Scudo Sports

2017 model bisikletler çıkmaya başladı

Scudo
@nuruasakir
Hiç boyamasalar daha güzel olurmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@alcest Son boyada değil logoda. Orda salcano yazmadığını düşğnün çok şık bir tasarımı var. Hem italik, hem bold, hemde gölgeli. Salcano kurumsal kimlik üzerine çalışmalı bence. Ha bu arada düşünüyorsanız alın bence o paraya 5800 setli rs31 jantlı carbon bisiklet 2017de hayal olacak.

Biraz ticaret biliyorsam bisiklet üreticilerinin hükümete bisiklet ithalatını kısıtlama yönünde baskı yapması kaçınılmaz. 2017'de başka tesadüflere de hazırlıklı olmak gerek. Bu arada benimki sadece şeytanın avukatlığı, almış olduğum duyum vs. yoktur. [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fblisaru
İthalatı kısıtllamasından önce bence yerli markalarımızın daha kaliteli ve özellikle daha çeşitli ürünler piyasaya sürmesi lazım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Ya sanki salcano o bisikleti üretyormuş gibi konuşmayalım.

Grup set jant kadro vs hepsi ithal. Burada montajlanıyor o kadar. Taiwan'da bike shoe's gidin 5bin tane alü kadro, 10bin maşa 5bin karbon kadro sipariş edicem boyası şöyle olsun ve diyorsunuz pazarlığınızı ediyorsunuz olay bitiyor.
Merlin gibi büyük satıcıların hatta delta gibi orta çapta yerlerin bile kendi markası var. Kadroyu rengi donanımı seç olay bitiyor zaten.

Salcano da dolarla o parçaları getireceğinden o da döviz kurundan etkilenecek bu kaçınılmaz.

Mosso koleksiyonu buradan gordugum kadariyla oldukca guzel. Tasarimlar ve renkler guzel olmus.

tca 735 2017 mosso çok güzel . Hemde çok aşırı güzel :D 2. bisiklet bu olucak inş

Mosso yol serisinde jantları shimano'dan alarak sonunda en çok eleştirildiği açığını geride bırakmış.

Yol bisikletlerindeki claris ve tourney setli bisikletlerin kadrosu çok hoşuma gitti gerçekten fiyatı ne olur acep

@alcest
duz siyah kirmizi falan yapsalar kadroyu daha cok begenilir

Mosso street mtr süper görünüyor. Carraro ve mosso metrea kullanmış ikiside birbirinden güzel gibi.

Fakat carraro geçen senenin lapierre renkleri, mosso geçen senenin ktm'si olmuş. Özellikle reborn nedir öyle yazı karakterine kadar benzetmiş :)

21388_strada_2000.jpg Ekran Resmi 2017-12-29 11.29.21.png

@Ozan k.

Doğrudur salcanoda tayvanda üretiyor giantta. tabi giant kendi üretim bandında kendi kalite kontrolcüleri ve standartlarında üretince olayın rengi değişiyor. Öteki arada boş zamanda fason üretim yapıyor. Böylece tayvan var, tayvan var oluyor.

@mehmet.ali

mosso istikrarlı ilerliyor. Güzelde bir doğuş olmuş. Bebek sarı saçlı mavi gözlüki doğduğu gün kapış kapış gitmiş. Pedaltürk adlı sitede az önce sıcak sıcak tükendi diyor. Nereden duydularsa. Fiyatını merak etttim. Rekabetçi bir fiyatsa bu ağırlık ve bu set ile bu bebe çok kapışılır.

5300 küsürmüş. Bu fiyata bu bisiklet şamda kayısı tabi şamda kayısı kaldıysa.

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Mosso bu sene kendini aşmış. İyi bir fiyat politikası uygulanırsa pazara damgasını vurur. 760cb, reborn, 790 pro ve özellikle street mtr öne çıkan, beğendiğim modeller. Mtr çok ilginç olmuş.

Mosso önümüzdeki seneye çok iddialı girecek gibi görünüyor. Tasarım ve renk seçimleri bir yana o ucube gidon ve maşadan kurtulup Ritchey sete geçmeleri çok iyi olmuş. Bahsedildiği gibi jant setini Shimano'ya çevirmeleri ise rakiplere diş gösterir gibi.

760CB Ultegra modelini Merida Reacto'ya benzettim biraz. Renk olarak ise Canyon Stealth tasarımını kullanmışlar gibi.

Ne olursa olsun rakiplerin beğenilen özelliklerini güzel harmanlayıp ortaya çok iyi bir iş çıkarmışlar.

Fiyatta da rekabetçi olurlarsa "yerliler" nal toplayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Tek cümleyle özet geçecek olursam Mosso bu sene de işi götürecek gibi görünüyor. Ümit bisiklet Mosso'nun satışlarındaki artışı görünce bu talebe karşılık verdi ve Mosso'nun TR'ye daha önce gelmemiş 760CB ve 790PRO gibi modellerini getirdi. Geçen sene Mosso'da standart hale gelen ritchey sele borusu, sele, gidon ve gidon boğazının üstüne shimano rs11 jantların da ilave edilmesi oldukça yerinde bir karar olmuş. Eğer biraz daha ayrıntıya inersek;

2017'de 760CB'yi getirmeleri çok isabetli bir karar olmuş. Mosso'nun yerli pazarda aero kadro eksiği vardı o da tamamlanmış oldu. Yol gurubunda dikkatimi çeken diğer bir model 790PRO. 7046 alaşımında üretilmiş bu kadro aynı grupsete sahip 735TCA'dan 400gr daha hafif!!! 7005 alüminyum kadrolu 735'in M boydaki kadrosunun 1350gram olduğu düşünülürse 790PRO'nun 950-1000gr civarında olacaktır. Zaten sitesinde de 47cm'lik kadrosunun 1050gr olduğu belirtilmiş. Mosso 7046 alaşımlı kadrolarıyla Cannondale CADD serisi kadrolarına ağırlık olarak epey yaklaşmış oldu. Fakat 7046 alüminyum 7005'e göre daha yüksek alaşımlı olduğu için fiyat olarak karbon mertebesinde olacağını düşünüyorum.

735TCA serisinde geçen seneye göre jant seti dışında bir değişiklik yok. Hatta geçen sene ben bisikletimi alırken yeşil tiagralı versiyonu hiç beğenmemiştim belki hatırlarsınız. Bu sene katalog çekimlerinde yeşil yerine turuncuyu ekleyerek bence çok iyi yapmışlar.

Cavalier serisinde endurance esintileri görüyorum. İyi de olmuş. Yol bisikletine başlangıç yapmayı düşünenler için ve kadınlar için daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Tek eksiği jantlarından dolayı 11kg'ya epey yaklaşmış olması.

En çok ilgimi çeken model ise şüphesiz Street Metrea. Fiyat olarak nasıl bir konumda olacak bilmiyorum, fakat bu sene epey ilgi çekeceğini düşünüyorum.

Reborn ise tıpki wizart modeli gibi, mosso'nun sitesinde yer almayan kadrolardan. Ağırlık olarak 750CB'den 200gr daha hafif görünse de sitede bulunmadığı için reborn'a biraz soğuk yaklaşmaktayım. Ne olursa olsun, aldığım kadronun üreticinin sitesinde yer almasını gerektiğini düşünenlerdenim. Ancak renk kombinasyonu başarılı.

Geri