Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

(link) (Kapadokya Kapadokya etabının ayrıntılı bilgisi yer almaktadır.)

• Beğen
Tepkiler: h.erarslan86
Scudo
(link)

0.3 mm yağış var etkilemez
tahmin doğru çıkar ise saat 12.00 'de

Uzun zaman sonra foruma mesaj atıyorum. Bisiklet sezonu açıldı malum :)

Yarın turun geçtiği herhangi bir noktaya gitmeyi düşünen var mı aranızda? Yanıma arkadaş arıyorum da. Hem bisikletçileri görürüm hem de belki bir iki matara falan kaparım diye gideyim diyorum :)

@Kudret Kurtcebe Abi Anadolu Kavşağı dediğin yer Yuşa tepesinin arkasında kalan kısım mı?

(link)

arkada kalıyor anadolu kavşağı.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/screenshot_2016-04-22-14-00-29-png.65899/

en sevdiğim teknik anlayış ,rüzgarı sıfırlama,fakat trafiksiz bi yerde yapmak lazım artı yol cillop olacak.

Şu and Trt Spor da" Tur Başlıyor"programı var.Bilginize..

• Beğen
Tepkiler: taner07
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama şu şehir çok güzel, Karadeniz yaylaları yokuşları mükemmel, şu parkur harika, benim memleketim de ne yollar var bilseniz gibi açıklamalar, bisiklet turlarinin ruhuna biraz aykırı. Şöyle anlatayım Fransa ve İtalya'da daha gidilmeyen o kadar yokuş, zirve var ki , fakat yarış yine efsane olduğu, doğduğu yerlere gitmeden olmuyor. Alphe dHuez, Tourmalet, Galibier, Glandon, Mont Vountuix vs. Yani bende yokuş çok, yollarüyada mükemmel diyerek bisiklet yarışı düzenlenmesi kolay değil. Halkın bakış açısı, izlenimi, hele ki küçük yarışlar için lojistik gibi konular çok önemli. Karadenizde sinirli birisi çekse silahı ne olur? Yapmaz demeyin geçen sene ki Karadeniz Turunda oldu. Hiç bir şehri küçümsemek değil amacım ama bisiklet farklı spor,

lotto soudal sportif direktörü mario aerts: “It’s a different organization this year and it’s clear that they’re not well prepared. We didn’t get much information about the course for instance. That makes it difficult for us because we were unable to prepare the stages. .... We’ll see if the road book can provide us with more information.”

Yarın ilk etap koşulacak. Şehir içinde koşulacak kısa bir etap olması dolayısıyla toplu sprint görmemiz muhtemel ama çok güçlü bir pelaton olmadığını göz önünde bulundurursak kaçışın kazanması da bana göre sürpriz olmayacaktır. 2 tane World Tour takımı Lampre ve Lotto'nun ikisi de güçlü sprinterlere sahip olduğu için toplu sprint isteyecekler ve kaçışın fazla fark açmasını istemeden yarışı kontrol etmek isteyecektir. Ayrıca sonlar 3-4 tane sert viraj var ve biraz da yükselti var normalde güçlü klasikçiler olsa onların şansı olur derdim ama Graipel ve Modolo seviyesindeki sporcular buralarda pabuç bırakmazlar. Kaza falan olmaz umarım, yağmur yağabilir deniyor son bölümde ıslak zemin çok sıkıntı yaratır.

Favoriler;

*****Andrei Graipel, Sacha Modolo
*** Carlos Barbero, Alberto Cecchin, Jakub Mareczko, Ahmet Örken, Lluís Guillermo Mas Bonet
** Grzegorz Stepniak, Fredrik Strand Galta, Eduard Michael Grosu, Manuel Belletti, Marco Zanotti, Matteo Malucelli

http://www.cyclistmag.com.tr/media/1691/1-etap-egim.png?width=500&height=469.33962264150944

(link)

valla yağmur yok , ben abbas erkenden anadolu kavşağına zıplar, eğim savaşı kaçmaz....:islik::harika::harika::harika::harika::harika:

http://tourofturkey.org.tr/Upload/resimler/Etaplar/istanbul_etap.jpg

rota inşallah değişmez,saat 08.00 den sonra internet bağlantım olmayacak .

Oglene dogru yagmur yoyeceksin gibi geliyor bana :)

@Ozan k.
anadolu kavşakta durak var,orda olacağım çıkış 11.40 pelotonun anadolu kavşağa varması kaç olur bilemem ,tırmanış sırasında yağmur yağar ise 1-2 kare resim yakalarım ,işin en ilginci tüm peloton geçtikten sonra en son ben harekete geçerim ,amor -vita forması ile yarışçı zannedebilirler sondan nal topluyor diye :komik:,ikinci alternatifki bence uygun beylerbeyinde aynen konuçlanmak orda hem inişi hemde çıkışı resimlemek mümkün.

@Kudret Kurtcebe
Ben bu haritadan emin değilim. Anadolu kavagi ve Yusa tepesi kapatılan yollar içinde yok. Yusaya girmeye çalışan arabalarin arasından mi geçecekler..Akbabaya gidip aynı yoldan geri dönmeleri bana daha muhtemel gibi geliyor. Trafikten, ntvspordan, tur organizatorlerinden falan kesin rotayı öğrenebilecek olan var mi acaba?

@x-rayted

bi açıklama anca medyadan olurda ,ben yarın kesin geçecekleri yer olan beylerbeyinde olacağım,yağmur işi bozuyor mesafeyi kısa tutmakta fayda var.

Etap başlangıcında bir açılış töreni ya da sırayla başlangıç listesini imzalama tarzı bir etkinlik olacak mı? Benim tahminim illa ki olacağı yönünde ama bunun bilgisi yapıldıysa göremedim. Starta gidip bir iki fotoğraf çektirmek istiyorum imkanlar dahilinde olursa.

Bu sene güçlü peloton olmadigindan 8 etabın 6 si 7 si kaçışa gidebilir hiç sürpriz olmaz

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri