Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
Astana agresif tavırları nedeniyle diskalifiye edilmiş
Son dakika editi: uyariya cevirildi yarışa devam ediyor Astana

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/fotograf-1-jpg.66954/

adam sonda acaip yahu.. italya etabı için elmalıda yok....yarın elmalı valla kaçırmam...

@Kudret Kurtcebe

Bal pekmez tahin + hurma işin daha doğalı olacaktır hocam, bal doğalını bulabilir misiniz bilmiyorum elbette ama bunları güzelce karıştırıp bunu sıvı olarak su ve süt ile alabilirseniz ^^ koladan daha etkili olacaktır. (hurma mixer'de çekilebilir) veya yenilebilir.

tad :/ acayip bişeyler oluyor tatlılıktan anlamak zor olur, birazda baygınlık verebilir kıvamı iyi tutturmak lazım :).

" Kan şekeriniz bir anda fırlayacaktır. " bunu engellemek için öncesinde muz alınır o biraz hızı kesiyor :)...

kolaya tercih ederseniz gibi.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@sedatergun
Etaptan sonra çok yüklenilmiş kasa soğuk hava ile müdahale edilir. Turdan önce masaj masajla ısınmış kasa soğuk azot duşu verilir sonra tura çıkılır. Turdan dönüncede azot duşu verilir. Dinlenme ve toparlanma daha hızlı oluyor.
Maçlarda falan sakatlanınca sıkılan soğutucunun tüm vücuda sıkılması.
Son zamanlarda tvde de gördüğümüz -256 derece olan odalar da azot duşu. Azot sadece mobil olmasını sağlıyor.
Aslında cavendish in bu tip
Bir duştan çıkış görüntüleri vardı ama çıplaktan falan kaldırıldı herhalde halbuki zati sansürlüydü.

Viyadük cenneti antalya. yazık :(

• Beğen
Sorun "medeniyette" demek ki; Kapadokya, Alanya, Antalya seyircileri gayet keyifli ve sayı olarak yeterli düzeyde bence :harika:

@Kudret Kurtcebe Sorun çıkmadı, çok güzelce geçtiler :) Benim dediğim yer geçildi :harika::harika:

Şimdi Kemer yoluna geldi sıra, o yolda antrenman yapanlar bilecektir, bildiğin doğal intervaldir; sürekli iner çıkarsın ama tabi bize göre öyle, profesyonellere dümdüz gelebilir :D

• Beğen
son durum nedir izleyen İZLEYEMEYEN var.

• Beğen
trt sürekli binaları gösteriyor, Antalya tanıtım turu gibi oldu bu biraz

• Beğen
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/fotograf-2-jpg.66955/

çocuğun dünyasını düşünebiiyormusunuz ne güzel bir tablodur bu.

@mehmetsunu

5 kişilik kaçış grubu 2 dakika 8 saniye önde. Son 32.5 km. Kaçış yakalanacak heyecan yapmayalım :)

@Kudret Kurtcebe Selfie çektirdi çocukla, kırmadı, gorili gülümserken gördüğüm nadir anlardan biri, o kadar şaşırdım ki ben gülümserken fotoğrafını çekemedim abi düşün yani :tskler:

@ÖmerMurat

alicenap greipel ,dünki hareketi çok takdire şayan ,adam birinciliği istemiyor ,ekipten başkasına bırakıyor, menejer kabul etmedi tabi,

Geri