Scudo Sports

2016 Bahar Klasikleri

Scudo
Başlangıç listeleri resmi olarak açıklandı; (link) sporcularınızı kontrol edin :)

@taner07 Taner daha şimdiden açtın farkı ya nasıl yetişeceğiz sana? :krktm:

@Oğuzhan Y. yok hocam daha 9 yarış var köprünün altından çok su akar :komik::komik:

@Hasan Saylık

Katılım 16.000 kişi ile sınırlı. Start 07:00-10:00 arasında. Her katılımcının bir adet çipi var ve günün sonunda bu çip sayesinde otralama hız hesaplanabiliyor. Zaten etkinlik yarış olmadığından kazanan, kaybeden yok.

@Hasan Saylık

Resmi siteden başvuru yeterli (€30 / 127km orta parkur), yanlış hatırlamıyorsam pasaport numarası verdim sadece. Sağlık raporu, lisans vs gerekmiyor. İtalya'da genelde bu belgeler gerekli ve başvuru ücretleri daha pahalı. Bu etkinlikten farklı olarak İtalya'daki Gran Fondo'lar yarış şeklinde düzenleniyor. Doğal olarak İtalyan milleti kolay gaza gelen bi millet olduğu için EPO, motor vs. kullanan sporcular(?) mevcut.

@Hasan Saylık

Olsun tabi de ben olsam hesabımı vize muhafiyetine göre yapmam...

@Hasan Saylık

Arkadaş koşarak falan bitirmiş heralde. Benim hedefim 3:59:59 veya altı :)

@Sinan Uyar A. Valverde taktiği uygulayıp gördüğümüz gruba yapışalım. Son 500m'de bacaklarda kuvvet kalırsa sprinte kalkarız :D

Bugün 206 kilometrelik klasik E3 Harelbeke koşulacak.Start yerinde hava kapalı ve yağmurlu ama ilerleyen saatlerde düzeleceği söyleniyor. Van Avermaet mide sorunları nedeniyle start almayacak.

Yarış boyunca 15 tepe geçilecek.Finiş bölümü düz ve rüzgarlı.

NameLengthAvg. %Max %
Katteberg600 m6.7 %8.0 %
La Houppe3440 m3.32 %10.0 %
Oude Kruisberg800 m4.8 %9.0 %
Knokteberg1530 m5.3 %13.3 %
Hotondberg1200 m4.0 %8.0 %
Kortekeer1000 m6.4 %17.0 %
Taaienberg 650 m9.5 %18.0 %
Boigneberg2180 m5.8 %15.0 %
Eikenberg 1200 m5.5 %11.0 %
Stationberg460 m3.2 %5.7 %
Kapelberg900 m4.0 %7.0 %
Paterberg700 m12.0 %20.0 %
Oude Kwaremont 2200 m4.2 %11.0 %
Karnemelkbeekstraat1530 m4.9 %7.3 %
Tiegemberg1000 m6.5 %9.0 %

Ula ne kaçış grubu oluştu be :komik::komik:

sagan arkasına bakarken -uyurken- kaybetti :D

uran uran dan sonra sagan salaklığına yansın
podyum sky dublesi : )

Kwiatkowski aldı etabı :) Sagan 2.liklere devam etsin bakalım. Stannard'da tüm yarış boyunca arkada olmasına rağmen 3. lüğü aldı,Spartaküs 4 oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
saganın sorununu anladım ben, kafa basmıyo adamda, beyin de kasla çalışmıyor işte:confused:

• Beğen
Tepkiler: taner07
sagan ın uyuklaması orda yaklasık yarım saniye farkettırdi, fakat 2 sn sprınt e kalkıp amaaan boşver der gıbı bırakmasına anlam veremedim gücü mü yoktu zorlamak mı ıstemedı yoksa ikinciliklerle arasındaki münasebetten cok mu memnun garip gercekten

• Beğen
Tepkiler: taner07
Yav sagan son 300 den baslayip sprint atsa yine de kazanacak , ne diye bekliyor anlamadim. Neyseki takima ikisini de almistim kafam rahat:D

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Yok arkadaş bu Sagan iyi, hoş, severiz kendisini ama hep ikinci hep ikinci. O seviyeye kadar getirdikten sonra böyle yarış mı kaybedilir! İnsan biraz çaba gösterir. Gerçi arkaya bakacağım derken, gidenin arkasından bakakaldı. :D

hayır yüzlerce yarış koşan adam bu sagan, en çok kazanan bısıkletcılerden biri, gücünün farkında değişik bir bisikletçi ama kwiatkowski nin atak yapacagı belli degıl mı? nerdeyse finish cızgısıne kadar bırbırlerını taşıdılar o da ayrı gariplik, hıc atak yapmadan çizgiyimi gececek sanıyordu bu dingil vallaha cok garıp, bı saglam finish izletmedi.

Sagan bence gökkuşağını alıp zihinsel bir rahatlama yaşadı ve diğer yarışlara önem vermiyor diyebiliyorum anca.Yoksa son 300 metrede yaşananlar açıklanamaz.

SAGAN yine SAGANLIK yaptı :komik::komik: Kwiatkowski'ye helal olsun adam haketti :harika::harika: Favorilerin grubu da saçma sapan işler yapıyor, yine TERPSTRA saçmaladı; belli ki Etixx'de en güçlü o ama yine de onu çalıştırıyorlar çok ilginç. Boonen, Taainberg'de klasik atağını yaptı ve orada bitti bu yarış onun için; CANCELLARA ise gerçekten muazzam bir geri dönüş yaptı ama 2li yakalanır ve sprint atarım deyip son kalan kurşununu erken sıkmak istemeyince 4lükle yeteindi...

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
bu arada dünki yarışta dimention data'nın eritreli bisikletcisi (link) yolu karıştırmış , izleyicilerden birine "harelbeke nerde" diye sormuş sonrasında izleyici abimiz evine götürüp duş aldırmış yemek yedirmiş ve sonra takımın kaldığı oteli aramış :D dimention datalı SD. de polise filan haber vermiş nerde bu adam diyerek. debesay dostumuz otele yarışın bitiminden 4 saat sonra gelebilmiş :krktm:

Geri