Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@Onur Ali İmren

Haberin tamamını okumadım.
Henüz iddia halinde değil mi?

Scudo
Kanıtlanmış bir durum yok yahu :koptum::koptum: En çok bisiklet değiştiren adamlar benim adamlar; Cancellara ve Contador :komik::komik: Keserim bunları öyle bir şey çıkarsa :agla::agla:

Bu arada transfer hakkım yetmedi, ucundan değişiklikler yaptım keşke bir 3-4 tane daha hakkım olsaydı :acpsnr::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
2-3 gündür çalkalanıyor ortalık. gene italyanlarla fransızlar ortalığı karıştırıyor.
Termal kamera ile çekim yapmışlar da bazı bisikletlerin sele borusunun göbeğe yakın kesiminde fazla ısı görülüyormuş. Fakat hangi takım hangi sporcu söylemiyorlar. Onun yerine bir mizansen yapmışlar. Bir bisiklete elektrik motor takıp bunu lameraya alıyorlar ve işte bakın böyle görünüyor diyorlar. Ama yarış içi görüntü, takım yarışçı adı vermiyorlar. Polonyada mı macaristanda mı bir mühendis varmış pro-pelotona elektrikli motorları o sağlıyormuş. Bluetooth ile motor çalıştırılıyormuş. Ona ulaşmaya çalışıyorlarmış falan filan. Bir sürü hikaye var ama şöyle net yarış içi olduğu kesin olan bir görüntü yok..

@x-rayted bişiey sorucam saçma olabilir ama. O gösterilen yer tekerleğin dönüş yönünde kadroya en yakın kısmı, fazla efor sarfedilen anda orda ısınmaya sebep oluyor olamaz mı?

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Kazuya

Böyle olduğu söyleniyor zaten, sıcaklık çok fazla değil azıcık bir sarıya yakın bir renk çıkıyor o da dediğiniz gibi ısınmadan dolayı olabilir :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Kazuya Öyle olduğu söyleniyor ama pek de öyle olamaz. Hadi alt göbeğin dönüşüne bağlı ısınma diyelim ama o zaman niye zincir borusuna veya alt boruya da sirayet etmiyor. Onların da ısınması gerekmez miydi ?
Fakat ortada görüntü yok ki.. Kendileri bir bisiklete takmışlar işte böyle görünüyor diyorlar.

• Beğen
Yarın Arden klasiklerinden La Fleche Wallone koşulacak. Özellikle ünlü son yokuşu Mur de Huy ile tanınan klasikte gene büyük bir mücadele yaşanması bekleniyor.Toplam 196 km üzerinden yapılacak yarışta geçilecek bölümler ve profil şu şekilde olacak:

http://cdn.cyclingstage.com/images/la-fleche-wallonne/2016/profile.jpg?06

NameAfter km.Avg. %Length
Côte de Bellaire67.0 km6.3 %1.0 km
Côte de Bohissau74.0 km5.5 %2.4 km
Côte de Sollieres87.0 km4.0 %4.3 km
Mur de Huy101.0 km9.6 %1.3 km
Côte d'Ereffe114.0 km5.0 %2.1 km
Côte de Bellaire133.0 km6.3 %1.0 km
Côte de Bohissau140.0 km5.5 %2.4 km
Côte de Sollieres153.0 km4.0 %4.3 km
Mur de Huy167.0 km9.6 %1.3 km
Côte d'Ereffe180.0 km5.0 %2.1 km
Côte de Cherave190.5 km8.1 %1.3 km
Mur de Huy196.0 km9.6 %1.3 km

Geçen sene koşulan yarışı Movistar'dan Valverde kazanırken, Etixx'ten Alaphilipe ikinci, Orica'dan Albasini üçüncü olarak tamamladılar.Ayrıca aynı parkur olmasa da geçen sene koşulan Fransa Turu'nun 3.etabı gene Mur de Huy tırmanışı ile bitmiş ve Katusha'dan Rodriguez kazanmıştı.

http://i.eurosport.com/2015/04/22/1462462-31246257-2560-1440.jpg?w=1050

http://www.cyclingpro.net/template/img/post/ab61a6364dd7115d1c3b04871a1b162ff6a8b40d.jpg

Koşa koşa eve gidiyorum,Ardenlerin dar yokuşları kaçmaz :harika:

Purito yada Henao diyorum.

link var mı ? :p

Valverde :krktm:

Saygılar üstad,artık Fleche-Wallone'nun kralı oldu,süper bir yerde atak yaptı,aslında atak bile yapmadı karşılık verdi diyelim :)

Purito çok kötü bir yerde atak yaptı yalnız :kötü: Dan Martin çok iyidi,Alaphilippe 3-4 sene sonra hepsini süpürür.

Podyumda ilk 3 bende :ssrtcbya: Amstel'de boş geçmiştik,bunla açığı kapatırım :)

Zorlayan çıksaydı daha da hızlı gidebilecek gibi duruyordu zaten pazar günü de kazanabilir

• Beğen
Şu alaphilippe enteresan çocuk vesselam. Etixx de pişer kime düşer bilinmez ama fransizlarin son zamanlarda yetistirdigi en iyi bisikletçinolacak gibi geliyor. Hatta fransiz sagan diyesim geliyor :)

• Beğen
VALVERDE 4. kez kazandı ve Merckx'in rekorlarından birini kıran ender adamlardan oldu hatta başka Merckx'in rekorunu kıran var mı ona bakmak lazım :D

https://images.voetbalkrant.com/sport/cycling/1373.png

Dan Martin beklediğimden iyi çıktı podyum yaptı, Berkem, Alaphlippe için çalışıyor dedi ama Dan Martin kendi için gitti :harika::harika:
Sky yine şapkadan tavşan çıkardı ve Poels 4. oldu bunu nasıl yapıyorlar çözemedim :koptum::koptum:
Gasparatto, Sanchez, Albasini gibi kurtlar 5-6-7 oldu. Özellikle Sanchez hayvansal bir formda şuanda :komik::komik:
Ulissi doping zamanından sonra ilk defa bu kadar iyi performans gösteriyor, korkutmaya başladı hafiften :naslyany::naslyany:
Barguil sezon öncesi yaşadığı talihsiz kazadan çok iyi dönmüş durumda ilk 10 yaptı inanılmaz gerçekten :ytrya::ytrya:
Costa ve Kreuziger iyi yarışlar 10 ve 11 oldular, onlara pek uymuyor zaten iyi derece onlar için ;);)
Canondale'nin yeni Amerikan transferi Woods sezon öncesi verdiği ışığı artırarak devam ediyor 12. lik Avrupa'da ilk defa yarışan birine göre çok iyi :krnz::krnz:
Jumbo'dan Kelderman ve Gesink beklendiği gibi ilk 20de kendilerine yer buldu şimdi onlar Giro'ya odaklanacaklar...
Fransız genç yetenek Latour bu kadar sert bir yokuşu ilk 20'de bitirdi inanılmaz gerçekten bu çocuk süper ya :krktm::krktm:
Diego Rosa da formunu devam ettiriyor eğer Giro'ya gelirse çok iyi olur onun için ki gelecek sanırsam :):)

Purito, Gallopin, Gilbert ve Moreno gibi adamlar ise büyük hayalkırıklığı yarattı :agla::agla::agla:

Son 40km seyrettim. Iyiki de seyrettim :)

• Beğen

Ya o değilde SKY takımında Froome dışında herkes bu kadar formdayken Froome Fransa'ya formsuz bir şekilde lider olarak giderse kriz çıkar :) Wout Poels'un formu bir daha böyle olmaz çünkü :)

Geri