Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Onur Ali İmren

katılmakla birlikte, sürekli geçmek zorunda olduğum yerler. yollar kötü, dar, inşaat çalışmaları vs oldukça can sıkıcı onur.

Scudo
hadi bakalım kamyoncu o kadar tepki almıştı. ya az önceki yola giren bisikletçilere ne demeli. kendi ülkesindeki uluslararası bir bisiklet turnuvasını sabote eden bisikletçi olabilir mi!

@Onur Ali İmren, aynı görüşteyim, köprüden geçmek dışında, sporcuların huzursuz olduğu, sıkıldığı, hareketlerine ve yüzlerine yansıyor. Ayrıca karşıdan karşıya geçenler mi dersiniz, yine karşıdan karşıya geçen seyyar satıcılar mı, ne ararsan var turda. İleri de İstanbul etabı bu turun başına iş açabilir. Son bir not, İstanbul'u havadan çekmesinler, Tarihi yapıların çirkin yapılaşmaların arasında ki sıkışmışlığı tek kelime ile utanç verici.

@Ali Demir

bu tur müthiş bir şey ya,düşünsene sen sürekli oradan geçiyorsun,yıl boyunca izlediğin adamlar oradan geçiyor.. ben strava da sana layk veriyorum :D
ben gidemedim. Dün çok yorgun döndüm ve 10.30 gibi uyandım. yüro sıportdan izliyorum. umarım gelecek sene farklı ve çok tekrarsız bir istanbul etabı görürüz.

Favori etap elmalı!

böyle büyük bir metropolün merkezinde turlayarak geçilen başka turlar da varmı dünyada bana çok saçma göründü bu iş, ayrıca neden her organizasyonu illa ki istanbula yamamak zorundayız onu da anlamış değilim, memleketten istanbulu çıkartsak gerisi boş sanki

Istanbullu bisikletciler her kose basini tutmus.

An itibari ile kaza oldu, kopek kostu sanirim yola

3 ccc elemanı durmak zorunda kaldı. köpek göremedim ben

eurosport spikeri de söyledi çicek gibi giden etabı değiştirmeleri hiç iyi olmadı dedi köpek mi ne çarptı rebelli de ambulansa girdi bıraktı yarışı genel klasman birincisi...

diğer yoldan giden amatör bisikletçiler izleyici açısından iyi değilmiş yarışçıların dikkatini bozabilirmiş iyi değilmiş trt spikerinin söylediği de varya bizim bakkal amcayı koysan trtye daha iyi anlatır yarışı :acpsnr:

sonra niye trtyi eleştiriyorsun eleştirecez tabi vergilerimizle ayakta duran kanal sonra bisiklet yarışı anlatabilecek bir kişi bulamıyorlarmı.

Köprücük kemiği kırılmış olabilir. Sürekli omuzunu kontrol ediyordu.

@Onur Ali İmren

Helikopter kamerasinda yoldan saga dogru beyaz birsey gidiyormus gibi gordum. Kedi kopek karton levha falan olabilir

Kırık yok sanırım köprücük kemiğinde, fakat çatlak gibi bir durumdan şüpheleniyorlar gibi görünüyor. O yüzden bıraktı yarışı

tur için tarihi yarım ada hoş olur diye düşünmüştüm. Ama kardeşim bu izleyici kitlesi ile nerdeee !!! :mad::acpsnr:

ne olur bişey olsun da şu etap bir daha emınonunde falan olmasın yoldan yuruyenler yan yana gıden amatorler falan bağdat caddesinde böylemiydi çevre ne kadar fark ediyor kaldırımdan izlerdi insanlar. şurdaki yenikapıdaki insanlara bak yolda ortada duruyorlar gelsinde bisiklet çarpsın diye :koptum:

• Beğen
Tepkiler: fatih berber
anaaamm az önce göstirilen sol şeritten giden 2 bisikletli ikiside arkadaşım hatta dün antremanı onunla yapmıştık salcano bisikleti var :D :D :D adamlar gaza gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
(link)

bir yarış izleyelim dedik habere bak komple istanbulun elektriğini kesecekler neredeyse bugun ve yarın

aklıma da geldi çık git elektrikler kesilir izleyemezsin diye :acpsnr:

Son 3 km gerçekten çok heyecanlı ve süpriz oldu.

Geri