Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Bu arada hazırlığımızı şimdiden yapalım.

Hey andre bir fotoğraf çekinelim in almancası nasıl söylenir.

Scudo
@Özgür R @Kazuya
Ben de ekleyeyim. Yazının sonunda şöyle bir bilgi var.

CyclingTips approached the Turkish Cycling Federation requesting an interview with either it or the new organisers about the change in circumstances in 2016. No response has been received thus far.

Yani diyor ki biz bisiklet federasyonu ile bir röportaj için iletişim kurmaya çalıştık.(Federasyon veya yeni organizatörlerle ya da ikisi ile birden röportaj için)
Ancak henüz bir yanıt alamadık.

Bu sene PR konusunda işlerin yolunda gitmediği aşikar.

@mehmetsunu
Hey Andre, lass uns ein Foto machen!

Veya: Hey Andre, können wir ein Foto machen?

Gesendet von meinem E5823 mit Tapatalk

anadolu kavşakta eğimde zulaya yatacağım, greipeli resimleyeceğim birde ahmeti,yalnız benim cep kötü çekiyor ,cebi en iyi konuma ayarladım ama pek iyi sayılmaz.

@Kudret Kurtcebe abi Ahmet etaba gider ama yine turun galibi elmalı etabında belli olacak gibi duruyor. Orada ben Ahmete şans tanımıyorum.

geçen seneki 51. cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışından bir görüntü,yumruklaşma.

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu biraz önce Ntvspor canlı yayınında stüdyo konuğuydu.Bu yıl turu Ntvspor da canlı verecekmiş.Başkan umutlu ve heyecanlıydı.Umarız öngörülmeyen bir sorun yaşanmaz..

yarışa 2 gün kala parkurda değişiklik söz konusu herhalde olmadı,bu parkur ilk kez kullanılacak,güzergaha bisiklet ile gittim,üsküdarda mavi otobüs söförü ile konuştum hiç hoşuna gitmedi 15.00 'e kadar kapalı olur ise gitti yevmiye dedi,ayrıca üsküdar belediyesinin görevlilerine rasladım benden duydular haberi,bir taksici ile konuştum ,buraya girmeyeceğiz o zaman dedi,medyadan ne haber acaba (sadece ntv ile olmaz tüm kanallarda sürekli verilmesi lazım )1 hafta duyuru yapmaları lazımdı,bu güzergah yoğun kullanılmakta ,pazar günü hastası olan olur ise ambülans nerden gidecek,bağdat caddede bir olaya şahit oldum ,camiye naşı getirenleri ekip otosu geçirtmedi,ara sokaktan gelen cenaze aracı bağdat caddeye sokulmadı, cami ile araç arasında 50 metre var idi, polisler tabutu 50 metre taşıttırdılar.kazasız belasız tur olur inşallah.

Lampre meridadan, Durasek ve Modolo geliyormuş, bu iyi haber

Tur sayfamız açılmıyor mu yoksa benim internette mi bir şey var.:mad::mad:o_O

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@h.erarslan86 malesef google da ilk çıkan link bozuk ben de anlamadım:(
ikinciye basarsanız açılıyor.

(link)

12-15 arası 0.9 mm yağmur,18.00 'de 4.4 mm sağanak.07.00 'de evden çıkar anadolu kavşağa topuklarım saat 12.00 'de yağmura yakalanacağız ama durağa sığınırız.adamlar yağmurda basacak kaymalar olabilir.

@Kazuya org.tr olan açılıyor sadece org olan ölmüş. Ama dediğiniz gibi önce .org olan geliyor ister istemez onu tıklayıp açılmadı diyoruz.

Dün Eurosport kanalında bisiklet turlarında yaşanan en ilginç 10 durum diye arada bölüm var :D denk gelen oldu mu bilmiyorum ama :D yani bizim turu öpüp başa koymak gerek.

Karşı yönden araba gelen mi ararsın, yola atlayan zıplayan çıkan mı :D

Hele 1. sıradaki çok ilginçti. Hangi tur bilmiyorum ama hızlı tren hemzemin geçidinden geçerken bisikletlilerin üzerine bariyer kapandı. Bir ikisinin kafasına denk geldi. İşin kötü tarafı da bisikletliler oradan geçiş yaparken hızlı tren de geçti. Bisikletliler beklemese altına alıp geçecekler. Kimisi son anda geçti. Yani güleyim mi ağzım açıp şaşırayım mı bilemedim :D

Bisiklet Tur yayınları arasında kısa VTR ler olarak ara ara veriyorlar denk gelirse bakın :D

@h.erarslan86
Geçen yılın Paris-Roubaix yarışında oldu o olay. Bayağı da tartışıldı çünkü UCI kuralları hemzemin geçit kapanırsa yarışçılar geçemez, yolun bir parçası hemzemin geçidin kapanması da, diyor. Normalde diskalifiye edilmeli yarışçılar ama 30 adam geçince cesaret edemiyorlar tabi diskalifiye etmeye:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Amatörlük paçadan akıyor turun bu sene zerre zevk vermeyeceği net. Şurada kalmış 3 5 gün bir sürü bilinmezliklerler tur bildiğiniz pembe brezilya dizilerine döndü bu sene. Ne olacağı kimin ne yapacağı hiç belli değil. Siyasi eller uzanınca işin cıvkı çıktı maalesef. Şahsi kanatim Torku'nun kapanması turun bu hale getirilmesi bilinçli adımlar. Adamlar artık bu işle uğraşmak istemiyorlar. Amaç sessiz sedasız agır agır bu işten çekilmek.

Kadrolar belli olmuş ve en göze çarpan isimler şöyle; Graipel, Modolo, Hansen, Durasek, Niemiec, Rebellin, Syzmid, Bonet, Gonçalves, Bilbao, Mareczko ve Torku sporcuları.

Geri