmakla iş olmuyor federasyon başkanı ne dedi çok gerilerdeyiz ,aynen çok gerilerdeyiz sayın erol küçükbakırcı,
erol bey eski milli bisikletçi bu ülkenin altın çağından geliyor, bir zamanlar .