Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Emre Akkanat
Black Code Road modeli yetmez mi???[emoji24] [emoji24]

Scudo
@Berkem Ceylan

O profesyonellerden ikisinin fotoğrafını da ben çektim. Nasıl olmuş mu?:)
SAM_0593_523x807.JPG
SAM_0590_909x606.JPG

@Erdal YILMAZ

Şimdi izleyince fark ettim. Videonun sonunda en sağda elini kaldırıp havaya zıplayan mavili benim:D Cavendish'e övgüler düzüyordum. Dakika 11:26'dan sonra

Teşekkürler arkadaşlar.

@Emre Yönlüer
Specialized Venge ve Sedona Black Code farkı;
Screenshot_2015-04-29-21-25-14.png Screenshot_2015-04-29-21-25-40.png

Ayrıca S-Works Venge Türkiye satış fiyatı 13.000dolar, Sedona 5700 dolar.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Konu Başlığı ile yorumlar TRT' nin yayın politikası yüzünden karıştı. Serzenişlerimizde haklıyız.
Devlet olarak TRT' nin amatör branşları desteklemesi, eurosport gibi sürekli amatör branşlarla ilgili yayın yapan bir kanalı olması gerekiyor. Şimdi diyeceksiniz ki bunun maliyeti çok olur. Her branş için 2 kişi istihdam etse bu devlete bir yük getirmez. TRT'deki atıl kadroları bir bilseniz inanın bana hak verirsiniz. 1haftalık tur için kimse bunu yapmaz denilebilir ama koca yıl boyunca 1 haftalık iş yapmayan o kadar çok kadro varki şöyle söyliyim çay içmekten artık çay ekspertizi olmuş Adamlar.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Havacılıkla da ilgilendiğimden, bir forumda geçen sene bir yerdeki Türk Yıldızları gösterisinde, kameralar boş boş bulutları çekiyor diye eleştirilmiş ve TRT'ye şikayette bulunulmuştu. Hatta birgün önceki uçuş provalarında kameramanlar da prova yapsınlar şeklinde teklifte bulunulmuştu... Geçen günlerde Türk Yıldızları'nın gösterisini özellikle izledim ve bir gelişme var mı diye dikkat ettim. Ya adamlar bu şikayeti dikkate almışlar ya da kameramanlar daha profesyoneldi. Gösterinin tüm hareketlerini ekrana yansıttılar. :harika:

Dün Ahmet'in röportajında resmen acıyı yaşadığını gördüm.Rampada bittim gücüm tükendi ama sprinterlar geride kalınca son gücümle direndim.Gruptan kopmadım dedi.Iyi bir derece de elde etti.Nazim Bakırcı da şanslı idi.Kafasından bisiklet geçmesine rağmen iyi tutundu.Iİnşallah Torku bir etapta birinciliği alir.

KEŞKE BİZDE ORADA olsak :)

bu adamlar ne yer ne içer hergün 150 km yapıyorlar birde o yedıklerı barlar nedır ıctıklerı su mu ıcıne ne katıyorlar yok abı bunları anlatan yok ;) 7 8 bin kalori veriyorlar her yarış sonra akşam yemeklerini gördüm 1 tabak kuş kadar yemek onunlamı doyacak enerji alacak neler dönüyor neler :D şu bizimkilerin birinci falan olmasını istemiyorum neden se hangi branşta birinci olsak hemen dopingli çıkıyorlar yada çıkartılıyor bilemiyorum yabancılarda pek dopingli çıkan yok nedense...

Türkiyede düzenlenen yarışta tek bir sporcumuzun bile birinci olmaması çok kötü bir durum.

Bu arada diskalife geliyor astanaya ağır disiplinsizlik yaptı yarışın başında. bisikletten inip yumruk attı astana sonrada binip devam ettiler.:eek::koptum::krnz: arkada yumruklaştılar halen bir uyarı yapılmadı halen yarışta :acpsnr:

yarış başladı bu arada :)

yumruk var yarışda :D

Yav yeni actim, kavga olmus goremedim. :D tekrarda gostermiyorlar :(

Neden hala durdurmadılar Dimitri yi ?? :kötü: Telsiz filan yok mu kardeşim, güvenlik görmese de iletemiyorlar mı kavga oldu diskalifiye edin Astanalı elemanı diye ?

Ah @Raşit S forumda yazmayı bırakmasaydı. Ondan öğrenirdik kim niye kavga etmiş..

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
etabın son 60 km sinde canlı yayına mı geçtiler 160 km değilmiydi etap. astana yumruklayıp durduğunda yarışı vermeye başladılar artık kaçıncı kmde ise

Geri