Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
Matara oldu bidon :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl K
Haydi Torku al şu etabı dök bizi sokaklara demek istiyorum ama bu duyarsız toplumda kim dökülecek sokaklara diye de düşünüyorum.
Bisiklet sporuna ilginin bu seviyede olduğu bir ülkede şu anda Torku'nun bulunduğu yer bir mucizedir neredeyse

Levent güzel noktaya değindi :)

Ya Allah'ını seven şu TRT spor genel müdürüne söylesin adam gibi sunsunlar şu yarışı!
Denizli tanıtımı yapıyor adamlar ya!
Tamam Denizli güzel şehir ama ayıptır ya!
Yarışı izleyemiyoruz. Dinleyemiyoruz.
Koskoca TRT'DE BİSİKLET YORUMLAYACAK BİR YORUMCU YOK!
Çıldırttınız beni sonunda Eurosport açıyorum şimdi!

Rusça dinliyorum yarışı şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Gecen seferki helikopter goruntuleri daha guzeldi.

Bu seferki goruntulerde is yok.

@Cem Ç.

Maalesef size katılmaktan kendimi alamıyorum.
Ne kadar acı bir şey ama değil mi?
Ayda sigaraya 300tl verenler bisiklete 4 bin verilir mi dediğinde migren ağrılarım tutuyor artık!

Eurosport bile Torku'yu övüyor. Bizim TRT Türkiye'nin imajı muhabbeti yapıyor. Ulan bizim sporcularımızın ilk 10'da olmasından daha büyük imaj mı olur? Cahillik bu noktada işte! Eurosport abartısız 10 dk Örken'den bahsetti. Torku'dan bahsetti

• Beğen
Tepkiler: C. Yavuz
Yine küçük bir kaza, sanrıım aralarında Torku'dan da bir sporcumuz vardı.

Hierapolis e Aphrodisias dediler. Şimdi kırıcam televizyonu. Aphrodisias Aydın'da. Aydın nere Denizli nere :mad:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E ve Gün A.
@Bertan T.

Torkudan 2 kişi vardı sanki düşenlerden.

Kaza oldu adamlar tiyatro çekimi yapıyor

Yalnız rus spiker Türkiye hakkında çok şey biliyor, metro yok ama otogarları şahane ve harika bir otobüs servisleri var yurt içinde, dedi.
Onu geçelim de..
Millet olarak eziklik ve "başkalarının hakkımızda ne düşündüğünü fazla umursadığımızı" görüyorum bugünkü mesajlarda. Gazetelerin "dünya basınından haberleri" abartmaları gibi, dünya bize hayran kaldı falan.
Konya Şekerspor bisiklet bölümü 1955 yılında kurulmuştur ve aralıksız devam etmiştir. Astana proteam 2007 doğumlu, bakın diğerlerine, hiçbirisi o kadar eski değildir. Yani biz bisiklete yabancı değiliz, uluslararası başarı konusunun fazlaca parametresi vardır; işte Torku Cantadoru transfer etse alır bir şampiyonluk illaki veya Nibaliyi. Bence kazanmak herşey değildir. Tinkoff ve Katyuşa ya sahip Rusya bisiklet konusunda bizden ileri midir? Hayır, benzinin bir kuruşun altında olduğu bir ülkede zor gelişir zaten.

TRT dibin dibisin ya!
Hem cahil hem ilgisiz!
Ayıp ya, adamlar turizm tanıtımı yapıyorlar resmen ve doğru düzgün de tanıtmıyorlar. Çünkü onu da bilmiyor cahiller.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
modolonun alması iyi oldu son 2 etap quıck step sıkıntılı dün geride kaldılar bugun organızasyonu yitirdiler 2 gündür sprint atamadan bitirdiler yarışı sıkıntı onlar adına

@Raşit S

Dış basında yankılar bizim için çok önemlidir, Umut Bey'in konuya ilişkin bir çalışması:

https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/05/n59273355317949804117dw8-copy1.jpg?w=628&h=322

Geri