Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
@Barış TURAN

Yazıyı okudum. Gerçekten üzücü bir olay. Bir bakımdan oradaki okul müdürünün 'devlet aklı' ile hareket etmesinden kaynaklanan bir problem. İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği'ni bu biçimde okursan o sonuca ulaşırsın; fakat o yönetmelikte okula bisikletle gelinemez diye bir madde yok, yani açık değil, ki bunun anlamı açık hüküm yoksa gelinebilir demektir. Burada veli ve öğrenci biraz cesur olacak. Hakkını arayacak. Bakanlığa ısrarla mail atacak. Eskilerini bilmem ama yeni MEB bakanı çocukları seviyor. Bu konuda bakana yazılacak mailler etkili olur diye düşünüyorum. Ben bir öğretmen olarak okula her gün bisikletle gidiyorum. Ve buradan sesleniyorum, bir muhterem çıkıp da bu yönetmeliği bana uygulasın da görelim.

Her zaman söylerim insanı sevmeyen öğretmen olmasın diye. Şükür ki insan seviyorum.

adam gibi bisiklet yolu yapsınlar , hadi organizasyonu yapamadınız bari bunu yapın. sevgimizi zaten kazanamayacaksınız ama bari saygımızı kazanmaya çalışın.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
TAMAMEN KONU DIŞI...
hocam profil fotoğrafınızda, sitenizdeki işlerinizde çok güzel, beğendiğimi belirtmek istedim

@Tasogare bana dediniz sanırım? teşekkür ederim eğer bana değilse de gene teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Size de bizim TUR yöneticileri biraz kolaya kaçıyormuş gibi gelmiyor mu? Neden sürekli hep aynı etapları kullanıyoruz, bu işi yapmak kolay değil, asla işleri kolay demiyorum ama artık TUR'a yeni bir heyecan gerekmiyor mu? Bence lojistik konusunda sıkıntı yaşamadan değişik etaplar ekleyebiliriz, acaba gerçekten insanların ''Şehir içinde bisiklet yarışı mı olur?'' lafından mı çekiniyorlar? Turizm için tamam Akdeniz ve Ege bölgesi tanıtım içinden önemli ama bence Anadolu'da da çok güzelliklerimiz var, ben artık yeni etaplar, yeni şehirler, yeni bölgeler görmek istiyorum. Umarım gelecek sene olmasa da bir kaç sene içerisinde yenilikler yapılır ;)

Bence başlangıç İstanbul bitiş Alanya olmalı. Oldukça geniş bir kitlenin izlediği organizasyonda seyyar satıcı, yol giren bisiklet sevdalıları ( yanlış anlaşılma olmasın tabiki güzel ama yarışmacılarla aynı yolda olmamalıydı) görüntüleri güzel olmadı. Daha önce Alanya finallerinde bu tarz görüntüler olmamıştı.
Bu arada tören seranomi rezilliği ayrı bir olay. Sen kendi reklamın yapacaksın diye o kadar sporcu beklet, mankenlerin boynu gözüküyor diye saçlarını açsınlar... of offf bu neyin kafası anlamadım ki :(:mad::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Tur Karadeniz'de yapılsın. Giro gibi dağlık bir tur olarak bilinsin World Tour kapsamına da bu şekilde alınsın. Şu anda çok büyük dengesizlik var. 4 tane etap kazanan adam değil sadece tek bir etabı kazanan kişi genel klasman birincisi oluyor.
İlla olay turizm reklamıysa sadece güneye turist çekmek gibi bir dert niye var. Karadeniz'e de gelsin turist. Adamları Aspendos önünden geçirme de Sümela Manastırı'nın önünden geçir. Görelim tırmanışçıları, hünerlerini.

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
abi trafik de 35 ortalama yapanlar var bu yarışçılara baktımda o kadar yarışçı arasında rüzgara trafiğe girmeden her türlü eskortla 45 ortalama yapmaları normal bizden de çok çıkar o imkanlarla 45 ortalama yapan. tabi kondüsyonları her gun 170 180 km yapmaya yetermi orasını bilemem :D

Tartışmalar hala bitmemiş.Sabaha karşı baktım cips bitti,kahveyi de abarttım,dedim ne yapsam vurdum çıktım Uludağ'a.Konu birazdan.

Adıyaman belediye başkanı korumasız araçsız teftişe çıkmış ,şok oldum gerçekten haber de burası amsterdam değil diyince cape town felan sandım adıyamanmış :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    72,7 KB · Okunma: 55
@Melih Çolak
cav iyice Türk olmuş... acaba giderken simitlerden bir iki tane alıp formanın arka cebine de tıkıştırdı mı ?

@kayhan tur sonrası reynada eğlenmiş. ben olsam hem açmadan hem simitten alırdım bidaha bu lezeti bulamaz oralarda :)

ben cavendishi severdim ama ona saygım izmir etabında dahada arttı
Sabuncubeli tırmanısından takip ettim yarışı ve cavs in sadece 2 metre önümden ön grupla fark açılmasındiye ''ki o sırada 2.grubun en başındaki kişiydi kendi takım arkadaşları bile cavs in hemen arkasındaydı'' muazzam bir çabası vardı gerçekten o tırmanışta ve bunun ödülünüde aldı zaten büyük adam velasıl:)

+ yokusun en sert yerinde bir andatüm bisikletlerdenvgelen cakurt cukurt tak tuk sesleride bu kadarmı güzel gelir insana

Bardağın dolu tarafından bakmasını dahi bilmiyoruz. Mis gibi bisiklet turu daha iyi nasıl yapılabilir onu tartışırsanız anlarım. Yarışı dünya klasmanına taşımak için tartışırsınız anlarım.

Geri