Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
6. Etap, Kumluca-Elmalı etabı profili: Deniz seviyesinden 1823 rakıma. 2 tane 1. kategori tırmanış. İniş yok, sadece düzlük ve tırmanış. Oldukça enteresan ve heyecan verici bir etap profili.

upload_2016-4-28_15-14-58.png

@Kudret Kurtcebe
Abi sen düşün taşın. Dağlara yakın bi semtten yer buluruz. Köye de yakın denize de. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Hatta bi üç beş gün çık gel. Yerini ayırtayım. Bendensin.:harika:

@mehmetsunu

İsim yaz abi ben öyle sağdan 5. alttan 7. falan deyince hep hata yapıyorum :D

@Oğuzhan Y.

Bakalım cevaplar gelsin akşam paylaşacağım hepsini :)

@MehmetAliB.

Hadi tatilide aradan çıkardın kudret abi iyisin...

@taner07

Yav işte o üçüncü. Kesin eminim. Doğru cevabı veripte avantayımı yediriyim millete.

yalnız daha önceki yıllar 150-160 km civarı olan etap 117ye düşmüş... @taner07 cevaba gelince berhane olabilir...

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Şu işe ben se gireyim diyorum ama bana kisa mesafe patlayici turlar lazim
Diger maraton turlari icin bir deri bir kemik olmak gerek o da bana gore degil.d.

@sedatergun sanıyorum laktik asidin etkisi yavaşlıyor uzun süre yapıldığında daha geniş damarlar elde ediliyor ve tekrar normal atmosfere geçip dinlenmeye geçince daha iyi bir dolaşım sağlıyor.
Global cycling Networks te bir anlatımı bardı takım otobüsünde böyle bir duş vardı ama gcn içindeki bulamadım. Hatta nette daha çok bilgi vardı ama onlarında çoğu kalkmış yada yanlış keyword le arıyorum.

(link)
Fotolar çok iyi.

@Ahmet.KOÇ elmalıya bekleriz o zaman cuma veya cumartesi

İzledim de sanki Greipel bilerek bırakmış gibi geldi bana,eğer böyle bir şey yaptıysa helal olsun.

@Tolga Çelebi

Rakibe bilerek galibiyet bırakmak? :eek::eek:

@Tolga Çelebi

adam mütevazi tolga,birinciliği istemedi konya etapta ama antrenör kabul etmedi,bu günde bana öyle geldi bıraktı sonda.
esas italya var onun kafasında....

@taner07

Burda rakip dediğimiz 94 doğumlu bir genç. Greipel ilk kazandığı etapta da başka arkadaşım kazansın demişti. Greipel için etabı almak veya kaybetmek arasında fark yok,Fransa'da 4 etap almış bir adam bu Gorilla. Ama 94 doğumlu sporcu için büyük bir zafer bu,geleceği için de keza dev bir adım..

Kesin demedim zaten,ben öyle gördüm ve hissettim.

Geri