@Mert E.
ben şeker hastası değilim o açıdan şanslıyım neyse bana yarıyor genede konuyu cavendish ile bu pazar görüşeceğim buraya yazarım ne dediğini,,
@Onur Kuzik
gereksiz dememesi isabetli olmuş tabi potasyum bana çok iyi yarıyor 215 km 'de acaip yaramış idi 13 saat sele üstü, ayrıca evde protein tozunu içince sanki 215 km gitmemiş idim
sevmiyebilir ,zevkler ve renkler asla tartışılmaz, potasyum ihtiyacını başka yerden alıyor herhalde ayrıca olmpiyatlarda yığılan atletler gördüm bunlarda karbonhidrat eksikliği ortaya çıkmıştır ,karbonhidrat bana yaramakta 70 km non stop pedal öncesi 5 tabak kıymalı makarna beni şile rampalarında uçurmuş idi ,her pro bilmeyebilir ve hatta yalnış beslenebilir ,proların kesin beslenme uzmanlarından faydalanmaları ise isabetli bi karar olur
@Gökhan Toros
doping ,bisiklet yarışları tarihi boyunca yapılmıştır, kimler yapmadıki acaba bi adam varmı dopingsiz bileğinin hakkı ile birinciliği alan herhalde azdır benim favorim fabian cancellara 'dır son paris-rube 'de üçüncü oldu onun üstüne adam tanımam ben ,
arnavut kaldırım yol ,toprak yol ve asfalttan oluşan 250 km 'lik ölüm yolu tek rampa yok 5 saat 45 dakikada yemiş idi fabian tabi geçen sene ,şu fabian ile karşılaşmak elini sıkmak çok istiyorum inşallah türkiyeye gelirde görürüm onu.