Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Mark Cavendish zaten tırmanışçı değil bu sürede gelmesi normal kendisini niye zorlasın ki daha sprint etapları var ona saklıyor kendini.

Scudo
"Ahmet Örken mi o?" demiş ya spiker, ben bir ay evvel Ahmet Örken'in kim olduğunu bilmiyordum mesela. O sebepten TRT spikerlerini eleştiremeyeceğim.

Ahmet Örken'i geç tanıdım (Cyclist Türkiye'nin ilk sayısında). Bir de Ahmet Örken'in Konyalı olduğunu öğrendiğimde ayrı bir sevinç yaşamıştım. Bir röportajını izledim az evvel, nereli olduğunu bilmesem Konyalı olduğunu tahmin ederdim herhalde. Onun başarısını görünce, Konya'da, altlarında gıcır yarış bisikletleriyle gezen esrarengiz çocukları daha iyi anlıyorum. Onların hedefi bir Ahmet Örken olmak belli ki.

Kısacası, bana yarışı sevdiren adam Ahmet Örken. Sevin lan onu. Dileyen şu şekil öpebilir:

http://www.bisikletsporu.com/wp-content/uploads/2013/04/tour-of-turkey-2013-stage-3-ahmet-%C3%B6rken.jpg

Bir de bağlantı vereyim, tam olsun (aa! nil yangınoğlu mu o ayol? üstüme iyilik sağlık!)

(link)

Bir de şu var:

(link)

@yigit00

Yarışı en güzel izleyebilceğiniz yerlerden biri bitiş kapısı. Orada çok hızlanıyorlar. Hem sporcuların kazanmak için nasıl yırtındıklarını da görürsünüz. Ayrıca ödül töreni yapılacağı için sporcuları da görürsünüz. Onun dışında tırmanış kapısı veya başlangıç noktasını tavsiye ederim. Yarış başlangıç yeri bisiklet ve sporcu görmek için, tırmanma yerleri ise matara kapmak içim iyidir.

Tecrübe konuştu:huhuu:
SAM_0689_800x695.JPG

ya keşke bende orada olabilsem allahım nasib eder inşallah.

Evet arkadaşlar istanbul da nerede durmak gerek. Birileri ile şunu belirlesek... HEYECANLIYIM

Galiba en uygun yer Sultanahmet , hem baslagic hem son orada.

Denizlideyim, acaba tv den mi izlesem yoksa finishe mi gitsem karar veremedim.

@triathlete98

Barbaros bulvarının bitişi-beşiktaş meydan da izlemek için uygun olabilir.

stage-3.png

Distance: 165,000 km Time of the first: 4h34'11" Average: 36,107 km/h

165 km mesafe, 1800 metreye tırmanış ve 36 km ortalama. Bu adamlar ne ile besleniyorlar merak ediyorum.

Bu yayın saatleri ile alakalı..
Şimdi malum yarışlar başladıktan çok sonra canlı yayına geçiliyor. Örneğin bugün 12:50 start,14:15 canlı yayın.Bu her turda böyle mi oluyor? Yani Eurosport gibi global,her spor etkinliğine yer veren bir kanal için 4 saat süren bir yarışın tamamını vermemek belki normal karşılanabilir ancak Türkiye'de gerçekleşen bir organizasyonun tamamını neden vermez ki yayıncı kuruluş? Bir yasak mı söz konusu yoksa kanal insiyatifi mi? Diğer büyük yarışlarda da durum böyle mi? Kimse bu yarışların tamamını baştan sona izleyemiyor mu? Bilmediğim için soruyorum bunları.

@edin

Evet neredeyse tüm dünyada tüm yarışlar böyle yayınlanıyor, benim bildiğim bir yasak yok ama yarışın başı çok sakin geçtiği için sıkıcı oluyor diye yayınlanmıyor diye biliyorum. Ama bazı yarışlarda bazı etapların veya klasiklerin neredeyse tamamının yayınlandığı oluyor :)

@taner07
EUROSPORT TR yayın saatlerıne yada neyı yayınlayıp yayınlamayacağına karar veremez merkezi fransada bildiğim kadarıyla oradan geliyor yayınlar dolayısıyla ordaki programa göre anlatımlar oluyor.
Tam yayına gelince ise mesela tour de france nın bazı etaplarının tamamını yayınlar eurosport bu yarısın ve etabın önemine göre değişir,net belirlenmiş bir kural yoktur

Merhaba, bisiklet yarışları hakkında pek bir bilgim yok ve tırmanış, sprint, prim puanları gibi puanlama sistemine çok yabancıyım. Yarışma bilgilerini okudum ama çok anlayamadım, basitçe tarif edebilir misiniz puanlamalar ve sıralama nasıl yapılıyor?

@bkaan

sayfa bulunamadı hatası düzelmiş, siz bir sorun bence siparişinizin durumunu. şimdi verince şöyle bir ekran geliyor

Order Status

Thanks for your order.
The details of your order are listed below.
You can track the status of your order at (link). Please save this address.
In order to modify or cancel your order, please contact sales@tourofturkey.org by indicating your order no.
WARNING: Your order can not be modified or cancelled once the products are shipped.

İzlediğim link patlamış,zar zor bulmuştum zaten.Biriniz eurosport linki verebilir mi özelden?trt iyice zincirinden boşaldı.El sallayan teyzeye narenciye satışı veya ikramı yapmak istiyor dediler Cavendish'e :) iyice geyik moduna girdiler.Link please!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E ve Anıl K
Geri