Geçtiğimiz yılların aranan modeli Vitesse D7HG'nin muadili bu yıl Vitesse i7 ismiyle gelmiş: (link)
Bu bisikletin göbekten vitesli Nexus sistemiyle donatılmış olması en büyük avantajı, ön tekerdeki dinamolu göbek ve ön çamurluk üzerindeki far da büyük bir artı olarak önce çıkıyor. Vitesse D7HG modelini kullanmış, sattıktan sonra büyük pişmanlıklara gark olmuş biri olarak bu yıl farklı bir renkle piyasaya çıkmış kardeşinde olacak gözüm
Bu yılın kazananları fiyat/performans açısından en tatmin edici bulduğum ikili Vitesse D8 ve Mariner modeli olacak bence: (link)
(link)
545 Euro'ya epey güzel şeyler vaadetmişler. Mariner'in tek handikapının TX35 arka aktarıcısı olduğunu düşünüyorum. En azından Sram X4 gibi bir sistemle gelmiş olsa tadından yenmezdi. Mariner'de 7'li, D8'de 8'li sistem kullanılmış. İki bisikletin de fiyatının aynı olduğunu düşünürsek alıcıların D8 yerine Mariner tercih ederken, renk hususu hariç geçerli bir sebepleri olmalı diye düşünüyorum. İki bisiklet arasında şimdilik vites sistemleri ve renkleri hariç bir fark bulamadım ama
Bu yılın en çok satan Dahon modellerinin bu ikili olacağını öngörmek yanlış olmaz herhalde
Güzel gözüküyor az bir fark ekleyip tern node d8 alıcakdım boyum uzun oldugu icin. Ama aklım 20'' lerde. Bir de Mariner , Vitesse D8'den 1,2 kg daha ağır. Terndeki muadili link d8 sanırım.
BUGÜN GELDİ D8 GİDONDA KATLANMADAN KAYNAKLI UFAK ÇİZİK VARDI. İLK ÖNCE FARKLI BİR SEBEPLE ÇİZİLMİŞTİR DİYE DÜŞÜNDÜM. KATLANINCA KATLI PARÇALARI TUTAN MIKNATISA DENK GELİYORMUŞ. BENDE GİDONUN SOL KISMINI BANTLADIM SORUN ÇÖZÜLDÜ.
FOTOĞRAFLARINI EKLEYECEĞİM. DAHA SÜRMEDİM BİLE...
merhaba arkadaşlar
bugün elime geçen dahon vitesse d8 bisikletin fotoğraflarını ekliyorum.
hafta sonu asli bisiklette marineri inceledim.
mariner:
daha ağır d8 e göre
paslanmaz zincir ve bağlantı elemanları var
arka sepet daha kaliteli
vites 7 li
vites kolu çevirmeli
ayarlanabilir gidon var.
vitesse d8 :
daha hafif
vites 8 li
vites kolu daha farklı adı nedir bilmitorum
gidon ayarlanmıyor. gidon yükseltici alırım galiba. aliexpressten.
@kubilay.m Aslında katlanır fotoğrafları konusunda paylaşsanız daha da iyi olurdu...
Fiyat ne kadara aldınız, bir de elden almadınız sanırım kendiniz mi açtınız kutuyu, şu değme ve bant olayı bana saçma geldi madem bu bisikleti yapıyorsun ve herkes iyi diyor neden diğer tarafa katlanır yapmıyorsun gidonu?
@kubilay.m hocam ayni yeri ben de ayni sekilde bantlamistim desem. Cizik yoktu ama cizilecegini ongormustum yanilmamisim. Aklin yolu birmis. Bu arada uzerindeki bagaji ben tur bagaji ile degistirdim fakat gunluk kullanim icin cok elverisli degil gibi. Bagajini satacak olursaniz haberim olsun.
-DAHON VITESSE D8 2015 İNCELEME-
Ben D8'in geldigi gun 50km yol yaptim. Saganak yagmur altinda kaldim hatta, bana misin demedi. Ayrica 3 kisi tur yaptik ikisinde tur bisikleti vardi. Benim de kondisyonum var tabii biraz, yol bisikletim var ayrica. Ama inanir misin insan kullanirken mini cooper kullanmis gibi hissediyor. Bu aletin oyle bir havasi var. D8le yokus da ciktim. Yol bisikletim olan triban3 ile ayni agirlikta diyebilirim, yani rahat ciktim tur bisikletiyle cikan iki arkadasi da gectim.
çizik evet geldiğinde kutudan çizik çıktı.bunun sebebi de gidonu katladıktan sonra iyice yanaştırmayıp bisikleti ikiye katlamak. ben oraya siyah bant takacam yinede. şu anda sürtmüyor ama.
vites olarak iyiydi. 6 km kadar sürdüm.geçişler hızlı ama sürerken viteslerden tık tık diye bazen sesler geliyor. yüksek viteslerde. kafam bi buna takıldı.ayar mı lazım acaba bilmiyorum.
gidon biraz yüksek olsa süper olurmuş. gidon yükseltici alacam bakalım fayda sağlar mı.tecrübe edeniniz var mı. dik olarak sürmek istiyorum.
seleye gelirsek bisiklete binmeyen biriydim ve epey rahatsız etti. galiba koltuğa alıştık ondan...
arka bagajı ilk günden kullandım. çantayı attım arkaya. sırtımda olsa olmazdı diye düşünüyorum. zor.
sele borusu pompa ile arka tekeri şişirdim. ilk başta lastik komple indi bağlayamadım galiba. sonra oldu.