bu gün yarıştan ayrı kaldım çünki sele yaptım,yarında olacak,nedeni lottonun acaip takdiği o neydi arkadaş ne biçim tempo yaptılar, ilham verdiler banada, nerde bizde öyle tempo.,mesajları okudum,dünki lottonun rüzgara karşı savaşı sonrası ,takımın bence yıpranması doğal idi,onun için greipel goriline yardım edemediler ,takım bu gün şişmiş oldu,
7 italyan potaya girdi,
ahmet bi ara greipelin arkasında imiş,attığı mesajda biri ona foul yapmış,bence kafaya takmıyacak idi,motivasyonunu asla kaybetmiyecekti,neyse ,ilk 10 'da yok,takım olarak ahmedi bi türlü koruyamadık,yorulmamasını sağlayamadık,alınacak ders lottonun uyguladığı takım stratejisi,konya etabının son bölümünü hatırlayın goril baştan 2'inci sırada idi,sonra son metrede takım arkadaşı çekildi goril kökledi,işte ahmedide torku böyle koruyacak idi,olmadı olamadı,torku çok idman yapacak ,ve ahmet bi kere atakçı olarak takım tarafından korunacak idmanlar bunun üzerine yoğunlaşacak eğimli güzergahta ahmedin yanında onu çekecek partneride olacak,zamanlama çok önemli yarışlarda ve yer tutma.
torkuya destek turunda idim,bu çocuklar asla hak etmiyorlar kötü organize edilmeyi ve yönetilmeyi,bir takımın beyni yok ise pedalşörler serseri mayın gibi dağılır ,iş neymiş,adam gibi antrenör .adam gibi sponsör şirket,
varmı ötesi.