Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@Ahmet.KOÇ Aynen hocam tur dışında her şey konuşuluyor. Başka bir konu altında mı toplansak sadece yarışı konuşacaklar olarak :kahve:
Bu arada yarınki etap için niyeyse içimden Adam Hansen geçiyor ama bakalım o_O

Scudo
Şuan tekrarının yayınlanması gerekmiyor mu? Yanlış mı biliyorum acaba? İzleyebileceğim bir link verebilecek varsa çok sevinirim

@-Ertuğrul

Adam Hansen, büyük kaçışların adamı, hadi bakalım neden olmasın :):harika:

@orhca Ben başlangıç değil de bitiş noktasından izlemeyi seviyorum. Böylece hem galibi, hem kazanma anını hem de ödül törenini görebiliyorum. Bu sene Alanya Kemer etabında galibim belli zaten:)
Bi de tırmanışın en zor yerinden izlemek lazım. Elmalı etabında olabilecek miyim bakalım. "TUR'un galibi orda belirlenir" denir:ssrtcbya:

@MehmetAliB. Benim de en büyük hayallerimden dağ etabı izlemek ama etap başına gitmeyi de tavsiye ederim size. 120 kilometreden sonra canı çıkmamış bisikletçiler daha cana yakın oluyorlar 3 4 fotoğraf çektirdim :D Benim demek istediğim şuydu açıkçası: sunucu çıkaracak kadar "etkinlik" havası verdiyseniz bir olaya, duyurmaz mısınız bunu? garibime gitti olay.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Puppet

valla yapılacak bi şey yok,kitle kanıksamış vaziyette,futbol modern arena,sosyoloji karşılığı,mutsuz insanların işşizlerin geçim kaynağı psikolojik olarak kendini aldatma ,yalnız buna rağmen futbolda bir spordur ,ama bu ülke artık işin ipini kaçırdı yat kalk yat kalk futbol konuş ,artık yeter sıkıldık ,bunaldık,ama bakıyorum stadlar dolusu adam derbi maçlarında,ben maça hiç gitmedim takımda tutmadım ,ama hacinin olduğu galatasarayı tuttum ,uefa kupasını aldığı zaman ,avrupa devlerini yenmişti galatasaray real madridi dümdüz etti, unutulmaz maçlardı ,mazide kaldı.

@MehmetAliB.

aman mehmet dostum, elmalı denince benim aklım oynuyor valla kaçırma derim.

Sıkıntım futbolla mı... Evet. Futbolla ilgili bir sıkıntım var. Hem de çok büyük bir sıkıntım var. Bunu konuşmanın yeri de burası değil biliyorum ve özür dilerim öncelikle. İnterneti didik didik ettim. EUROSPORT'un ücretli bir kanal olduğunu öğrendim ilk olarak... Daha sonrasında da en saçma kanalına kadar TRT kanallarını gezdim. Aradığımı bulmak şöyle dursun, bisikletle ilgili en ufak bir içerik bile yok. Elimdeki charta bakılacak olursa saat 22:00-23:00 ve 23:00-24:00 arası TRT ve EUROSPORT yayınlıyor. (sözde) Sabah halletmem gereken bir takım işler olduğu için izleyemedim, kendimi de "Akşam tekrarını izlersin. Ne olacak?" diye avutuyordum. Evet...

Yarınki Kapadokya etabı çok güzel olacak diye umuyorum. Bol tırmanış olan 40kmlik bir alanda 4 tur atacağız ve aynı tepeyi 4 defa geçeceğiz bence bugün de genel klasmanda belirleyeceği bir etap olacaktır. Kazananı belirlemese bile kesinlikle kimin kaybedeceği belli olacak :harika::harika: Elbette çok sayıda tanımadığımız sporcular var ve ben bugünün Caja Rural'a çok uyduğunu düşünüyorum o takımdan birinin kazanacağını düşünüyorum; bugün yarış dışı kalan sprinterleri ve Domingos'u çıkartıp bütün ekibi favoriler listesine yazıyorum :koptum::koptum: Dikkat etmemiz gereken isimleri şöyle derecelendirdim;

*****Jose Gonçalves, Pello Bilbao
****Davide Rebellin, Kristian Durasek, David Arroyo, Jaime Roson, Ricardo Vilela, Luis Mas Bonet
***Jasper Ockeloen, Nazım Bakırcı, Mustafa Sayar, Remy Di Gregorio, Premislaw Niemiec
**Karel Hink, Fredrik Strand Galta, David Belda, Pawel Cieslik, Mauro Finetto
*Viesturs Luksevics, Fatih Keleş, Rasim Reis

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461332976.png

27 ve 28 Nisan'da ben burada bir start ve bir finish görebileceğim sanırım. Umarım iş güç çıkmaz da 2 gün boyunca şu etapları keyifle takip edebilirim.

Nazım bir sürpriz yapsa da şu etapta coştursa bizi ne güzel olur aslında..

@taner07 Rebellin'in vikipedi sayfasına baktım şimdi 96 giro'da etabı var adamın hala yokuş finişinde 4 yıldız veriyoruz ne cevval adam çıktı yahu:D

@Kudret Kurtcebe

Vardı abi olmamı :D ama başlarda Muhammet Atalay ve Nazım Bakırcı dışında önlerde görünen olmadı Torku'lu sporculardan. Sonra hepsi pelotonun içinde kayboldu.

@MehmetAliB. Evet ben mobil girdim sayfanın alt kısmını çok sonra yüklüyor sadece optimizasyon zayıf site iyi süper değil ama iyi.

Kapadokya macerası çok fena özellikle bisiklet için. Yol aşırı tırmnaklı 25mm ve 28 mm ler iş başında olacak. Yağmur bu gece yapar tozu bastırırsa çok çekişme görürüz ama bastırmaz ise çekişmeyi falan unutun hatta sonraki etaptada unutun. Kapadokya'nın havasından kanser akıyor. O beyaz toz ciğerleri bitiriyor duyarmıyız bilmem ama burun kanaması fala olur.
Uçhisar çok dik 2-3 km sürekli tırmanış ve yolda okadar iyi değil. Bana kalırsa o yokuşa kadar ayrılan grup olursa o grup finişte aynen. İnişli çıkışlı olacağından yeterince dinlenilir ama uçhisara çıkmadan dümdüz yol ve uç hisse ilk vuruş önde çıkan önde bitirir.

@Ahmet.KOÇ

tam yanımdan bir torkulu sporcu geçti ana grubun biraz arkasında kalmış idi sakallı idi. ahmet için üzüldüm desem doğru olur.geçen sene iyi idi.

@orhca

Valla ben ilk defa 94 Giro'da mı ne görmüştüm :koptum::koptum: Hatırlayacaksınız zaten geçen sene Elmalı etabını da kazanmıştı :harika::harika:

@-Ertuğrul

Adam Hansen'ı favorilere yazmayı unutmuşum, adam çok ayrı biri çünkü onu listeye koymaya gerek yok; yokuştan sprinte bütün koşullarda aklımızın köşesinde duracak bir adam :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: orhca
@Kudret Kurtcebe

Ahmet için erken abi. Bu etapta bir şey yapması beklenmezdi zaten. Ama ben ilerleyen günlerde bir etapta sprint finişinde Greipel'i zorlarken göreceğimizi düşünüyorum :)

@Kudret Kurtcebe
Onun etabı Alanya Kemer gibi abi. Genelde arkalarda yatıyor şimdi. Karşısında Goril olacak ama. İşi zor:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@MehmetAliB.

bencede ,bu gün kendisini zorlamamış olabilir.andre greipel yalnız eğimlerde zayıf ,fakat son 100 metrede adam ferrari.

Geri