evet kerim dostum bu geçen pazar bizim senle yaptığımız etabın zorluğu 2 inci dereceden
bu ne demek
bi kere toprak yol demek 8 km ye yakın ve beş eğim ,
beşinci eğimde oldukça uzun ama sonu selamet tabi,
4 eğim ise sert zemin ,burada yol gitmez 23-28-32 dahil gitmez
32 sorun yarattı ,4 eğimi ayakta alırken en küçük dişliye ayar çektim ağır çekim çıktım
ama taşlar bela idi ,
orta boy taşlar bisikletin kontrolünü kaybettirdi ,
ama asla düşmedim kontrolüm yerinde idi çok soğukkanlı olmak lazım burada hele hele teker 700 x 32 ise,
tam motivasyon lazım bela sert zemine ,
boşuna yapmamışlar mtb yi
2.2 tekeri dişli olanı ve amortisörü
adam burası için icat etti ,,
evet hakkını vermek lazım mtb nin burada ama ,
şimdi gerçekten zor iş yaptıık senle ,
senin makine buraya uygun idi
ama benimki sadece 4 eğimlerde etkisiz kaldı hız açısından ,
şile rampalarında cillop gibi asfaltta çok rahat şak şak çıktık ama burada akla karayı seçtik ,
önemli olan zevk almak idi,
adrenalin idi
ve bu adrenalin iyi geldi doğrusu toprak zeminde
şimdi giriş hakikaten güzel sert düz toprak baştan dedimki inşallah böyle giderse basarım aşağı doğru inişte bastım ,
ama bi baktık aney durum vahim ,
ama genede kurtdoğmuş offroad bence buradan daha zor ,
bura artık kurtdoğmuş offroad yerine gelir ,
tabi mıuzafferde gelecek o zaman iyi olacak,
tabi 13 eğimler bıçkıdereden sonra valla toprak yolun girişine kadar ortalamalar iyi olduda gerisi olmadı
ama tecrübe kazanacağız zamanla ,burada toprak yolda tekniğimizi kesin ilerleteceğiz önemli olan burada teknik başarı
bu da tabi rampada yerin sertliğine göre hızı çoğaltabilmek ve kesin soğukkanlı olmak
boynuzlarıma çok iş düşecek burada bütün kuvvet ellerde olacak ayaklar kısmına fazla güç vermeden gücü ellerde toplamak
ve bunun için danbıl çalışıyorum evde başladık artık eller ve kol kasları kuvvetlenecek
açıkça şilede rampalarda sizin hemen arkanızda idim ama bakmadınız geriye hep ayakta idim ,
uzun rampada tempoyu kestim ve erkan ile siz koptunuz
arkadan muzaffer geldi beni yakaladı ve ona helal dedim ,
sonra bi müddet tırmandık muzaffer ile muzaffere dedim ayakta çık
ayakta çıktı ama sonra gene oturdu
yoruluyorum dedi,
şimdi muzafferin bu çanta olayını çözmesi gerekecek
artık çanta almadan gelecek sırtta hiç bi şey olmayacak benim üzerimdeki olay gerçekten 10 numara ve asla terletmiyor ve arkada cepler var ister isen buraya muz koy gell koy energel koy ,
yalnız bu energeli bi dahaki sefer alacağım eğer bulamaz isem sek sütü mataraya dolduracağım
kuru üzüm ceviz fındık fıstık vs alacağım ama bunlar enerji vermiyor bende enerji bitiyor
bunu en iyi anında bana sağlayan tek olay energel sıvı içecek idi
az içiyordum üstüne mataradan su takviye yapıyor idim ve tabi bunları pedal kesmeden yapıyor idim ,
şimdi energeli tamamı ile mataraya boşaltıp( zati sıvı içecek ) su ile karıştırıp bi güzel çalkalayıp hazırlamak bu işi sabahtan yapacağız 1 saat öncesinden enerji hazır anında kana karışan,
mecburen energel başka çarem yok
eğer bulamaz isem tabi sütte deneme yapacağızda bakalım nasıl olacak ama şu bi gerçekki aydostan kartal yakacığa geldim muzafferden ayrıldıktan sonra bakkaldan yarım kilo süt içtim valla uçtum ,
evet bakacağız durumlara ,,
sek süt yarım kilo 1.75 kuruş energel 7 lira ama zam gelmiştir yuro 3 lira oldu ,
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p206x206/954837_586067481425830_1624208084_n.jpg
evet ilacımız bu ,,