@Kudret Kurtcebe
Abi çık gel. Dağsa dağ, eğimse eğim, düzlükse istemediğin kadar. Bir yanında dağlar var bir yanında deniz. Yeşil şehirdir Antalya. Yazın nemden bıktırır ama kışın kendini affettirmesini iyi bilir. İki amatör takımı var buranın. Bir sürü bisiklet topluluğu. Kop gel.
@Zekeriya Çab ilginize ve bilginize çok teşekkür ederim. Bu durumda amaç sanıyorum yüksek ısı sonucu kas yıkılmasını azaltmak sanıyorum. Ama bu durumda laktik asitin uzaklaştırılması da azalmıyor mu?
Benim abi o. Alanydaki federasyonun açılış yarisinda çinde bir takima transfer olacagini soyluyordu kendisi. Ne olduysa (torku elmalıda nal toplayacagini anlayinca) birden torkuya transfer oldu. Sonra elmalı öncesi yarışı birakti. Zaten dopingten sabıkalı adam. Gerçi simdi mpcc'ye kayitli kan pasaportu var o yuzden doping yapma ihtimali nereyse sifira dustu. Bakti bisey yapamayacak o da hakli tabi bu sefer fransanin oyunu da diyemeyecek verdi DNS bitirdi olayı.
Yarın 2012'den bu yana geçilen Göğübeli yokuşunu 5.kez geçeceğiz. Yokuş yaklaşık 10 km olmasına rağmen en sert kısmı son 7.7 km ve %7 ortalama eğime sahip.
Peki, bu yokuşu son 4 senede sizce en hızlı kim çıkmıştır? Seçenekler;
Adam Yates
Mustafa Sayar (Dopingli)
Natnael Berhane
İvailio Gabrovski (Dopingli)
Rein Taaramae
Nazım Bakırcı
Kristijan Durasek
Yoann Bagot
Kevin Seeldraeyers