Scudo Sports

2015 Mosso Modelleri

@VeyselKobal
o kargo 50€ altı olsa yerli firmalar 2000 liradan pahalı bisiklet satamazlardı

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Scudo
bende canyon bakıyorum şuan 3280 liraya ultegra buldum ama vergisiyle 3600 TL geçiyor :D 4000 TL ye yakın bir fiyat çıkıyor birde peşin fiyat olduğu için elimiz kolumuz bağlanıyor ama bende koyu bir canyon hastasıyım rengi olsun kalitesi olsun tek geçerim :D

@Onurcan Ökse
Valla ben önce bir karar vermeni öneririm. Her gün farklı bir model bakarken görüyorum çünkü seni.

@Berke K.
abi ya mosso iyi diyorduk birde 105 sete 2550 TL çekince oww güzelmiş dedim şimdi böyle olması kötü oldu salcano zaten batırdı bu sene carraro gurubumuzda 2 tane var zaten hem benim hoşuma gitmiyor. Sedona sora setli bisiklete 2500 TL istiyor. Canyona önceden de bakıyordum ben doğru dediğiniz her gün başka bir modele bakıyorum daha doğru dürüst bir şeye karar veremedim burada konu da açmak istemiyorum kirletmek amaçlı benimde kafam çok karıştı ilk yol bisikletim olacak vede yarışlara katılacağım renk olsun donanım olsun eşit bir şey arıyorum muhakkak bir yerinden eksiltiyorlar bisikletin 2.el'e güvenemiyorum zaten ne kadar temiz olsa da. Alman salcano su filan ama gerçekten renk olsun filan hoşuma gidiyor Canyon mat renk donanım iyi herkes tarafından tanılıyor ve satarken de sıkıntı çıkarmıyor. Aslında kafam çorba gibi detaylı bir şeye karar veremedim baktıklarımda hoşuma gitmedi zaten

Arkadaşlar ben şu marka olayına takılmayı mosso ile geçmiş bulunmaktayım.

Ya zaten 3-4 firmanın tesislerinde üretiliyor hemen hemen tüm bisikletler. Kinesis,mosso,merida,giant benim bildiğim kadro üreticileri.

Zaten markalar en iyi bisikletlerini kendilerince üretiyorlar,gizli falan vs.

Ben acayip beğendim açıkçası. Diyeceğim budur.

Sürekli canyon bakan biriyim ben(severim) ama,mosso geçen sene de bu senede aklımı çeliyor.

Ha neden mi almadım,param yok. Okul bitsinde :)

Yalnız bisikletler çok ağır :koptum::koptum:

Bu hafta içinde 105 setli yol bisikleti alicam.2550-3000 tl ye 105li mossoyu görünce hemen baktım fakat ağırlığı 105 setli karbon bisiklet için çok fazla değilmi? Yeniden canyon ve meridalara yöneldim :)

yeri değil ama sormak istiyorum sizce bu bisiklet nasıl Türkiye'ye geliş fiyatı ne olur (link)

@Emre Akkanat
Yabancı markalarda alüminyum 105 setli bisikletler neredeyse 3500-4000 civarına satılırken Mosso'nun 2500 liraya karbon vermesi garip. Dolayısıyla ben o kadroya da pek güvenmiyorum, jant, lastik, gidon, sele zaten yok tek koyduğu şey 105 set... Parçaların belirsizliği ağırlığı getirmiş.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
yol bisikletlerinin ağırlığını kafaya takmayın pek derim. 105 5800 set sandığınız kadar hafif değil. 2700 gr a yakın. ultegra 6800 2200 gr civarı. sram apex de 2300 gr civarı. wellgo r11 denen bi pedalla geliyor bisiklet. bu pedallar muhtemelen bi 500 gr vardır. ortalama bi yol bisikleti pedalı 250 - 270 gr civarı. bir de jantları kendileri örmüşler muhtemelen 2,1-2,2 kg civarıdır. aksium set 1750 gr. bir de üstünde chaoyang diye ne olduğunu bilmediğim bir lastik seti ile geliyor. nerden baksan çifti 700 gr geliyordur. tanesi 3 dolarmış lastiğin toplu alımlarda :D sadece pedal ve lastiği ortalama bi ürünle değiştirseniz 8.1 kg a gelir. ekstra olarak jantları da aksium ile değiştirirseniz 7.7-7.8 kg aralığına gelir bisiklet ki bence ideal. ayrıca üzerindeki jantlar da 105 göbekle toplanmış akışkanlığı iyidir ama çemberler hakkında bilgi yok internette.

bu arada karbon kadroları beğendim çok. ayrı oalrak satsalar keşke :)

@tuna karahan

Bence esas konu ne kadar kaliteli bir karbon kullanılmış onu tartışmak lazım.

3300 TL ye 105 set carbon bisiklet satıyorlar ben kararsız kaldım çok şuan 3500 liraya salcano bile tiagra satıyordu 2015 modelleri bekledim ama kafam çok karıştı foruma konu olarak açsam mı ki acaba danışmak ve fikir almak amacı ile

site güncellenmiş fiyatlar gelmiş carbon kadro mosso 29 jant deoreli maşası xcm fiyat 3380 olacak işmi maşaya bak hizaya gel bari bi rock shox 32 yada 30 gold koysaydın

@Melih Çolak
Mantığımın almadığı bir bisiklet yapmış adamlar abi.

@Berke K.
bence bize şu mesajı veriyorlar ucuz etin yahnisi :) işine gelirse

• Beğen
Tepkiler: Berke
(link)

Mosso'nun bu sitesi önceden varmıydı bilmiyorum, ben yeni gördüm. Fiyatlar bayi fiyatlarının çok az altında ve ücretsiz kargo var. Kadro boyları yok :acpsnr: İletişim bölümünden yazdım bakalım...

@alierkanimrek
sitede taksitli satış seçeneği yok
hepsi peşin ve kapıda ödeme
zaten bisikletçiler peşin ödeyince %10 indirm yapmaktalar
730 tca 105 liste fiyatı 2550
(link)
burada ise kargo dahil 2300 kapıda ödeme
fiyatlar normal

arkadaşlar merhaba mosso karbon kadrolu bir yol bisikleti alıp ona bir jant seti alma mı mantıklı yoksa başka markalara mı yönelmek mi mantıklı 3,300 tl karbon ve 105 donanımlı bir bisiklet sanırım yok

@Batuhan Köksal

Siz bu isin okulunu mu okudunuz ne biliyorsunuz her şeyi mi biliyorsunuz?
İyi forumlar.

(link)
düzeltmişler maşayı :) jant ve lastikleri en hafifinden alıcan 11-11.5 kg olsun yeter bu model kafamda var ama malum para yok

Geri