Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@taner07 amacım mustafa sayarın avukatlığını yapmak değil. herkes hata yapabilir. önemli olan o hatayı tekrar etmemektir. adam bikere dopingli çıktı diye hemen sövüp süpürüyon. gün gelir sende bi hata yaparsın, pişmanlığını görmeden yargısız infaz yaparlarsa anlarsın ne demek istediğimi. insanları silmek kolaydır kazanmak zordur

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Scudo
@Angel sövüp durmuyorum, düşüncelerimi öznel bir şekilde ifade ediyorum hakarete varmadan. Mustafa Sayar, çıkıp bir kere ''Doping yaptığım için özür dilerim, çok üzgünüm'' dedi mi? Hayır, ''Bunlar hep Fransa'nın oyunu'' demedi mi? Böyle bir adam mı hatayı tekrar etmeyecek, hatayı tekrar etmemek için önce kabullenip, özür dilemek gerekmez mi? Pişman olduğunu söylerse belki biraz yumuşayabilirim ama durum hiç de öyle gözükmüyor. Bence siz de konuyu bir daha düşünün :harika::harika:

@taner07 sövüp duruyorsun derken mecazi anlamda yani. valla ben açıklamaları falan takip etmedim. sadece bu adamı torkuya aldılar diye torku takımına karşı aldığın tavrı gereksiz buluyorum. zaten başka takımı yok ülkenin, onu da yok mustafa yı takıma aldı, yok buna arka çıktı diye silmek için bahane aramak gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Contador'u bende seven ve takdir eden biriyim ama geçecek bu ayakları. " Yok ette varmış,yok ben bilmiyordum,yok yanlışlıkla oldu,o oldu bu oldu şu oldu " Bunlar hep hikaye. Aynen Sharapova'nın yaptığı gibi.

Contador'a kalkıp 3-4 yıl ceza verecek halleri yok tabii ki adamların,Contador reyting kaynağı bir adam. Tek başına reytingleri topluyor. Mustafa Sayar'ı tanıyan mı var Allah aşkına. Bunlar hep marka değerleri ile alakalı şeyler. Yapıcı eleştiri yapmak gerekiyor ben şu anda nasıl Contador'u destekliyorsam,Mustafa'yı da,Ahmet'i de,Remzi'yi de desteklemem gerekiyor,"yuuuh" çekip silmemem gerekiyor. Geçmişleri mutlaka aklımın bir köşesinde kalacaktır ama şu anda desteklemeye devam etmeliyim(z).

Mustafa Sayar geçtiğimiz günlerde Alanya'da koşulan TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2.AYAK PUANLI YOL YARIŞI'nı 2. sırada bitirdi. Çok formda o yüzden transfer ettiler sanırsam, umarım TUR'u bir daha kazanır, ondan sonra bir daha konuşuruz herkesle. Kazanamazsa zaten ortada konuşacak bir şey olmayacak.

@taner07 2. olduğu yarışta başka kim vardı ki? torkulu sporcuları zaten biliyoruz gün içinde kimin kazanacağı belli oluyor , ona kazandırıyorlar.

@taner07 eğer torkudan destek almadıysa tebrik ettim kendisini.

mtbtr.com'dan.
20 gün kala davet edilen takımlar organizatöre resmi katılım belgesini doldurulmuş olarak göndermiş olmak zorundalar.

yani bugün katılan takımların netleşeceği gün.

etaplar ile ilgili sadece türizm sitelerinden alınma kopyala yapıştır bilgiler mevcut. etap profili bile hala yok.

Sarper Günsal'ın yazısına göre Lotto-Soudal da katılmayacakmış.
(link)

Sarper Günsal müthiş bir yazı kaleme almış 52. Tur ile ilgili..

Üstünde konuşulması gereken bir yazı bu..

Yazının hepsini emeğe saygı çerçevesinde koymamak lazım; linke tıklayarak bakmanızı tercih ederim. Ama biraz spoiler vereyim:

(...)İhale yarışa sadece iki buçuk ay kala sonuçlandırılmıştı, yani yukarıda sözü geçen ve geçmeyen tüm işlerin ayarlanabilmesi için çok çok kısa bir süre kaldı. Bu, federasyon açısından büyük bir hata. Bununla bağlı diğer bir sorun da CEO Event’in bisiklet yarışı düzenleme konusunda bir tecrübesi olmaması. Asıl büyük aymazlık ise yarışın sahibi olan Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bunca yıldır -yarışla ilgili her konuyu ihale yoluyla dışarıya yaptırdığından- yarış düzenleme “know-how”u edinmemiş, bu konuyla ilgili kadrolar yetiştirmemiş olması. Argeus’da toplanmış tüm bilgi birikimi ve deneyim, onlar devre dışı kalınca kayboldu. Hadi kayboldu demeyelim, zira organizasyonda görev alan insanların çoğu hala aktif, ama bütünlük kayboldu. Tecrübe ve know-how havada uçuşur hâle geldi. CEO Event tüm bu kaostan nasıl bir düzen oluşturup yarışı düzenleyecek hep birlikte göreceğiz (...)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Terör falan hikaye, bi işi beceremediler kendilerine bahane arıyorlar,Mayısda başlayacak Azeri Turu bile Eurosportta reklamlarla donatmış, siyaset vs. Deneme yanılma yoluyla bu işler olmuyor, madem işi batıracaksın ihaleyi son aya neden yıkıyorsun, Eurosport bile bu sene yayınlamayacak bence. Futbol çevresinini payı olduğunun bile düşünmüyor değilim,kıskandılar .

Arkadaşlar Merhabalar daha önceden tv de izledim sadece bu tura nasıl katılırız yani şöyle yarışmacı olarak değil ancak yarışcılar geçtikten sonra o parkurda sürmek yada bogaz köprüsünden kendi bisikletimizle geçmemiz mümkün mü? Nasıl oluyor?

Gecen sene köprüyü gecmek mümkündü, önce bisikletçiler geçti, sonra polis konvoyu bir şerit kapattı, belediye ve bisiklet ulaşım platformu organize etti doğru hatırlıyorsam. Farklı semtlerden otobüs hizmeti vardı, bu sene zor gözüküyor bu organizasyonda

• Beğen
Tepkiler: tolsen92
bu arada ben siteye ulaşamıyorum , acaba sizde de aynı problem var mı ?

Şu numarasız katılma olayı olsa süper olur

@taner07 Bisiklet turnuvasi yapmayi sizden ögrenecek degiliz. Hayir bunu yapan adam zamaninda profesyonel futbolcu. Fenerbahceye transfer olabilecek kadar iyi bir sporcu hemde. Vizyon daha ne kadar daralabilir onun merakindayim. Sarayin bahcesinde yapilmis tanitim. Kimsenin haberi yok tanitim oldugundan. Kenan sofuoglu bisiklet sürüyor, kimse de demiyor ki aga bu nedir?

TDF bitirip de doping yapmadığını söyleyene inanmıyorum ben hacılar, neredeyse hepsi dopingçi...

Geri