Bende bugün tam 1 ay oluyor MOSSO 770TB SMD ACERA aldım işe gidip gelmek için günlük ortalama 10km yol yapıyorum sabah akşam, internette pek fotoğrafını bulamadım kullananda az sanırım o yüzden biraz fotoğraf koyayım belki bazı arkadaşlara fikir olur.
@Hamit E. üstat bu komple acera set zaten adı donanımı ile uyumlu sıkıntı yok, lastikleri çok kişi soruyor nasıl felan diye ben şimdiye kadar 1 aylık sürede sıkıntı yaşamadım bir seferde cam battı ciddi derecedede büyüktü hatta sesine durdum baktım çıkardım devam ettim ayrıca tekerler Kevlar kaplama.
@QEXEC Bende yaklaşık 15 gün önce MOSSO 770TB SMD ACERA aldım senin resimdekinin aynısı Uzun zamandır bisiklete binen arkadaşlarım bile bisikletin hafifliğine şaşırdılar.Bide lastik vs jant ı kötü değil hatta bisikletten iyi anlayan bir arkadaşım var lastikleri incelediğinde baya hoşuna gitti.Bide full sistem acera olması çok iyi bence
Herkese slm aranıza yeni katıldım. Aslında uzun suredir forumu takip ediyorum fakat uye olmak bugüne kısmetmiş sayenizde bayağı bi bilgilendim bisiklet surmuş kadar tecrübeli oldum. ilk kez bi bisiklet alacağım. Burda yollar çok kotu olduğunda(Hakkari) mtbye yonelmek zorundayım. F/p oranı en ii bisiklet markasından biri olan mossonun grooovy modelini merak ediyorum. Jant ve lastik dışında donanım ii gibi duruyor. Üstelik karbon fakat karbon kalitesi nasıldır bilmiorum.karbon en ucuz bisiklet diyebilirim. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi ya da başka tavsiyesi olan mesela btwin rr big 8 de ii gibi ama karbon kadro zamanla guncelleyebileceğimden aklımı çeliyor. Canyonlarda f/p fakat burnumun dibinde varsa eğer f/p uğraşmayalım diyorum. Salcona assos 40 x7 de ii gibi. Gerçekten çok kafam karıştı bi tavsiye ltfen özellikle groovy kullanıcısı varsa