Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

@Kerim A.
bu ne demek şimdi çözemedim :)

Scudo
@Kerim A.

taşdelen beyza su'ya gelmeden sola döneceksin bu haritaya göre, o yol toprak.

@Kerim A.

(link)

evet burasıda olur aynen etap -2

evet o yolu biliyorum bu etap kesin olur elimizde iki etap oluştu,,

74 ,4 km bura ,,

evet bıçkıdereden sonra gelen 13 eğimler evet zati orada çok çalıştık ama mesafe çok uzadı ,74 .4 km olması lazım hata yapıyır goggle 3 km ,,

etap -1 aşağıda ,,

(link)

70.7 km burası idi..

(link)

7.8 km ,
hata payı ile 10.8 km olabilir bura
burasını ilk kez gideceğiz
burada eğimler nedir göreceğiz
bura evet toprak yol idi biz cyclo cross ekibiz
animallah burayıda gideriz ve hatta derimki 9 şubatta buraya girmece çamur olur ise batarız
önemli değil zati çamuru severiz :in:

uydu resim
yol paso toprak göküyor bakacağız ,,

(link)

aşama 3
86.8 km pedal nonstop,,

ve de etap -3

(link)

1-2-3 etaplar aynen hazır buralarda pişmece isteyen etabını seçer
açıkça ben etap-2 yi 9 şubatta zorlayacağım burada mesafe 74.4 km
nonstop pedal
bilemiyorum derecemi
ama galba 4 saatte alırım
bunun nedeni bıçkıdereden sonra gelen 13 eğimler ,
evet toprağa gireceğim
tahminimce 10 km
o gün çamur olabilir benim teker çamur tekeri değil bana vakit kaybettirecek önemli değil önemli olan seleden inmeden etabı geçmektir isteğe bağlı isteyen 1 inci etabı alır 9 şubatta
isteyen 2 yi ben 2 de karar kıldım ,,,,,,:in:

ve de etap -3

(link)etap -2

(link)

evet marttada burada olacağım ,,nisandada
valla tavşanlı gündemden düşebilir etaplar canavar gibi
üstelik nonstop pedal durumu,,

Size başarılar abilerim :).Yol bisikleti yerine cyclocross bisiklet alırsam,yeterli kondisyonum olursa yazın belki katılırım size :D.Kazasız belasız pedallamalar :).

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
taşdelenin sevgili canavar köpeği artık bizi asla bulamaz
evet öyle bi uzattık ki yolu 74.4 km yaptık 50 km nonstop pedaldan nerelere geldik ,
evet etap -2 benim favori etabım olmuştur
bunun nedeni orada 10 km ye yakın toprak yol var yemede yanında yat orada araçta asla olmaz
şimdi yaz aylarında saat 07.00 de çıkılırsa haziranda örneğin, şilede araçlara yakalanacağız, malum millet hurra sahile ama asla kömürlükten ta darlık 'a kadar araç görmeyeceğiz
yalnız piknikçiler malesef darlık ovacık yolları üzerinde olacağından yazın dikkat edilecek yazın ben darlık yaptım ,buralarda yoğunluk olabilir
okullar kapanınca millet çoluk çocuk orada ,,
evet etap-2 caziptir
etap -3'e gelince orada tek bi adet toprak yol yok ama km fazla deneme amaçlı çalışma olabilir ,,

etap -2

(link)

evet marttada burada olacağım ,,nisandada
valla tavşanlı gündemden düşebilir etaplar canavar gibi
üstelik nonstop pedal durumu,,

ve de etap -3

(link)

@Ali Ceylan

ali dostum
cyclo cross aldığın vakit bize buradan müjdeyi ver kışın çıkış saati 08.30 dudulludur
10 dakika öncesinden herkes toplanır
yazın ise saat 07.00 gene dudulludur
ayrıca buraya yaptığın ferdi antreman sonuçlarını yazabilirsin örnek mesela 50 km pedal kesmeden derecelerini yazabilirsin rampalı etap olursa tabi iyi olur

kudret abi bugün darlıka gidemedim bisikletin viteslerin ayarları bozulmuş bugün onla uğraştım vites iç tellerini değiştirdim yağladım ayarladım canavar gibi oldu yarın giderim artık darlıka gelmek isteyen varsa gelsin

@Kudret Kurtcebe

Peki abi 1500 tl ye cyclocross bisiklet bulabilir miyim 0 olarak ? Birde bir abimizi görmüştüm forumda katlanır bisikletten tur bisikletine geçmişti onu cx yapıyordu.Öyle yapmak mantıklı mı ?

• Beğen
@Erkan Közen

o.k erkan sen yarın çalışma yap etap-1 de
yalnız etap 2 de senin açıdan sorun var ora 10 km lik toprak yol
ora biliyorsun taşdelen su dolum tesisine gelmeden hemen sağ yan yol idi
oraya ben girdim bi ara su işaret tabelesı var idi ama epey ilerde idi galba gitmemiş idim
ve ora toprak yol sen 9 şubatta etap -1 de olursun ben etap-2 de olacağım göçbeylide buluşuruz
ben hariçten 13 eğimleri alacağım biliyorsun oraları
ayrıca 10 km toprağa girerek geleceğim ben geçikirim tabi..

@Ali Ceylan

olmaz olurmu ,şimdi sana bu konuda yardımcı olacak tek firma thule 'dur
ora göztepe ışıklarda ,sahil yolunda mağazaları var.marka olarak focus cyclo cross yol bisikleti her yola girersin ister amortisörlü alırsın, ister yengeç frenli sistem alırsın, disk fren olmaz ise tabi,
ister isen çatallı alırsın bu katlanır bisiklet hakkında bilgim yok,
senin bisikletin varmı ? 26 jantmı ?
amortisörlümü ?

ben sabah 7 de gittim geldim 45 km kesmedi, 12 de netten çıkıp bir tur daha atıcam, nereye gitsem:islik:

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

antalya daha kolay abi ordan, polinez yapayım yavaş yavaş

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

rampa çalış isa aklını yerim senin ..

nettem çıktım pazar ferdimi herkes yoksa yeniden darlıkmı

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

ferdi ,
9 şubat etap-2

etap -2

(link)

evet ekip,,

9 şubat hava iyi 19 km rüzgar
tüm hafta boyunca yağış yok bu da 10 km lik toprak yolda benim sorun yaşamamam demek
maxsis over driverlar çamurda iyi değil kuru toprak zeminde randımanlı ,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

başıbüyük yaptım sabah abi polinezde rampa varmı 2. defa başıbüyükmü yapayım yaparım alıştım artık:D

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Şuanlık yok 1-2 ay içinde temin edeniceğim.Yani alma arefesindeyim.Şuanlık bir mtb var kırtasiye türevinden düz maşalı.

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

olmaz olurmu
sen şimdi aynen hekimbaşına git oradan polinez yap dönüşüde oradan al iyi eğimler var orada ,,:in:

@Ali Ceylan

resim koyabilirsen ,fikir sahibi olur idim ,mevcut bisiklet large kadro ise onun üzerine parçalar eklenebilir
örnek,
26 jant çıkartılır 28 takılır bunun için teker senin mtb nin arka kadrosuna değmeyecek ,kurtarır ise sorun yok,
önede 28 jant
disk frenli ise diskler çıkartılır yerine arkaya ve öne v-break yapılır
hız istiyor isen arazide 28 jant takacan
şimdi olay şu hem düz toprakta hız yapacan hem asfaltta hemde ağır stabilizede
bu da 28 janttır ayna kol genelde 46 diştir cylo larda ama sen ister isen 48 yaparsın ve hatta 50 diş ,
tabi dikkat edecen yokuş aşağı toprak yolda 50-11 basmak son derece teknik ister dikkat dağılırsa sonu ölümdür ,,
kask bile kurtarmaz,
evet bisiklette modifiye yapmak biraz masraflıdır

@Kudret Kurtcebe

Abi dediğiniz firmaya biraz göz attım internetten.Bisiklet taşıyıcısı saıtyor galiba.Oradan nasıl cx bisiklet alacağım 1500 tlye ?

• Beğen
Geri