Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

2.etabı Viviani aldı. Kendisi böyle ufak turlarda bolca etap alır ama iş 3 büyük tura gelince sadece Giro'da bir etap alır ( Buda genelde ilk haftada olur :) ) sonra unutulur gider. Sagan gibi ekmeğini taştan çıkaranlardan biridir :)

Scudo
@evrenozbilen paylaşmış yeni izleyebildim yılın ilk sprintini. Cav çok yanlız kalmış dahası çok da geç kalmış öne gelmek için. Cav öne geldiğinde 2m fark yapmış kittel.
Bayadır yarış izlememiştim, özlemişim yav, bahar klasikleri başlasa ya artık:)

Bu sene doping haberleri erken gelmeye başladı. Katusha takımından Eduard Vorganov 14 Ocak'ta alınan numunesinde 1 Ocak'ta yasaklı maddeler listesine eklenen Meldonium maddesine rastlanmış. UCI Disiplin Komitesi bisikletçinin yanında Katusha'ya da 15-45 gün yarışlardan men cezası verebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
@taner07 Sezonun ilk yarışı derken kendi adına ilk yarışı demek istediniz herhalde ? Avrupada ki ilk yarış Grand Prix Mallorca adında her biri farklı yarış olan 3 tek klasikten oluşan toplu bir yarıştı. 2 tane Greipel,1 tane Cancellara, 1 tane de Brambilla kazandı. Yayını olmadı bu yarışların. Ne kadar sevmesem de Ortadoğu yarışlarını özlediğim için izliyorum. Yoksa eften püften antrenman olsun diye yarışlar...

Tour of Qatar 2016 bugün başladı. Hepsi ve daha fazlası sayfamızda. ;)

(link)

http://www.velocity216.com/wp-content/uploads/2016/02/ana1-960x440.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
veee cavendish geri döndüü:))
izlemeden bastım buraya, bakalım neler olmuş

sprinte erken başlamasına ramen çok iyi dayanmış,
dubaide kittel alınca cav bitiyor mu diye endişelenmiştim, bu iyi oldu

@Kazuya

Greipel taktiğini kullanmış bu sefer :) Katusha ona çalışmış resmen :koptum:

• Beğen
Tour of California 2015 sonrası Tdf'de sprinter favorimdi ama Andre Greipel karşısında sönük kaldı. O yüzden bir daha formuna geldi diye bilmek için bence daha ciddi sprinterlere karşı görmek lazım.

Kim demiş sezon martta başlar diye; şubatta hatta ocak sonunda müthiş yarışlar izliyoruz :D Katar Turu beklenmedik seviyede eğlenceli geçiyor, çöl rüzgarları falan sürekli bir aksiyon oluyor, şu yarışın İngilizce yayını olmaması büyük hayal kırıklığı :( Şuanda 2.etapda da 20-30 kişilik bir grup önde kaldı, bakalım güzel eğlenceli bir yarış oluyor :harika::harika:

• Beğen
Yine güzel bir son, sonucu söylemiyim, fotofinişle bitti:)

Sezon başladı ama bunlar antrenman niteliğinde ve sporcuların özgüven aşılama,ötekilerin moralini bozma turları. Asıl sezon bence Strade-Bianche ile açılıyor.Oraya kadar olan yarışların sadece sonucunu merak ediyorum. Yine bu yarışlardan ayrı olarak şubat ayında vuelta Andalucia(Endülüs Turu), Omloop Het Nieuwsblad ve Kuurne-Brussels-Kuurne izlenebilirlik oranları benim için yüksek olan yarışlar.
Vuelta Andalucia= 17-21 Şubat
Omloop= 27 Şubat
Kuurne= 28 Şubat

@Hasan Saylık açıkçası ben de sprint trenlerinden sonrasını izliyorum. Ama yine de hiç yoktan iyidir. Bir de sevdiğiniz sporcular olunca izlemesi zevkli oluyor. Şu karlar erise diye bakıyorum

@Kazuya Herkes aşağı yukarı aynı sebepten yani yarışları özlediği için izliyor diyebiliriz. Yoksa parayı bastır yarışı yayınla hesabı Arapların ne doğasını,ne tarihini ne de saçma gökdelenlerinden gram haz almıyorum.

@Tolga Çelebi bu sene bolca kullanacak muhtemelen :) omega-pharma quickstep'deki gibi tren olmayacak artık kendi yolunu bulacak :krnz:

dünkü zamana karşı etabını boasson hagen kazandı ve sarı mayo yine Dimension data da kaldı. Bu takıma büyük sempati duyuyorum, mazlumların takımı hissi uyandırıyor bende.gerçi cavendishi alacak parası olan çok da mazlum olamaz ama:)

2 tane daha sprint etabı var, cavendish yarış başına 13 sn gibi bir fark atması lazım sarı mayoyu tekrar almak için. Hadi bakalım...

@Kazuya Boassen Hagen yerine düşük seviyede bir yarışçı olsa büyük ihtimal Cavendish, o mayoyu alırdı elinden ama EBH'a öyle bir baskı yapamazlar :komik::komik:

• Beğen
@taner07 doğru söyluyorsun, demin okudum: mayoyu üstümden çıkarmaya niyetim yok demiş EBH; hem de cavendish kendi sayfasından paylaşmış bu yorumu:))

son 8km de EBH sorun yaşadı ve 30sn geriye düştü

Geri