Bölge tarım bilgisi de bir yere kadar faydalı bilgiler vereceklerse dinleriz amenna ama şu kaymakamları, belediye başkan vekillerini canlı yayına alıp röportaj yapmıyorlar mı deli oluyorum. Milletin bir yerinden ter damlıyor küçük ekrana alıyorlar, ana ekranda göbekli vali yardımcısı çıkmış güzel Antalya'mız, 4.000 yatak kapasitesi, tarım kredi koop. vs.'den bahsedince ne alaka diyoruz haliyle. 2. etapta Menderes Türel'in vekili geldi Menderes Bey'in özel işleri vardı gelemedi çok selamı var dedi

Aleyküm selam ne diyelim...
Bir de Eurosport'un yayınlarını dinamik hale getiren unsurlardan biri de canlı yayına gelen sorular. Mesela izleyicilerden biri kitap tavsiyesi ister yarışçılar hakkında, Caner Eler bir kitap önerir, Sarper Baba bir de şu kitap var der araya girer o da fena kitaptır der, yarım saat konuşurlar sıkılmadan dinlenir. Ondan sonra bir soru bir yarış daldan dala, bir bakarsın son 10 km'ye girmişler. 1 km kalınca Caner Eler klasik "Ultimo Kilometro" nidasını salar, izleyiciyi gaza getirir.
Adamlar senin benim gibi bisikletçi, yarışı yaşayarak anlatıyor, baymıyor konsantrasyonu sağlıyor. Düzenli olarak yarış bisikletine biniyorlar zaten, Berkem Ceylan'a, Sarper Günsal'a bakabilirsiniz Strava'dan.
TRT'deki arkadaşların soru cevaplama gibi bir ihtimalleri var mı? Geçen sene İstanbul etabında cadde turlarında iki kişilik kaçış grubu vardı bir ara. O sırada kendi kendilerine diğeri niye onun arkasına giriyor, o onun arkasına girince öndeki neden aniden şerit değiştiriyor diye soruyorlardı. Adamlar rüzgar tünelinden abi diyemedi

Vallahi billahi diyemedi, bilemiyorum yol bozuk ondan şeridini değiştiriyor herhalde bir sebebi vardır falan diyerek konuyu değiştirdiler.
Neyse çok uzun oldu ama diyeceğim şu soru cevap yapamayacak bisikletten anlamayan sunucu olursa anladığı işlerden vilayetten, tarım kredi kooperatiflerinden konuşur.
Levent Özçelik'i çok severim, futbol spikeri olarak bende sonsuz kredisi vardır ama TRT bu işi yapacaksa konuya hakim insanlarla yapması daha doğru olurdu.
Gerçi deveye sormuşlar neren doğru diye...