Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

özlediğimiz insanlar onları sevdik ve saygı duyduk

1- ogün-bugs bunny nikli,
2- murat cagligil
3- ekrem abd 'de floridada artık pilot olacak ,

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Yağsın artık baraj da su kalmayacak

@Erkan Közen

valla doğru yağmaz ise 6 ay sonra su sıkıntısı başlar türkiye çöle dönecek deniyor idi,
bence bu durum havalardan anlaşılıyor ,
ocak ayında erzurumda havalar sıcak olur ise bunun sonu iyi değil
yalnız biliyorsun ömerli tarafında roket atıyorlar ve yağmur yağdırıyorlar
bizim engin denk geldi olaya ,

Günaydın kudret abeyy 100 km yi çalışırız abi şubatta sıkıntı yok, mayısta tavşanlıyı bekliyorum İstanbul içinden sıkıldım yalovanın temiz havası iyi gelicek :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
[video]http://goo.gl/maps/ZhMsR[/video]

estas tonne
bir sokak gitaristi ama ne gitarist bu ne kardeşim ,,
evet rumbadiosa ,gitar ispanyada icat oldu ,

@Kerim A.

günaydın kerim
valla oralar 10 numara kerim
bi de şu yukarıdaki gitarist kafamı uçurdu sabah sabah ,,

@Kudret Kurtcebe

keyifler sende abi o da güzelmiş biz bu güzel havada tıkıldık ofise, sevmiyorum bu monotom hayatı yaa bu parayı icat edenin ben... :)

• Beğen
kudret abi bu yolda mtb'ler inerken sorun yasamaz diye düşünüyorum ? maşa emer sarsıntıyı :)

Kudret abi ağva ne zaman olur .?

• Beğen
@Muzaffer K.

ağvayı boşver
şimdi sen önce 9 şubata kadar 80 km lerde pedal kesmeme operasyonlarına avrupa yakada giriş ve ama saat tutki olayı anlayalım kaçta çıkış yaptın ne kadar mola oldu ve kaçta bitirdin
bunlar önemli evet hepimiz odaklandık 9 şubata bu hafta sonu kötü ve hatta 2 şubatta kötü,,

hiç suyumuz kalmadı
http://i.sabah.com.tr/sbh/2014/01/15/Haber/1389780709096.jpg
http://d.haber3.com/news/1465806.jpg
http://www.kartalgazetesi.com/wp-content/uploads/2014/01/%C3%B6merli-baraj%C4%B1-sos.jpg

daha geçen günü gittim gerçekten çok ürkütücü bir durum su tasarruf edin az harcayın harcatın cidden 45 gündür verimli yağış yağmadı kuru soğuklar dışında

• Beğen
durum vahim anadolu yakası için ,,evet yaza su yok anlaşıldı ,,

kutret abi sizin le en kısa zaman da bir kere o namı deyer kartepe yokuşlarını çıkmak isterim sizi hep takip ediyorum yazılarınızı hep takip ederim çok yararlı ve faydalı bilgileriniz var uygulamışımdır sizden aldığım bilgileri yararını çok görmüşümdür bir kere çıktım kartepeyi çok zevkli 17 km yokuş çıkıyosunuz vede bittiğin de sanki yarış kazanmışınız gibi bi duygu yaşatıyo vede oraya çıktık tan sonra hiçbi yokuş artık beni hiç korkutmuyo ama bikere daha en kısa zaman çıkmak istiyorum kartepeye

@yunus polat

dostum yunus,
kartepe bu topik içinde gerçekleşecekte ama bizim prosedür farklı olacak tabi,
kartepeye talip olanların saat 04.30 da bostancı iskelesinde kesin olmaları gerekiyor kartepe için müsait ay tamamı ile ağustos ayı olacak ama tabi sıcaklık dez avantaj olur bana 215 km ye patlayacak eğer tabi dönüşte deniz otobüsünü yakalar isek
ama yakalayamaz isem pendik feribotu ile geçeceğim o vakitte 222 km ye bağlanacağım ,tabi herkes geldiği yerlerin km 'leride buna ekleyecek karşıdan gelene 250 km ye patlarki bu çok fazla olacak avrupa yaka için ,
gece yarıları dönme olayı olur yani saat 03.00 de avrupa yakadan gelenler eve varır ya da saat 01.00 gibi ,şimdi araç olmadığı için iş zordur ,
eskiden tren var idi ama şimdi yok
malesef en azından gebzeye kadar tren ile sabahtan gidiyor idik
ve 39 km karımız var idi dönüştede 39 km karımız var idi ve böylelikle 78 km kar ediyor idik
bakalım ne olacak ağustosa daha çok var

evet ekip ,
erkan -kerim,

100 km non stop demek kartepede non stop demekte ama kazın ayağı orada fena değişir
100 km non stop olayı ,,
saat 04.30 da bostancıdan hareket ile 39 km sonra eskihisardayız oradan 45 dakika feribot var ve kartepe rampalarına güneyden 60 km kalıyor ne etti 99 km zati bunu biz süratle alır isek 15 km lik rampada bi çırpıda çıkma olayı oldukça güçtür ,eğim 7 orada maşukiye ile işimiz yok suadiye rampaları ile işimiz var
ve artık ora paso asfalt oldu ,
23 nisan 2013 de erkan ile saat 09.00 çıktık yalovadan son derece geç olmuştur bu çıkış ,
ve 3 saat 30 dakikada 71 km yi alarak suadiye rampalarına ulaştık ,12.30 idi saat suadiye köyünde
caminin oradan su tedariki ile 15 dakika sonra tırmanışa geçtik ,
kısa mola anlayışları oldu rampalarda 71 km yi alırken 3 kez kısa mola olmuş idi ,
eve zirveye ulaştım ama erkan önden çıkyor idi sapağı kaybetti zirveyi alamadı ,
dönüş gene aynı yer olacak her çıkışın bir inişi vardır hikayesi burada geçerli,
maşukiyeden iniş güney yoluna olan mesafeyi aynen uzatır .
evet bakalım ne olacak
önce tabi bizim yapacağımız ilk iş 100 km 'de non stop harekatlarımızı gerçekleştirmek
sonra tavşanlı var akabinde kartepe 12 'inci sefere soyunacağız ..

(link)

Oca 26

Aralıklarla yağmurlu 11°Dü 8°

bu pazar kötü,,

Pazar
(link)Hafif yağmur ve rüzgâr. En yüksek 9C. Rüzgâr KD, 15 ila 30 km/sa. Yağmur ihtimali %80.

Pazar gecesi
(link)Yağmur geçişli, rüzgârlı. En düşük 6C. Rüzgâr K, 25 ila 40 km/sa. Yağmur ihtimali %50.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 79 | 89 | 88 | 7
Rüzgar16 km/h Doğu27 km/h DKD16 km/h KKD21 km/h Kuzey

forumda açtığım 130 km mola vermeden giden varmı sorusuna cevap gelmedi sadece bir kişi o da ismail arkadaşımız avrupa yakadan yol bisikleti ile 120 km 'de non stop yapmış
eve geldiğinde bitap düştüğünü yazmış idi ,evet 130 km de non stop yapmak çok uzun zaman çalışmalara bağlı öyle bi anda hiç kimse gidemez kesilir kalır ayrıca adam gibi beslenecek
ne sigara ne de içki olacak ve erken yatıp kalkınacak
evet o topik 4 'üncü sayfalara gerilemiş
serbest kürsüde ,

o topiği hortlatacağız ama 100 km 'de pedal kesmeyerek işimiz zor beyler mesafe uzun rampa 13 eğimler yok ama sonda yakalayacak değirmen çayırı köyü çıkışında uzun rampa var .ayrıca pedal kesmeden mataradan su içilecek ve energel alınacak burada asla durma söz konusu değil
bostancıdan saat 08.30 çıkış ve çıkış o çıkış olacak baştan tempo yapan sondan değirmen çayırı çıkışında rampada pili biter benden söylemesi bu iş 70.7 km ' ye asla benzemeyecek
bi kere partnerler yok ne erkanın var ne de kerimin ne de benim
bunun için işimiz zor olacak 3 adam birbirinden bu etapta kesin kopacaktır

(link)

beyler öğlen sonrası yeğenin dükkanında olacağımdan
anca akşam girerim nete sabah bi bakarım
hafta içi 6 gün durum böyle ,,

evet erkan -kerim 9 şubata bakacağız saat 08.30 çıkış bostancı
100 km çalışması ,,

link,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

hava güzel olsun yeter ki abi hazırız, sinanda gelir o zaman :)

• Beğen
@Kerim A.

sinanın imtihanlarına denk gelirse o vakit olmaz tabi,,

@Kudret Kurtcebe

imtihanları bitirdik çok şükür :)
fakat kondisyon gerekiyor 2 hatalık kayıp var

• Beğen
@Sinan Çakır

koşu yapılabilinir sinan ,şimdi 26 ocak ve 2 şubat berbat yağmur var ,,

treynır burada işe yarıyor tabi