Scudo Sports

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Tabi o zamana kadar satılmamış 735 kalırsa diyerek iddialı bir yorum yapıyorum :D @Ensar..

Scudo
@uguryilmaz144 yok ya satilmaz hepsi. :confused: yazin dedigim temmuz agustos degil nisan mayis o zamana kadar satilmaz insallah. :D

Arkadaşlar Mosso Türkiye sitesi tam aktif değil yeni modeller için site güncelleniyor ama tam aktif olmasada 2016 model yeni bisikletlere (link) buradan ulaşıp bakabilirsiniz. Henüz fiyat bilgisi bulunmamakta. Sizin favoriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum.

@poet CHAOYANG'dan bi vazgeçemediler arkadaş gerçi lastiklerden memnunum ben ama isim sıkıntı iste :D

@Ulaş Çavuşoğlu Bakmıştım gerçi ama o konuyu görmedim üstat katalog resimlerinin olduğu bir konu açılmış önceden haklısın.

Şubat 2016 da Mosso bisikletlerinin her çeşidi Gürsel dostumun mağazasında satışa sunulacak ilgilenenlerin beğenilerine sunulur,

Ultegra'lı model ile ilgili video paylaşılmış:

• Beğen
Tepkiler: Helen ve Tunafish
bu forumda en çok duyduğum şey yol bisikletinde en önemli şeyin kadrodan sonra jantlar olduğu , peki üreticiler neden en az jantlara önem verir anlamıyorum, bu arkadaş da jantları değişin yaramaz bunlar diyememiş ama laf oraya geliyor, oldu canım 7 bin küsür para bayılalım bide üstüne jant seti oh be ne güzel

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Fırat Y. Bu sorun cogu markada var hocam. Spec tarmac comp, TR fiyati 8500 civari, uzerinde 100 dolarlik jantlarla geliyor.:/

• Beğen
Tepkiler: Helen
Karbon kadro sayesinde kadrodan 350 gr hafiflerken, jantlardan 500 gram ağırlaşıyor bisiklet... Benim aklımda 735 tca'ya campangnolo scirocco 35 takmak var. Keyifli bir makine olacağını düşünüyorum...

• Beğen
dahon d8 mi yoksa marine 20d mi katlanır hakkında bilgisi olan varmı

@NKurtuldu

Bahsettiğiniz bisiklette Fulcrum jant mevcut ve o jantin 100 dolar olduğunu sanmıyorum.

@Berke fulcrum s4 model jant geliyor. Spec icin ozel uretim. Yaklasik 2 kilo:). Marka her zaman bir sey ifade etmiyor.

• Beğen
@NKurtuldu evet genel olarak jantlara en az önem veriliyor galiba tüketici algısıyla ilgili bir durum grupsetlere daha fazla bakılıyor ama mosso da abartmış bu işi amiral gemisi dedikleri bisiklete de bu jant takılmaz artık

• Beğen
@Fırat Y. Haklisiniz hocam, bence de en az aksium jant olmaliydi.
Firmalar jantlardan baya baya kisiyorlar.
750cb nin gobekleri nedir bilmiyorum. Kaliteli bir gobekse, kaliteli mavic cember ve spoken larla uygun fiyat/performans update si yapilir.
Ancak 6500 iyi para, bu nedenle imkan varsa yurtdisindan bisiklet alinmasini tavsiye ederim.(bu fiyat skalalari icin)

• Beğen
6500 tl ye canyonun iyi bir modeli alınabilir, buna aksium koysan 7000 e geliyor fiyatı, sene sonu indirimi bike24 gibi sitelerde ne bisikletler var.

bisiklete 2000 liradan fazla veriyorsanız marka değeri olan bi kadro alın derim, belki mosso çok güzel kadrolar yapıyodur ama bir caad10 alıp 2 sene kullanıp aldığı fiyata satan arkadaşlar var birde 6500 e bu bisikleti alıp 2 sene sonra 3000e zor satılma ihtimali var.

madem jant seti kötü üstündeki grup set ise yaklaşık 2000 lira desek sırf kadrosu 4000 eder ultegralı olan model. ya fiyatlar yanlış yada bu fiyat üzerinden büyük indirim olur.

gecen sene mosso tiagra alan bi arkadaşın bisikleti görüp incelemiştim, gerçekten çok güzel renk kombinasyonu vardır kadrosuda salcano xrs030 ayarında bi kadroydu, fiyatıda aşşagı yukarı aynıydı, bu sene aynı bisikletin katalog fiyatı 2999 tl galiba, resmen uçmuş fiyatlar. bu sene tüm bisiklet fiyatları uçacak galiba, alacak olanlar sezon girmeden alsın yada ikinci ele yönelsin bence

Geri