Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Bu sene turun resmi internet sitesi yok mu? Geçen sene vardı, bütün bilgilere ulaşabiliyorduk.

Scudo
Resmi site buysa (link) çok kötü olmuş. Bu sene neden bu kadar ihmal edildi bir anlam veremiyorum. Eğer bir organizasyonun sorumluluğunu alıyorsanız her yıl bir önceki yıldan daha iyisini düzenlemelisiniz. Önümüzdeki yıllarda hiç yapılmayacak anlaşılan.

13094223_1687383378202448_4970261172365984278_n.jpg

Greipel hayranlarıyla helalleşmiş ve dua istemiş arkadaşlar. Savaşa geliyor arkadaş :D Varsa hakkım, helal olsun Andre, sen iyi adamdın. Seni özlüces

Andre Geripel:
Türkiye bisiklet turuna giderken mutluyum. Yarından itibaren Lotto Soudal Cycling Team Fanları kazasız ve başarılı bir yarış için bize şans dileyin..
(link) de yarışmak için sabırsızlanıyorum. Dua edin bizim için....

Biraz önce avrupa yakasına gectim, hava patladı patlayacak. Yağmur kesin yağacak gibi görünüyor. ..

Saat 8.30dan itibaren koprunun bir seridi kapatılacak denmesine rağmen bir hazirlik bile yoktu. Ilginc...

20160424_082453.jpg

@Ozan k.

Welcome to Turkey!

Anadolu Kavağı'ndayım var mı gelen ? Ya da nerede seyredeceksiniz ?

Ben beylerbeyi polis evinin önündeyim ama burda pusuya yatan bisikletli görmedim henüz :)

Sarper Günsal ile Berkem Ceylan NTVSPOR'da. Berkem yarışı sunacak, Sarper yorumlayacak.

1.PNG

NTV spor ve trt3 spor u izliyorum yarış başladı mı bittimi hiç bise anlamadım ya

Edit yeni başlıyormuş ;D ben 11de başlıca saniyordum

TUR'umuz başlıyor hadi hayırlısı olsun kazasız belasız.

Ntv spor yılın hamlesini yapmış.... işi biliyor"muş" gibi yapanlar trt sporda yorumluyor :)

Başladı hadi bakalım.
TRT den izliyorum HD olduğundan evde olsam Ntv den izlerdim herhalde şuan bulunduğum yerde ntvspor HD yok :(

Sarper Günsal: Çünkü hiçbir yarışçı kaçmazsa her zaman andre greipel kazanır. :) :)

Eğer bu grup kaçarsa kazanan bu gruptan çıkar demedi demeyin :)

başlar başlamaz ilk kaza geldi. Şanssızlık..

Rebellin de etkilenmiş. :(

Çok az bisiklet var sanki. Geçen yıllarda baya arkaya giderdi platoon :(

Geri