Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@x-rayted hocam , bildiğim kadarıyla henüz TUR'un ihalesi sonlanmadı yani bu durumda ne güzergah belli ne de ekip. otuzdokuz x elli üç podcastinden duyduğum kadarıyla böyle ki bildiğiniz üzere sarper günsal ve berkem ceylan hepimizden daha yakınlar aydın ayhan güneye ( TUR organizatörü) bu durumda net bir şey söylemek çok kolay değil o yüzden biraz daha beklemekte yarar var diyorum.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Scudo
@anıl şentürkk
Yani özür dilerim ama bu çok aptalca değl mi ? Farzedin ki ben Türk veya Avrupalı bir bisiklet yarışı fanıyım. Türkiye Turunu yerinde izlemek istiyorum. 2 ay kala hala programı olmayan tura nasıl seyirci olarak geleyim. Nerede kalacağım, nereye gidip nereden döneceğim ? İşyerimden nasıl izin alacağım. Hiç bir şey belli değil hala..
Bakın ben az kalsın 24 nisan için alanyaya bilet almıştım. Nasıl olsa orada başlar diye. İyi ki almamışım :(

• Beğen
Tepkiler: taner07
@x-rayted malesef sistem çok saçma. Son zamanlarda ülke açısından hiç iyi şeyler olmuyor hepimizin bildiği gibi ve TUR Türkiyeye tekrardan eski "turizm cenneti" seviyesine getirebilecek nadir organizasyonlardan biri ( belkide bu sene için tek organizasyon). Yurt dışında ülkemizin ne kadar kötü gözüktüğünü anlatmak için şunu söyleyeyim hollandada yaşayan kuzenlerim düğün alışverişi için buraya geleceklerdi ve sonrasında sultanahmetteki bombalama olayı gerçekleşti ve türkiyeyi bilen , türk kökenli olan bu insanlar bile neredeyse türkiyeye gelmekten vazgeçtiler ( sonra biraz konuşup ikna ettim ancak hala kafalarında soru işaretleri vardı) tabi bu sırada oradaki arkadaşları da buraya gelmeme konusunda telkinler veriyordu. Tüm bunların TURla ilgisi ise şu ;
eğer bu yabancı arkadaşlar TURda türkiyeyi düzgün , güvenli bir şekilde görürlerse tekrardan bir nebzede olsa buralara tatile gelmeyi düşünebilirler ancak henüz ortada TURun yapılıp yapılamayacağı , yapılırsa hangi firma tarafından organize edileceği , hangi yollardan geçeceği ve en önemlisi hangi takımların geleceği belli değilken bir de geçen hafta pazartesi günü sonuçlanması gereken ihale sonuçlanmamışken ülkemize gelecek turistlere son derece karmaşık ve hantal bir yapımız olduğu mesajını vermiş olmuyor muyuz?

Özet: darağacında olsak bile son sözümüz team dimension data

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Geri