Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
beton kamyonu ülkemizi en yalansız dolansız tanıtan öğe olmuş...

@Özgür R
çok teşekkürler. bugün denizli etabına bakıyım diye geçtim trtspor hd karşısına spor gazetelerinin manşetlerini okuyorlardı.

http://(link) 15776 dosyayı görüntüle

Dünkü Denizli-Selçuk etabından bana atılan suluklar. Canlı izlediğim ilk yarıştı, çok büyük keyif aldım. UHC takımı bundan böyle bir numaralı takımım.

Bu İstanbul etabını nerede seyretmek lazım ?

@MuratHan bende sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum. amatör bir izleyici olarak yurt dışı yarışlardaki şehirlerin mimarisine hayran kalmak elde değil. çarpık yapılaşma ve estetik konusunda iklim ve nüfus yoğunluğu gibi faktörler de etkili lakin dediğiniz gibi yollar,binalar, evler, tarlalar sanki bombardıman altında kalmış gibi.

illaki yabancı eli mi değmesi gerekiyor estetik güzellik plan proje için. misal bende dün öğrendim fotoğraf aydın atça ya ait. şehir planını fransız bir mimar paris gibi tasarlamış ;

http://i59.tinypic.com/a08hdv.jpg

@BF Okuru

41 km/s ile: 13:46

43 km/s ile: 13:34

45 km/s ile: 13:24

Bu gün tahmini 12:15 ile 12:45 arasında da MANİSA'dan geçecekler ;)

@BF Okuru
Bende Aydın'da öğrenciyim. Atça'ya ilk gittiğimde şehir planına hayran kalmıştım.

@BF Okuru, Aydın, Atça projesini dün ben de yarış sırasında ki sohbetten öğrendim. Arama motorlarında, Türk köy evleri, Fransız köy evleri, İngiliz köy evleri, Alman köy evleri, İtalyan köy evleri vs. diye arattığımızda gördüğümüz manzaralardan neden böyle olduğumuzu anlayabiliyoruz. Biz de bir imar planı yapılır, şu kadar kat çıkabilirsin denir, herkes kendi haline bırakılır. Elin yabancısın da çatısından, bahçesine içine diktiği ağaca kadar bir plan aşamasında izin verilip yapılıyor.

cehaletimden soruyorum,matara atmak nedir,bu adamlar sonra baska matarayi nereden buluyorlar

@obezkirpi yanlarında bolca var yani takım otobusunde filan ama atmalarının bedeni hafiflik son sprintte hafiflik önemli.

Bizim salak spikerler yüzünden izlenmiyor hele dünkü mikfer faciası :( yarın gidicek var mı kısıklıdan birlikte takılak :D

ETIXX - QUICK STEP takımı sürekli ön planda ve adından en sık bahsedilen takım olmasına rağmen genel sıralamada sondan bir öncedeler ne kadar enteresan :ytrya:

Arkadaslar ben bu mikser olayini eurosporttan izlemistim. TRT nasil karsiladi? Video var mi? Dogal guzelliklerimiz kapsaminda mi?

• Beğen
Tepkiler: EmreDurmaz
@MuratHan

dün aynı konuşma geçti bizim de aramızda. insanımız estetik olarak o kadar kötü durumda ki isteyerek yapsa bu kadar çirkin silüetler ancak ortaya çıkar. avrupa turlarında 100 haneli köylere bakıyorum hepsi çiçek gibi, neden böyleyiz mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Beton kamyonu çok acayipti. Yeni Türkiye'nin sembolü gibi arz-ı endam etti yarışın ortasında.

yayına başladılar son 70 km kala finishe

merida takımından biri yere düştü 4.etap da bnirinci olmuştu sanırım merida takımından ismi pek bilinmeyen biri

gerçi bizim konya torku da salcano birinci olsa yine kimse tanımayacak bu yarışda öylesine bir yarış kevandiş var yahu kevandiş değil mi canım kevandiş

Manısa kavsagına gırmek uzereler.(Akpınar mevkıı)

Geri