Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

@Sinan Çakır

benim etap aynen kalır sinan siz çalışın ve sonuçları buraya yazın evet sonra voltranı oluşturacağız
26 ocakta ,

ben ferdi olarak bu pazar tek çalışacağım sabah saat 08.00 de evden çıkacağım yukarıdaki etapta pedal kesmeden devam edeceğim 40 km toplam ,haftaya pazarda aynı yer olur hava iyi olur ise yani 5-12 -19 ocakta benim etap yukarıdaki link ayın 26 sına ise dudulludan saat tam 08.30 çıkarım gelenler ile giderim kimse gelmez ise tek basarım buraya sonuçları yazarım bundan sonra benim kararım kesin budur ekip ona göre durumunu tahlil etsin ,,

Scudo
@Sinan Çakır

o.k durum aynen bundan sonra böyle ,,evet bu ocak ayında tek bi tane 70.7 km olayı olacak birincisi yapıldı bu ikincisi olacak ben ferdi etabımda 3 pazar çalışacağım 40 km de ,pedal kesmeden ,evet ayın 26 sına hava bozar ise öteleme olacak ve şubata kayacak 70.7 km de nonstop ,,,,

(link)

26 ocak pedal kesmeden
70.7 km ' ye hazır olanlar ile basarım saat 08.30 dudullu çıkış ,
kimse gelmez ise saat 08.30 da 5 dakika beklemeden saatinde çıkarım
son durum budur ,,

@Erkan Közen

Bizle gel 9 da çıkarız durmadan Poloneze git gel

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
ben 40 km de çalışayım bu pazar ,
gerçi bi olay değil ama paslamayalım .

(link)

26 ocak 34 km rüzgar öteleme olur,

(link)

9 şubata kayar 70.7 non stop pedal ,,

evet bu topiğin amacı şudur,

70.7 km pedal kesmeden derecelerimizi geliştirmek bunun için ayda bi adet yapılacak bu etap için ,önceden çalışmalar zati çok oldu ,nerede 50 km de dudullu-göçbeyli hattında çıtayı kaldırdık km yi çoğalttık 70.7 km oldu buradan artık dönüş yok ,evet son sinan ile yaptığım 70.7 km deki pedal kesmedenki derecem tam 3 saat 35 dakikadır sinan 65 km de kalmıştır 2 saat 32 dakika ile ,lastik patlamaları sinanı bırakmamıştır ama lastikler patlamasaydı sinan iyi bi derece alacak idi bundan eminim
zati arada bi 5.7 km oynamakta,,

@Kudret Kurtcebe

48 diş aynakolu taktırdım bugun lastıkler değişti, iç lastik yedek aldım ve yama kiti lastik sökücü vs de var içinde velespitten aldım ve 12-13-14-15 anahtar, alyan 15 li, pompa var, heybeyi arka bagajıda sattım... bisikletle sahil yolunda yol bisikletlerının yanından 45km hızla geçiyorum, eskı ayna kolla 32km hızı düz yolda zor yapıyordum, inanılmaz fark etti bunun en küçük dişlisi benım eski ayna kolun orta dişlişi ile denk, fren telleri ayakları shimano oldu taş gibi kitliyor, canavar gibi oldu..:kahve:

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

isa seni 202 km götüreyim o vakit,
son 20 km de de 45 km hız yapar isen sana bi adet altın madalya takarım ,,:rolleyes:

bu pazar
çalışma,
herkes ferdi çalışacak ,
ben sabahtan bi 40 km yapar gelirim, erken eve gelip öğlen randevuya yetişeceğim
evet erkan keza sende ferdi takıl
sinan ile kerim paso bassınlar no mola git gel polinez değerleri yazarız ,,

başımı gidona eğik ve ayakta sürmeme rağmen rüzgar zorluyor..

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
Ben darlık yaparım cumartesi

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@Erkan Közen

yapma yahu bende gelsemmi acep yahu:rolleyes:
ama ben dinleneceğim, 5 gün önce devirdik orayı zati
üst üste olmaz tabi
evet 40 km beni yormaz
yavaş yavaş hazırlanacağım 70.7 non stop pedala ,
tarih en uygun benim için 26 ocakta ama o gün 35 km rüzgar kötü olur sonuçlar
9 şubata bakacağım ,,,,,
dereceleri yaz erkan saat tut ora için saat 08.30 da bence tek başına çık dudulludan
cebe kopye et benim verdiğim 70.7 km güzergahı
çok kolay olacak senin için ,,

evet aşağıda erkan kopye et cebe ,,

(link)

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 69 | 78 | 78 | 6
Rüzgar11 km/h DKD10 km/h KD16 km/h KD11 km/h DKD

Yarın
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 9C. Rüzgâr KD, 10 ila 15 km/sa.

hava yarın iyi erkan ,,

@Kudret Kurtcebe
Kayıtlı zaten bakalım yolu şaşırmaksak iyi

@Erkan Közen

şaşırmazsın erkan biliyorsun bıçkıdere çıkışını , tabela var idi orada
göçbeyli tabela ,ora ile işin yok artık ,direk sola dönecen şile tabelası ve oruçoğlu köyüne doğru ,köye gir devam et,ilerde tabela darlık yazıyor ve sola dönecen orada dik rampa var orayı al devam et ta yol ayrımına kadar git orada tabelaları görecen sağa gir tabelada darlık yazıyor oradan 8 km sonra darlık köye geldin demektir sakın karşı yola gitme orada kafa karışır sağa gir ve devam et oradan sonra mundarlı köyü devam et ovacık köyü ,çok basit kolay bulacan ovacıktan sonra sağa gir 100 metre sonra yol ayrımı var bi yol direk karşıya gider diğeri sağa girer, sağa girdiğin yol aynen seni seralara götürür ,göçbeyli seralarına,
ora dümdüz yol ve ta kahve ile birleşiyor ,sonunda kahveye çıkacan ,

@Kudret Kurtcebe

telefondan bakarım artık tabi çekerse

@Erkan Közen

23.00 de yat erkan ,
bol şans akşama durumu haber et derim....:in:

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 68 | 78 | 78 | 6
Rüzgar10 km/h KD8 km/h KD14 km/h KD10 km/h DKD

Yarın
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 9C. Rüzgâr KD, 10 ila 15 km/sa.

(link)

evet bu etapta 3 saat 35 dakika rekorum tam 70.7 km pedal asla kesilmedi
burada 1000 kez çalışılacak artık ,burası demirbaştır,,

Kudret abeyy bu darlıkta 13 eğimler yok diyodun ya sana bi güzellik yaptım :) öldürücü vuruş...
(link)
:islik:

Geri