Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

son 45 dk yi izledim yayın ne zaman başladı bilmiyorum çok heyecanlıydı geçen sene froome vs contadorda bu kadar heyecanlandırmıştı beni bir de bu etap :)

Scudo
Etixx yine ibretlik bir takım çalışmasıyla Cavendish'i bitişe getirdi ve Cavendish'e de her zaman yaptığı işi yapmak düştü.

Tam anlamıyla takım çalışması. Etixx i kutluyorum harikalar. Keşke sky takımı da gelseydi. Ahmet'i bir ara gördüm her gördüğümde heyecanlanıyorum, bu bile gayet mutlu edici; ilerde daha başarılı olacağına inanıyorum. kaldı bir etap :)

Cavendish'in bu sprintteki gücünü ve hızını merak ediyorum. İnsan gibi gitmiyor adam. Bir de o yokuşun üstüne. Araba çekmiyor o yokuşta ya.

• Beğen
Tepkiler: Berke
çok kötü düşen ve hemen ambulansa hastaneye kaldırılan yuzu ve ustu başı yara içinde olan konya torku takımının yarışçısına ne oldu acaba..

Turun İstanbul etabına amatör bisikletçiler katılabiliyor mu?

yarın da eurosporttan izlerim. bana 20 dakika uzakta olmasına rağmen başlangıç noktası o kalabalıkta bir şey göreceğimi pek sanmıyorum.

amatör olarak yarın istanbul etabına katılanlar olucakmış sanırım da anlatan yok forumda pek ?

köprüden geçmek için neler aldılar nereye başvurdular vs..

Kaşı 3 4 santim açılmış o kanlarda kaşından akmış kaburgada da çatlak veya kırık varmış heralde

@Cem Ç. Evet ayrıntılı bilgi forumda da turun sitesinde göremedim

@Cem Ç. Hocam bu baslangic noktasi tam olarak nerde oluyor? Ben avrupa yakasindan gelicem de ona gore bir guzergah cizicem kendime bisikletle

@EmreDurmaz sultanahmet meydanı, ayasofyadan başlıyorlar tabi oradan ne kadar izlenebilirse, tramvayın oraya kadar kalabalık olur muhtemelen...

yarışı bu sefer başından sonuna kadar vericekler. 09:45 de yayın başlayacak. saat 10:00 da yarış başlıyor.

trt bu sefer başlangıçtan itibaren hatta daha önce yayına başlayacak. eurosport yine yarışın en önemli yerleri geçildikten sonra 11:00 da yayına başlıyacak.

İstanbul - İstanbul
03/05/2015
124.0 km (8 tur)
Başlangıç: 10:00
Bitiş: 12:36 - 12:51
Yayın Saatleri
Eurosport 2, 09:00-10:00 (Bant)
TRT Sport, 09:45-13:30 (Canlı)
TRT 3, 09:45-13:30 (Canlı)
TRT Sport HD, 09:45-13:30 (Canlı)
Eurosport 2, 11:00-13:00 (Canlı)
Eurosport, 00:00-01:00 (Bant)