Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

@taner07
MSR de Demare , voltada 2 etabı da bouhanni alınca heyecanımız kayboldu.
Rui Costayı çıkarıp Alaphilippe i aldım. Adam hastaydı en son yarışıp yarışmadığını bile hatırlamıyorum. Destek olsun :D :D

Scudo
Arkadaşlar yarış saatlerinde işte oluyorum. Eurosport Türkiye'yi izleyebileceğim bir yol var mıdır? Ücretli ya da ücretsiz fark etmez.

@taner07
Hadi 10 puanlık bir isim söyler misin ? Onu alalım :)

@taner07 velogames bahar klasikleri sistemi hoşuma gitmedi fazla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Kepenkleri indirip benim takımı kapatabilirim adamakıllı yarışmıyorlar efenim.

@x-rayted Hagen, Viviani, Modolo, Boonen, Nizzolo veya Graipel seç beğen al :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Ahmet.Uzun hocam güzel takım kurmuşsun daha 1 yarış koşuldu; dediğim değişiklikleri ve Cummings'i de takımdan gönderirsen başlara oynar senin takım :harika::harika:

@Hüseyin Kara eurosport player var ucretli olarak , internet ustunden izleyebiliyorsunuz yayini ama dili turkce mi emin degilim biraz arastirirsaniz bulabilirsiniz:harika:

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Kara
@Hüseyin Kara

Eurosport Player'a ek olarak eğer Digitürk abonesiyseniz Dilediğin Yerde üzerinden izleyebilirsiniz.

@Hüseyin Kara Digiturk Play'den bahsetmemiştim o farklı bir servis. Dilediğin Yerde, televizyon için abone olduğunuz Digiturk kanallarını internetten izlemek için bir servis.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Kara
@sabitkamera Kuzenin üyeliği sayesinde Digitürk heryerde uygulamasını açtım ancak sanırım bir sorun var. ''702 hatası'' diye bir hata veriyor. Bu öneri iyi oldu. Tekrar teşekkürler.

@Hüseyin Kara

Yurtdışındayım ve bu şekilde izliyorum. :) Ben Android uygulaması üzerinden izliyorum şuanda Eurosport'ta snooker. Tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin eğer bilgisayarda iseniz.

@sabitkamera

iPad üzerinden izleyeceğim ve sorun çözülmüş oldu. Şu an program akışında bisiklet görünmesine rağmen, snooker yayını var. Bekliyorum başlamasını. Digitürk her yerde uygulaması çözüm oldu benim için!

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Cyclinghubtv yine 1080p youtube yayınıyla bizi cezbediyor :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@taner07
bir de ingilizce olsaydı :)
ben işyerinde 720p izliyorum, hala kesilmemesi çok hoş..

@taner07 vaaay demek cahilliğimizi ifşa haaa (hemen değiştiriyorum:))

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@taner07 yarış olmayacağını düşünerek takımla uğraşmadım, bu hafta iş yerinde çok yoğunum, iş dışında da pek vaktim olmadı kadroyu değiştiremedim. Uyarı için teşekkürler, daha önce de bir yerde yazmıştınız sanırım oradan uyanmıştım işi :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07 ya bir de 24 tane transfer yapma hakkımız var, bütün yarışlara katılacakları nerden bileceğiz çok eksik kalır kadro, sıkıntılıymış bu bahar klasikleri :) bu sene tecrübe olsun da seneye bakarız artık

@Eser Sevinç Güldür Güldür izliyorsanız Eşofmanlı Hoca'nın bir sözü var ya, ''Biz bunları şunlarla anlattık'' diye o hesap benimkisi de dedim ki procyclingstats.com da hangi sporcunun hangi yarışa katılacağı harfi harfine yazıyor :harika::harika:

Geri