arkadaşlar bana kızmayın ama şu bir gerçek bu seviyeye kadar bu kadar sıkıntılar içinde gelmiş bir iki sporcudan biri olan Ahmet örken kardeşimin,bir an önce yurt dışına bir takıma kapak atması lazım,adam bekar yaşıda tam yerinde,bu saaten sonra yok torku yok bu bu dememesi lazım,bir an önce gitmesi lazım bir avrupada bir takıma heba olup,harcanıp gider geçekten üzücü,sonuçta bizim ülkemizde bu iş bu kadar,işde 25 sene öncede aynı idi şimdidie aynı,sadece değişen biiskletler oldu,bende spor yaptım uzun yılar,tabi bir başarım yok demek istedğim boşa konuşup durmayalım,3 dört yarış koşarak bu seviyede ki yarışalara,katılıp başarı elde etmek zaten imkansız gibi bişeyivarını yoğunu ortaya koyor,bisiklet sporu sadece antrenmandan ibaret deil,sporcu sürekli burda düşünüp duruyor yarın ne olucak,şunu alabilicekmiyim şu eksiğimi nasıl karşılıyacam gibi,bunlar zaten kafadan eksi bir puan kaybettiriyor,kalıdki türkiyede antrönörlerin yüzde 80 ni,sporcuya psikolojik bir baskı yapar,şakayla karışık hadi asalnım derece yap alırsın üç olrsun 2 olursun,buda sporcuda zaten ister istemez bir baskı oluşturur kaybetmenin ilk adımıdır,almanyada sisitem çok farklı hoca sporcuya hadi evlat genç start al finiş gör anı yaşa heycanı tat der varsa durmu zaten sporcu gider tabiki taktiksel paylaşım çok farklı,yani demem o ki çok şeyin deşmesi lazım buda imkansız.çok şey yazmak isterdimde yazsam ele ne geçicek,ele bişey geçmesi içinde yazmıyorum,ama arkadaşlar boşa hayalere dalmayın derim,25 sene önce inanın daha kalabalık idi federasyon yarışları,bunu sorun araştrın,bu Ahmet örken kardeşimiz ve yetişen bir kaç sporcumuz keşke yurt dışı teklifleirni değerlendirse idi,bakın Ahmet örken,recep ünalan,ferit şamlı,hattda çok çok sevdği sporculardan miraç kal,bu insanlar inanın heba olup gidicekler,ahmet örkenin bir röportaj yada yormunu okumuştum,kendisine italyadan sağlam bir kulüpten ısrarlı bir tekli gelmişti 2 yada 1 sene önce,ama türk zihinyeti işde yok ben torkuda kalıcam takımımla olucam deyip teklifi geri itmişti,vatan millet dedi,yahu arkadaş neyin mücadelesi,bu,belki şimdi pişmandır,ama inanın ben çok üzüldüm,daha ileri gidebilr ve hakikaten dünya arenasında boy gösteren daha başarılı daha iyi imkanlar içinde olabilirdi,diye düşünüyorum,ahmet örekenin bence herşeyi tam,bu spor için,ne güzel bekar yaşı genç yetenek var gelişmeye açık,heba olup gitmesine çok üzülüyorum tertemiz sporcu...
kussura bakmayın imla hataları ile dolu,yazıım,daha çok uzun yazmak isterdim,neyse..
kussura bakmayın imla hataları ile dolu,yazıım,daha çok uzun yazmak isterdim,neyse..