Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Raşit S
contadoru nıbaliyi alsa ne olacakki adam sürekliliğe bakıyor yatırımına bakıyor her sene su kadar para harcamanlazım bu iş için diyor basarıyı sürekli hale getir gel ben sana ozaman EN ÜST lisansı veririm her yerde yarısırsın diyor.
sen contadoru alırsan torku olarak 1-2 sene white cardla wueltaya katılırsın olur biter yine almazlar seni tdfrance ye.
her sene 5-6 milyon dolar bu işte seni sürekli ve kaliteli kılar ama bizde hersene o parayı veren cıkmaz

Scudo
Arkadaşlar Torku'nun akıbeti nedir? Bilen varsa paylaşsın! TRT turizm tanıtımı yapıyor hala!

Arkadaşlar Torku'nun akıbeti nedir? Bilen varsa paylaşsın! Kazaya karıştıkları kesin mi?

Bugünkü yarışın ortalaması her zamanki ortalamadan 15 dakika daha fazlaymış. Yokuşlar ve önden esen rüzgarın oldukça etkili olduğu görülüyor. Yine de aradaki fark çok fazla olduğu için durum incelemeye alınmış.

@seffahcabbar Torku etaplarda bazen ilk ona giriyor. Genel klasmanda ise ortanın altlarında. Bu kadar profesyonel takımın yanında daha fazlasını beklemek hayalcilik olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
Tur başındaki kavga hiç hoş olmadı. Memleketim Denizli'ye girildiğinde içim kıpır kıpır oldu sanırım özlemişim..

@Emre.AK Video etabın son km'leri.. Kavga ise Astana takımından Gruzdev ile Southeast takımından Zhupa arasında oldu etap ortalarında. Etap sonu ifade vermişler ve komiserler Gruzdev'i diskalifiye etmişler..

Adam biz bir şey yapamayız dedi şikayet gelmez ise şikayetçi olmuşlar demek ki

@Emre.AK Peloton içinde böyle şeyler zaman zaman oluyor en son hatırladığım geçen sene Vuelta'da bir etapta olmuştu gene..

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
@Özgür R

Peloton içinde oluyor ara ara geçen sene Vuelta'da hareket halindeyken yumruğu çakmıştı Tinkoff'tan birisi, hatta TDF ilk etap sonu sprintte Cavendish de kafa atarak yol açmaya çalışmıştı...

Gelgelelim spikerlerin ilk kez böyle bir şey görüyorum demelerinden de Turist Ömer tadında takıldıkları anlaşılıyor.

@Latif Ç. adam zaten pro olunca insan değil robot olduğu için yumruğu yedikten sonra hemen bisiklete binip gruba yetişmesi gerekirdi... orada yumruk yedikten sonra o şokla karşılık bile verememiş kilitli pedalı 2. seferde takabilmesi normal...

@Gün A.
TRT sunucuları Allah'a emanet! Kavganın üzerinde o kadar çok durdular ki Seda Sayan programına bağladılar sandım bir ara! Bak şimdi tur değil de kavga çıkar ana haber bültenlerine haber değeri var diye!
Bir de TRT'deki o amca her şeyi sunuyor maşallah. Futbolu o sunar, basketbolu o sunar, hentbolu o sunar! :) Adam komple spor sunucusu mübarek!

@seffahcabbar sunsun hiç bir itirazımız yok ama her branşı kendi ekibiyle sunsun kardeşim :)

@Gün A.

Valla ben tamamını izledim. Genel kültürüm arttı. yoğurtlu biberden tunun da yöredeki keçilerin özelliklerine kadar çok şey öğrendim ama bisiklet sporuna dair hiçbir şey öğrenemedim. Cyclist Türkiye dergisindeki yazı da olmasa öküzün trene baktığı gibi hiçbir şey anlamadan izleyecektim yarışı. Son yarım saatte dayanamadım Eurosport a geçtim. Tabii ki sunsun, turizm tanıtımı da yapsınlar, bir itirazımız yok ama bunlar sadece turizm tanıtımı yapıyorlar, bisiklet sporu yayında çiğdem çekirdek kalıyor. İtirazım ona!
Hayır bir şeyi hakkaten anlayamıyorum: Bir sporcumuzun kürsüye çıkmasından daha büyük bir imaj çalışması var mıdır? Denizli'nin keçileri, horozları mı Türkiye'nin imajını düzeltecekmiş? İlginç ilginç işler işte :)

Bitişten önceki kaza ile ilgili bir bilgi var mı?

yazmıcam dedim, sus olm dedim, dayanamadım! adamlar maaşlarını hak etsinler bari yaa, ayıp be, ayıp, yuh size!!! gören de senelerin T(ı)RT spikeri der. yaa kardeşim sen hiç mi kendini geliştirmezsin? hiç mi okumaz araştırmazsın. lan senede 1 kez anlattığın bir yarış seni bu kadar mı ilgilendirmez... o aldığın binlerce TL maaş sana helal olur mu acaba? çok merak ediyorum.

Geri