Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

Bende Bostancı dayım. Topik teki yazıların tamamını okuyor takip ediyorum. Google dan parkurlara da baktım.Bilgisayardan bile harika gözüküyor. Sizin lastikler de çok iyi. Görmüştüm. Yakın zamanda dağların rüzgarını hep beraber süpürmek dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
benim herhangi bir yanlış mesajım yok... facede değerleri herkese açık aramada açık herkesin değerleri kıyaslama açısından örnek gösterilebilir bunda bir yanlış göremiyorum.... takibi de açık, ve ben konuyu garmin edgenin çok iyi bir program olduğuna bağlayacaktım yok biri birine tozunu yutturur yok değerlerini izin almadan paylaşmışşım çok kızmış mış... beni alakadar etmiyor bir daha yazmam zaten, ben ferdi çalışırıyorum isteyen istediğine tozunu yuttursun beni ilgilendirmiyor:) konuyla alakasız gereksiz şişme mesajlar olmaması açısından foruma girmemeye karar verdim artık...

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

isa olay senle ilgili değil üzerine alınma sen ferdi çalışmalarına devam et

http://www.cxmagazine.com/wp-content/gallery/nbx-women-day-two/dsc_0576_result.jpg

1026 rakım 10 km toprak yol zorluk derecesi 2 dir
km 71.14 km
6-7-10-13 eğimler
sonrası 10 km toprak yol
pedal kesen diskalifiye olur

70.7 km de aynı rotada farklı güzergahta 13 eğimlerde bulunmadan ve 10 km toprak yola girmedenki derecem
3 saat 35 dakika
non stop pedal -pedal kesilmedi ,
19.73 ortalama
bende nabız saati yok
stravaya kayıtlı değiliz
istanbulun tek cyclo cross bisiklet takımının öncüsüyüm
bu takıma gelecekler cyclo cross alarak gelirler ise daha avantajlı olurlar
iş cyclo cross almak ile kalmaz ferdi çalışma yaparak toprak zeminde derecelerine bakacaklar
biz asfalttan direk stabilize yola ve oradan toprağa giren bi ekibiz
ekibe mtb lerin gelmesi bize asla engel teşkil etmez
erkanda yol vardır ama asla şikayet etmedi tavşanlının ağır stabilize yolunda
kişiye kalmış isteyen dalar 23-28 hacim ile toprağa ama konforlu olmaz tabi
bu işin rajonu 700 x 32 tekerli yarış gidonlu cyclo cross bisikletlerdir
zamanla bende bi adet cyclo cross alacağım
alana kadar bu hibrit karbon 28 jant ile devam edeceğim
gerçi benim işimi şu anda zati görüyor
44 dişten 48 e geçme fikrimde o kadar ısrarcı değilim

saat 08.30 da dudulludan çıkış yapacağım mümkünse herkes saat 08.15 de dudulluda olsun
liste tutmayacağım
isteğe bağlı
istemeyen gelmeyebilir
kimseyi zorlamıyorum
bu etapta havalar müsait olduğu müddetçe çalışmalar olacak

zorluk seviyesi 2
irtifa 1026m

(link) etapların güncelleştirilmesi.nihai hedef 130 km de pedal kesmemek ,

1- 71.14 km güzergah ..

(link)

2- evet hedef büyültme 100 km

(link)

son aşama bu
130 km de pedal kesmeme operasyonu

(link)

çalışmalar bu pazar saat 08.30 da dudulludan başlayacaktır ilk etap 71.14 km de pedal kesilmeyecek asla mola olmayacaktır sonuçlar kesin olarak paylaşılacaktır ,,

evet 100 km ve 130 km etapları daha kuzeye çekildi bunun nedeni kurtdoğmuş girişinde işi bitirmek oradan sonra araç trafiğinde sürat olmaz ve ışıklarda çabası
çıkışta ışıklar var ama 10 km tempo yavaş oluyor,130 km de ta şileye kadar gidilecek ve bu olay bence bahara olur ve sabah 07.00 çıkış dudullu olur oradan teke köyü ve tekeden ulupelit oradan oruçoğlu köyüne oradan bıçkıdereye gelmeden göçbeyli tabeladan direk 13 eğimler ve soldan toprak yol oradan darlık ve mundarlı -ovacık ve göçbeyliye girmeden formula akabinde kurtdoğmuş girişinde durmaca orada hep ayrılmış idik ve hatta resim çektirmiş idik ben pendikten ayrılmış idim
100 km de durum ise yeşil vadiden girilecek ve ulupelitten sonrası aynı

evet hedef büyültme 100 km

(link)

son aşama bu

(link)

alo erkan
alo kerim
alo muzaffer
son durumlar nedir rapor verin
ben saat 08.30 tek başıma gideceğim
tabi gelmez iseniz,,

@Kudret Kurtcebe

geliyorum abeyy sıkınto yok 8:20 de ordayım sadece formumu merak ediyorum geçen hafta polenezde bitkin hissediyodum bakalım yarın nasıl olcak :)

• Beğen
@Kerim A.

o.k kerim 08.20 olmaya çalış 08.30 da çıkışı kesin yapacağım ,,
bu toprak yolu açıkça merak ediyorum eğimleri
bir de kerim sen unuttun herhalde şu 100- 130 km' lerde rakım ne acaba
galba biraz daha fazla çıkacak rakımlar

evet hedef büyültme 100 km

(link)

son aşama bu

(link)

bu arada 4 parçanın temizliğini yaptım ultra oldu würth ile ön ve arka aktarıcı ayna kol ve ruble
acaip bu würt tüm pisliği döküyor rubleden ve ayna koldan zincirde würtleniyor tabi
ama 10 dakika sonrada kurulama yaptım zincir saat gibi dönüyor şimdi..

evet tigerlar hazır
yani kaplanlar ,,:in:

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/332337/37D0ED9C3C6F4411BE8715944D655046.jpg

http://i43.tinypic.com/2wedpmt.jpg

@Kudret Kurtcebe

yok abi unutmadımda vakit bulamadım bu ara işler çok karışık yoğun halledicem onlarıda daha vaktimiz var nasılsa ama daha fazla çıkıcakları kesin :)

• Beğen
erkan alo
teşekkür etmişin ne olacak yarın girecenmi 28 jant ile ve de 28 hacim ile toprağa ne gibi süpriz var bilmiyoruz
ama biliyoruzki biz kaplanlarız öyle değilmi yoksa ,,

(link)

evet 11 km hata payı ile..burada eğimler ne ? meçhul
ve de toprak yol ne kadar sert ? mechul
yarın anlayacağız asla vazgeçmek yok ister ise sert olsun kurtdoğmuşa 28 hacim ile giren adamım ne yazar bana hiç bi şey ,,

sürüş teknik ne olacak

1- dudullu çıkış ilk 10 km ısınma temposu
2- 10 km sonra ilk rampa gelecek
3- rampaları ayakta çıkacağım bunun nedeni oturarak vakit kaybı olmaktadır
4- kömürlük girişinden sonra tempo çok süratli olacak
5- köy içlerindeki sert ama kısa rampalarda kesin ayakta çıkacağım
6- esas olay biliyorsunuz bıçkıdereden sonra gelen 4.5 km lik 13 eğimli rampalarda kesin olarak gene ayakta çıkılacaktır
7- veeeeeeeeeeee 10 km lik mechul toprak yolda ne olacak sürat olacak yokuş aşağı zemin sert ise yarıklı ise sağ ve sol yanlardan kaçarak hızdan taviz vermeme
bütün ana mesele işin püf noktası burasıdır
virajlarda çok dikkat etme durumu aşırı yatırılır ise bisiklet aynen kayar
toprak zeminde sürat asla düz asfaltta sürata benzemez düşmanımız sert arazidir ama dua edin yarın şansımıza kurtdoğmuş offroad gibi bi yer çıkmasın o zaman iş çok çetindir beyler
8- toprak sonrası asfalt ve bozuk asfalt şeklinde ta göçbeyli köyüne kadar pedal kesilmeyecek burada öyle aman aman 13 eğimler yok 13 eğimleri baştan çabuk gebertir ve de toprak yolu en kısa sürede alır isek bu iş oldu beyler
gerisi teferruat darlık-göçbeyl arası hikaye eğimler zati
gazanız mübarek olsun iyi beslenin ,,

@Erkan Közen

1 inci tiger tümeni seni selamlar
bizler tigerlarız tigerlar kadar güçlüyüz,
toprak zeminleri 28 ile ezer geçeriz
hayt be kim tutar bizi :in:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6o06v_gXVvAIMoEAa727pOSryeOULv0RzwM7fZouhzgelxDfM

yarın aynen bu tigerlar gibi toprak zeminleri 28 jant ile ezeceğiz sende 28 hacim teker bende 700 x 32 hacim teker biz bu işleri çok yaptık ,,

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTaCPHy43WqkJ8AZ86MOJoXZGw6qzVNAeih2S632H-r5y6UrDaNg

sağda erkan solda ben stabil toprak yol sert değil düz yol idi

@Muzaffer K.

koşullar ağır artı pompa al artı iç lastik haritayı belle aksi takdirde kaybolursun ekip sorumluluk kabul etmez
burada herşeyi yazdık ayrıca 50 km de pedal kesmeden derecen 2 saat 35 dakika idi burada mesafe tam 71. 14 km ayrıca 10 km toprak yolda kaybolma olasılığının 100 de yüz eğer cebine haritayı kopye etmez isen , işin işinden asla çıkamazsın
kerim seni beklemeyecek ,açıkça ben yarın saat tam 08.30 da hareket dediğim zaman anında harekete geçeceksin ekip ile öyle 5 dakika arkadan başlamak filan yok bizle başlayacaksın ve geride kalacaksın şile rampalarında çok süratli ve ayakta çıkılacak yarın rampada oturmak yasak isteyen oturarak çıkar ama kerim gibi kuvvetli değil herkes
adam oturarak motor gibi çıkıyor 6 adet şile rampalarını,

seni kimse beklemeyecek ,ayrıca kim önce varır ise 71. 14 km sonra göçbeyli de en fazla 10 dakika bekleyecek şahsıma 10 dakika beklerim kimse beklemesin ilk varan saate bakacak ve 10 dakika sonra uçacak ekip birbirinden kesin kopacak herkes tek başına kalacak aynen başının çaresine bakacak lastiğin patlar ise aynen değiştirir ve ekibin rotasını takip edersin ayrıca senin derecen o kadar iyi değil idi 50 km de çok gerilerde kalacaksın evet kısa zamanda bizim tempoları alman zor daha çok çalışacaksın bu etapta dediğim gibi senin imdadına aynen cebindeki harita yetişecek
cebe kopye etmesini bilmiyor isen kerim sana dudulluda gösterir 08.15 de olmaya bak

anında aport dediğim an kimse kalmayacak 08.30 dan sonra
bu koşullara evet dediğin müddetçe sorun yok gazan mübarek olsun yolun yüzde 80 inini tek başına basarak devam edeceksin arkalarda düşer isen sorumluluk kabul etmem bi tarafın kırılırsa gene sorumluluk kabul etmem burada vereceğin cevap evet olursa sen sorumlusun ama hiç cevap vermez isen aynen sana sahada kağıt imzalatırım doğacak kazalardan ölümlerden asla sorumlu değilim diye
jandarma yakama yapışır sonra ..iş ciddi inşallah anlaşılmıştır ne demek istediğim

en kötü ihtimal kafan karışırsa 50 km de olayı tamamla
bence sen 50 km de pedal kesmeden git ve bizi göçbeylide bekle derim
bence senin için en hayırlısı bu aksi senin için risk olacak ve hatta kaza bile yapabilirsin benden söylemesi kaptanı dinle ,,

evet mtb kaptanı kerim mtb deki muzaffer için ne diyorsun son raporu alayım senden bi zahmet ,,

ekip,burayı iyice belleyin

(link)

tüzük

anadolu performans -cyclo cross bisiklet takımı,,
kurucusu kaptan kudret kurtcebe
istanbul sorumlusu

anadolu performans cyclo cross bisiklet takımı

mtb kaptanı- kerim

yol bisikletinde kaptan erkan közen dir

önemle duyurulur ,,

abi muzaffer geliyorum diyoda nasıl nerden gelicek bilgi vermiyor, bildiğim kadarı ile fatihten gelicek tavsiyem beşiktaş iskeleden 5 dk ya motorla üsküdar iskeleye geçebilir ordan direk ümraniyenin içinden hiç sapmadan dudulluya gelebilir pazar sabahı o saat te yol boş olur rahat gelir en yakın yol bu ona,, geç kalırsada yinede az çok yolu biliyo antremanını yapsın güzergah konusunda ona tavsiyem haritayı biraz incelesin çözer çok zor değil 13 eğimlere girmeden direk darklık üzerinden tabelalarıda izleyerek göçbeyliye varsın derim gerisi ona kalmış...

• Beğen
@Kerim A.

valla ben derimki nasılsa gitti 50 km yi orayı çabuk bulur
rotayı 50 km den tamamlasın toprak yola girmesin
ha o köpek orada ise onu bilemem işte ,,

evet saat 23.00 den sonra gelen mesajları görmeyeceğim sabah dikileceğiz saat 06.00 da 07.45 de evden çıkarım saat 08.30 da cengaverler kimmiş görelim bakalım ,,

:in::alkis::alkis:

Muzaffer son karar senin durumunu yaz sana uygun rota bence budur.
(link) iyice incele kaybolmazsın en kötü tabelara dikkat edersin,
toprak yol ve 13 eğimler yok daha kolay resminide atıyorum cebine al pc den internetin yoksa telde bakarsın buna evt son karar senin her türlü güzelliği yaptım :)
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/11/SXlTa.jpg

Pedalınıza kuvvet. Günün yorum ve fotolarını heyecanla bekliyoruz.

Geri