Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

TRT deki program bisiklet turu değil belediye başkanları turu

Scudo
Sanırım büyük bir çoğunluk aynı fikirde bu yayınla Türkiye'ye Bisiklet 'i tanıtacağınıza sanki TRT izleyen ve Türkçe bile bilmeyen yabancılara bu yayınla Türkçe öğretip birde ülke tanıtımı yapacakmışız gibi yayın yapılıyor. Bana ne oradaki keçiden yok neyle beslenir ne yapar kaldı ki elin yabancısına ne !

Lütfen oturup bir yabancı yarışı izleyin ne yapıyorlar aslında ne yapmıyorlar not alın. Sizin kadar alakasız konular konuşan alakasız kişileri yayına çıkaran başka ülke varmı acaba. Bir ara Muhtar bile yayına çıktı inanamadım seneye de cami hocası, Aza adayı fln çıkar herhalde.

Abi muhabbetinizden yarıştan bir şey anlaşılmıyor. Bırakın da yarışın zevkini çıkaralım

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Türkiye'den Konya Torku Şeker Bisiklet takımı gibi bir takımın çıkması bile mucize. Ülkemizde bisiklet sporu bu denli gelişiyorsa ve gelişecekse bir 50 yıl daha var sanırım. gerçekten çok yazık. Üzülüyorum. Bir elin adamını dinleyerek izliyorum çoğunu anlamasam bile yerimde duramıyorum heyecandan; bir de türkçe dinleyerek izliyorum öyle sıkılıyorum ki anlatamam ya. Bisiklete gerçekten hak edilen değer verilmiş olsa ülkemizde sonuna kadar inanıyorum ki çok sağlam sporcular yetiştiririz. Ama böyle bir organizasyonda işin sadece ekonomi boyutu düşünülerek bir şeyler yapılıyorsa ve yapılacaksa; spordan başka herşey konuşuluyor ve konuşulacaksa hiç bir halt olmayacak.

5 dakikada bir verilen görüntülere yorumunu yapar geçersin. TRT spikerleri dururmu hiç bölgedeki ağaçların ne işe yaradığına kadar anlatıyor.

• Beğen
Tepkiler: Tolga_Cr32
@seffahcabbar

2012 ve 2013 yıllarında sporcularımızın kürsüye çıkıp sonra neler olduğunu da biliyoruz..:) Müthiş bir imaj çalışması olmuştu bizim için gerçekten :) TRT yayın konusunda nasıl kötüyse öbür konuda da aslında kendi kendimizi rezil ettik..Umarım her şey daha iyi olur zamanla..

Keşke su konuya trt spikerleri bir göz atsa,arkadaşlar burda yazıp çizdiğiniz gibi stem neden etmiyorsunuz adamların paylaşım platforumlarinda,ben yazdım berbat ötesi yorumcu,berbat ötesi bisiklet ilgili bilgi aktarimi,gibi mesaj bombardımanı yaptım feyzi amcaya,aaa eee himmm evet evet aaa ahmet,ters ışıktan göremedim ula adam daha cümle kurmasını beceremiyor,her sene aynı kişi ışte ajdarin cikita muz şarkısı bile daha güzel,yapmasını bilsem video hazirlardim Feyzinin konuşmalarını içeren komik bir replikmi ne diyor iseniz ışte.

@Özgür R

Torku'dan biri öne çıkınca korkar olduk vallahi ya sene 2015 oldu hala dopingden korkuyoruz :(:(

Merhaba, bu konuya TRT hakkında yazdığınız eleştirileri, lütfen aşağıdaki adrese girip, ilgili mail adreslerine ve sosyal medya üzerinden de yazınız. Belki bir nebze olsun fayda sağlar.

(link)

TRT'nin Haber ve Spor yayınlarına ilişkin eleştiri ve önerileriniz için,
trthaber@trthaber.com

(link)

Arkadaşlar yarıştan çok trt konuşuluyor. Yahu buraya değil trt ye yazın derdinizi. dün etabı canlı izleyemedim,akşam tekrar izledim. dedim sabah foruma girer okurum ne var ne yok,3 sayfa serzeniş..

yok mu birileri bilgi verecek,bilgiyi tartışacak.

@UtkuK

Normal şartlarda çok çılgın bir öneri; fakat bu durumda inanılmaz düzeyde gerçekçi bir öneri gibi görünüyor bize maalesef!

@erphan

Bizim ülkede kendini geliştirme kadroyu alana kadardır. Bunlar kadrolu sunucular. Adamlar rahat yani, performans değerlendirmesi falan yok özel sektördeki gibi. Kendini geliştirme arzusu devlette çalışanlarda maalesef yok. Haram helal mevzusuna hiç girmeyelim bence, o safhada mevzu derinleşiyor. Ulemaya sormak lazım!

@Onur Ali İmren

Bilgiyi alabilsek paylaşacağız; fakat bilgiyi alamıyoruz ki! Bak mesela bende çok iyi keçi ve turizm bilgisi var ancak onları paylaşabilirim. Ne yapalım durum bu işte. Daha dünkü kazaya kim karıştı, kazadan sonra ne oldu, kaza yarışı nasıl etkiledi? Kim ne biliyor ki paylaşsın! Mesela yarış neden beklenenden 15 dakika daha geç bitti? Bunu tartışacağız ana TRT spikeri bununla ilgili bilgi vermek yerine Hierapolis'i tanıtıyor (ki onu da yapamıyor Akropolis diyor oraya onu da bilmiyor yani). Turun resmi sitesinde de sadece sıralamalar ve etap bilgileri var. Bir iki tane de fotoğraf! Başka bir şey yok. Ben bilmiyorum; fakat bilgi edinebileceğimiz başka bir kanal varsa arkadaşlar söylesin oradan takip edelim biz de!

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Tur ile ilgili sayısal verilerin ve bilgilerin paylaşıldığı bir yer buldum. turun resmi sitesinde etap gazeteleri var. Ama onlarda da ayrıntılı bilgi yok. daha çok resim ve turizm tanıtımı falan var. Yine de linki buraya atıyorum. Bakabilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Arkadaşlar ne çok eleştiriyorsunuz. Yoğurtlu biberin bu ülke tanıtımına ve bisikleti yaygınlaştırmaya ne kadar çok katkısı olacağını hayal bile edemezsiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Evet bugün Aydın'dan geçişi izlemek için heyecanla bekliyoruz. Tahminen saat 14:30 gibi önümüzden geçecekler.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Yarınki selçuk izmir etabı kaçta başlıyor? Izmir'e girmeleri tahmini ne kadar sürer?

@Aytaç Ç. yarınki Selçuk - İzmir etap'ı 11:30'da başlıyor.

@Onur Ali İmren Yarın ki etap'ta Seferihisar - Narlıdere - Alsancak yolunu takip eden rota yerine, bu yıl Kemalpaşa - Manisa - Bornova hattı üzerinden Karşıyaka'ya geçilecek. Etabın sürprizi de Manisa'da gerçekleşecek. Yarışçılar organizasyonun önemli sponsorlarından VESTEL'in, Manisa'da bulunan VESTEL CITY fabrikasının içinden dolaşarak yollarına devam edecekler.

Her şey bir yana, helikopter çekimlerin de tarihi yapılar ve doğal güzellikler dışında manzara içler acısı. Yapılaşmanın bu derece kötü olmasının dışında, binaların estetikten uzak bir yapıda olması tam bir zevksizlik örneği. Niye böyleyiz, neden estetikten bu kadar uzak, karakteri olmayan bir yapılaşma politikası güdülüyor bu Ülke de anlaşılır gibi değil. Kibrit kutusu gibi çatısı olmayan, yukarıdan bakınca ağır bombardıman altında kalmış, savaştan yeni çıkmış harabe gibi görünen binalar.

Geri