Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

@Ahmet.KOÇ

Ortalama 81, en yüksek 114 kadans normal mi? Bana az gibi geldi.

Scudo
Millet kendi havasında biz torkuya üzülüyoruz. Gençlere üzülüyorum. En çokta Ahmet ile Nazıma. Bu gençler tertemiz gençler, böyle olmamalı. Umarım sonu iyi biter. TORKU YAŞAMALI.

Takımlar bizim evin oradaki otelde kalıyor treklere hasta oldum[emoji3] [emoji3] http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/660aa64ecc9f882a7bd2e9cc7304223a.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/2e03638c8a129d47db66cc5dee00bd7d.jpg

@Abdllh Greipel için normal. Çok yüksek kadanslı süren bir bisikletçi değil zaten kendileri. 75 - 85 arası takılır etabına göre.

torkuya şaşırmamak lazım.napsın çocuklar.bakın ahmet örken nedior:diğer takımlar buraya 20-30 yarış yaparak geldi bizim ise 4.yarışımız...çok haklısın ahmet sizin burada yarısıyor olmanız bile son anda takımın kapanmamasıyla saglandı. ben sizinle gurur duyuyorum en azından bizi temsil eden bir takımımız var

Yarısı kaçırdım bugün. Torku neyapti acaba bir varlık gosteremedilermi kendi sahasında ve seyirci önünde.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Abdllh
İngilizcem olsaydı düşünmedim değil ağzımın suyu aka aka baktım [emoji4]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görünen o ki Torku da Lotto'nun imkanına sahip olsa bugün son sprint de Greipel'e rakip olarak Ahmet' görebilirdik.
Bu adamdaki azim gözlerinden okunuyor. Yok mu bu takıma imkân veren yahu!

yarış bitti. Şimdi yarış sonrası geyiği başlasın. Çaylar tazelensin, mugalata gırla gitsin aman sabahlar olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Burada sürekli yarış görüntüleri paylaşılıyor ama her 3-4 mesajdan biri nereden izleyebilirim, link verin, video yok mu tarzı mesajlar; arkadaşlar herşeyi devletten beklemeyin biraz konuya atılan mesajları inceleyin...

Youtube'a ch tv yazın sarı logosu olan cycling hub sayfasını göreceksiniz. Orada eurosport yayınlarının tekrarları var. Önemli anları falan da koyuyorlar hatta bir çok yarışı buradan takip edebilirsiniz ;) canlı yayınları da oluyor.

İşte olmasam bugün evimizin orada olmuş finishya kaçırmışim[emoji20]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri