Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

ÇOK KÖTÜ YAPIŞTILAR YERE SAKATLIK OLABİLİR.

doktor ve ambulans geldi ciddi bişey olmasa bari...

torku konyadan sporcumuz düşmüş.

yuzu ve dızınde yaralar var bızım sporcu çok kotu yaralandı kaskın faydasını görmüş olduk...

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Scudo
@Fırat Y.

Düz yol takımı EQS, tırmanışçıları olmadığı için öyle :):)

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Torkudan sporcumuz kotu sayılabılecek bır kaza gecırdı (arka gruptan)

Önde yaklasık 7 dk lık farkla kacan 3 kısılık grupta sporcumuz Muhammet Atalay var ;)

@erendiz çetiner 36 yaşındaymış yüzünde dizinde yaralar vardı benim gördüğüm ambulans doktor baktıktan sonra hemen götürdü...

trt de spiker de nazar değdirdik herhalde ben söyledım konya turkudan sporcularımız ne kadar ıyı dedı sonrada nazar deyınce karabel nazar boncuğu bırde çay ıcebılırsınız mıllı park mısafırperver...

yahu euro yayına gecmedı bılardo verıyor neler dınlıyoruz sabır :acpsnr:

• Beğen
@erendiz çetiner evet anlatıyor spiker biraz önce söylerken sözünü yine kesti yarışta kaza olmasa yarışı anlatmayacaklar zati.

konya torkudaki yabancı sporculardan sergei, yalnız spiker nasıl nazar boncuğu koyune bağladı kazayı hemen. ordan bir de dedi çay içebilirsiniz vs anlatıyor. yarışı biraz anlatıyor yanındaki adam hemen evet efese donduk kutuphane... yarışı anlatmak yasak herhalde...

• Beğen
Aynen öyle kütüphaneye Efese geçti gene ;)

Tünele bağlandı bu seferde :) Hayda şimdi Bornovada sıra ahaha! Yarışı anlatsalar ya

Bütün işi yarışı bıraktık İsa - ve Meryem anayı anlatıyor

Manisa Şehir Merkezine girdi öndeki 3 lü ;)

eurosport 2 veriyor bugun yayını dün eurosport hd vermişti. trtyı kapadım daha fazla dayanamıcam :koptum:

• Beğen
@EK-73
yeter be bıktırdınız artık ikide bir siyasi saldırmalar. salyalarınızı bi silin artık be. yeter

yine cehaletimden soruyorum, beauties of turkey puanı var mesela bu nasıl kazanılıyor, tırmanma puanı en iyi tırmanma derecesine sahip olana mı veriliyor?

@EK-73

Paris-Roubaix yarışında yol kapanıp tren geçince de turun anavatanı Fransa için aynı şeyleri söyledin mi?

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Mustafa Yasin

Isteyen istedigini yazabilir sakin olun, siz de siyasi savunuşunuzdan bikmadiniz mesela

• Beğen
@EmreDurmaz hayır rahatsız ediyor beni şuraya bisiklet konuşmak/konuşulanları okumak için gelmişim, ha bire laf sokuşturmalar. yeri mi burası gitsin isteyen nerede ne yazarsa yazsın. millet az kalsı seçimi bekliyo yine cevabını verecek zaten merak edenlere. avuçları kaşınıyor milletin.

@Sinan Ş

Oradan trenin geçeceği belli bir şey ve bu artık yarışın bir parçası haline gelmiş bir durum hatta yarış kurallarına dahi eklendi, kapalı olması gereken yoldan mikser çıkmasıyla, kapanacağı önceden belli olan yoldan tren geçmesi aynı şey mi?

Kim ne düşünürse düşünsün arkadaş, benim ülkem çok güzel. Bisiklet turu da güzel. Siyaset yapan beyinler buyursun yapsın çokta fifi yani. Siz bakında güzellik görün.

@obezkirpi

Daha önce açıklamıştım ama bir daha paylaşayım;

Prim puanları, TUR'a özel TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ adı verilen kapıdan ilk geçen sporculara veriliyor ve beyaz mayoyu giyiyor lider sporcu.

Tırmanış puanları, genellikle dağların tepelerinde bulunan kapılardan ilk geçen sporculara verilir ve dünkü gibi dağlık yerde biten etaplarda da ilk geçen sporculara verilir ve lider kırmızı mayoyu giyer.

eurosport benim gibi bisiklet yarışlarını ilk defa canlı izleyenler için çok daha açıklayıcı yorumlarda bulunuyor spikerleri özellikle sporcuları markaları vs çok açıklayıcı yorumlarda bulunuyor ben trtnın bisikletle ilgili pek yorum yapmamasından daha çok turistik amaçlı yorumlarda bulunmasından bahsetmiştim...

@taner07 trt spikeri olay anında beton kamyonunu engellemeyen polisi savunmuştu 1 mayıs normal karşılamak lazım mesai vs demişti ordan bir bisikletliye çarpsaydı o maganda kamyonun söförü bir daha yapılabilecekmiydi bu yarış türkiyede...

Super bir final. Etixx iniste yetisti. Sonra dinlebdi ve Cavendish muhtesem..

Cavendish güzel taktikle aldı arkadaşı rüzgarı emgelledi son 10 snde çekildi son sprint atıldı ve cavendish aldı

Geri