Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

@Sinan Çakır

o.k numarayı göndereceğim
evet durmuyoruz hakikaten ama giderken cekmek ise son derece riskli kafayı gözü aynen yararız
şimdi,
ayın 26 sına kilitlendik 70.7 km
kerim kalkamaz ise aynen basarız saat 08.30 dudullu çıkış
biliyorsun ben tek geliyorum ta evden oraya 9 km bana bostancıdan terso oluyor dudulluya gelmek ,
9 km lay lom lom yapa yapa geliyorum ondan sonra biliyorsun ya allah deyip basıyoruz 70.7 km
erkanda iyileşti herhal
o da gelir 3 adam bu işi bitiririz animallah ,,

Scudo
(link)

harbiden sıkı etap
dudullu-bıçkıdere-darlık-mundarlı-ovacık-göçbeyli -70.7 km derecemiz 3 saat 35 dakika makara durmadan
evet şile rampaları 6 adet
kömürlük girişi
kervansaray girişi
bıçkıdere girişi
buralarda sert rampa köy içinde ama tabi kısa
bıçkıdereden çıkış ve oruçoğlu köyü sert rampa iyi ora
oruçoğlundan sağa dönen darlık yoluna kadar hafif bi eğim ve tabela var orada darlık yazıyor sağa giriş
tam 8 km boyunca hafif eğimler yol şahane yahu ,
evet darlık köyden ta ovacık köyüne çok ciddi eğimler görmedim ,
ve ovacık köyden ta göçbeyli kahvesine dümdüz yol
bura tam biçilmiş kaftan,,

burada 3 saat 10 dakikaya çeker isem olayı benim için başarı olacak ve tabide çalışacağız 1000 kez :in:

(link)

evet bu etap tam 100 km
bu etap bahara doğru olabilir ,
çıkış saat 07.00 dudullu-kömürlük-bıçkıdere-oruçoğlu-mundarlı-ovacık-formula-viaport-aydos güney rampaları-
uğur mumcudan kayışdağına ve kavşakta ışıklarda bitiş
buradan sonra gerek sinan ve gerekse kerim kayışdağı caddesinden tekrar dudullu istikametine giderek eve varırlar,
zati kerim ile sinan dostlarım viaport yolundan eve dönüş yapmış idiler ama bu sefer aydos güney rampalarından uğur mumcudan kayışdağına,
bu etap listede durur ,
erkanada kolay bura oradan dönüş eve yapabilir ,
bu yolun tamamını biliyorum ,pedal kesmeden bu yolda alacağımız dereceler çarpıcı olabilir bakalım daha zaman var ,
evet dudullu-darlık-ovacık göçbeyli etapta çalışmalar devam edecektir,
yalnız bu haritada ovacıktan çıktıktan sonra yeni yapılan yol gözükmüyor o yüzden kafa karışıklığı olabilir nitekim ben o yolu bir kaç kez gittim
pazar sinan ile sağdan göçbeyli yoluna girmiş idik ama bu sefer o yol yok tabi sol yoldan gidilecek o yol direk formulaya çıkartır bizi..evet 100 km lik parkur bu ,,şimdilik beklemede ,

Abi geçen sefer fikri ben attım son anda biliyosun en çok ben istiyodum da darlığı kısmet değilmiş o gece uykum bölününce sabah kalmadım normalde kalkarım, bende tek Göçbeyli yaptım mecbur size yetişim diye iyikide gitmişim sinanını yakaladım.
26 ocak hava iyi olursa güzel plan ama inş bir hafta öncesi veya sonrası hava iyi olur da o zaman yaparız çünki benim 25-26 finaller var mecbur sınavda olucam yani...:eek:

@Kerim A.

aha olmaz ,
senin için sınav önemli hava iyi olursa senin yerine basarız ben sinan ve erkan ama tahminimce iyi olmayacak
geçen sene hiç iyi hava görmedikte
ama gördün bu sene kış biraz daha insaflı
inşallah daha insaflı olur
bu sene bence kar olmayacak istanbulda ,
kerim senin eve yerden kablo döşeyeceğim saat 07.00 de buradan zile basacağım senin evde çan çalacak
gong diye sen yataktan aynen zıplayacaksın şaka şaka :rolleyes:

@Kudret Kurtcebe

İş yoruyor be abi kafa yorulunca akşama kadar pc başında sabah kalkmak zor oluyor özellikle kış olunca ama sıkıntı yok ben alarımı yanıma koyuyorum onu biraz uzağa koyarsam kalkarım, bide ondan önceki hafta 10 du ya o yüzden 8:30 zorladı evdekilerede söylemince erken kalkıcamı bi kalktım saat geçmişti :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
anadolu performans
dudullu darlık hattı 70.7 km -performans çalışmaları,
70.7 km de çalışacaklar pedal kesmeden çalışacaklar için,,

kurallar

1-18 yaş altı kabul edilmeyecektir
2- kışın çıkış saati 08.30 dudullu yazın ise 07.00 dir saatler değişmeyecektir
3- bu etapa katılacakların en az 50 kmde pedal kesmeden çalışmış olmaları lazım 6-7-10-13 eğimli etaplarda ,
4- kesin olarak herkes tekdir tek başınadır partnerler arasında performans aynı ise sorun değil partnerler birlikte rüzgara karşı basar ama çoğu zaman illaki biri güçten düşer
5- iç lastik şarttır ve pompa ve kask
sürat yapılacaktuır
6- bir gün öncesinden 4 tabak kıymalı makarnayı yiyin, karbonhidrat yüklenin sonuçlarını göreceksiniz ,hafta içinde aşırı protein ve katı yağlı yemekler asla yemeyin şekeri az tutun tuzuda katı yağıda işlenmiş gıdalardan uzak durun
sigara içmeyin içkide içmeyin erken yatın ve kalkın yaşamınızı düzene koyun
7- anadolu performans bir çizgidir
yaşamınızı düzene koyar buna isteyen uyar ama istemeyenler kendi istekleri ile ayrılır
biz burada bu çizginin ve hatta bu 15 milyonluk megaköyde bu misyon olayımıza devam edeceğiz
8- bizim basın kuruluşlarımız yok tv 'mizde biz bu işe gönülden bağlı bir avuç pedalşörüz ,
bize inananlar bizim yolda gelir ve yaşamları aynen değişir eski yaşam biçimlerini geride bırakarak anadolu performansın size sunacağı doğru yaşama yöneleceksiniz
bu yaşam biçimi yukarıda yazdığım gibi kesin olarak doğru beslenme ve erken yatıp kalkma ve sigara ve içki alışkanlıklarınızı bırakmaktır
9-sigarayı bırakamayan ilerde aynen acı çekecektir anadolu performans uyarmaktadır
hiç bir profesyonel takım gruplarında mola sırasında sigara içilmez takım kaptanları el atar duruma ve engeller çünki diğerlerine kötü örnek teşkil eder zati sigara içenlerin yüksek tempolu turlarda var olmaları sakıncalıdır
aynen gençte olsalar kalp krizi geçirir ve ölürler .
10 -yüksek tansiyonu olan bi dostumu 44 yaşında kaybettim benim turumda olmadı olay başka bir turda oldu tuzladan dönüşte 40 derecede sıcağa kalıyor ve gruba yetişmek için basıyor fenalaşıyor tuvalete giriyor orada kalp krizi geçiriyor ve düşerken kafasını lavaboya vuruyor ve beyin kanamasından ölüyor bu dostumun erenköydeki cenazesine gittim ,gözlerim dolu dolu oldu, evet acı o gün büyük idi, 44 yaşında kaybettik onu ama hata onun idi asla basılmayacak idi ilaca bağlı idi ve yüksek tansiyonu var idi bu nedenle anadolu performans yüksek tansiyonu olanları gruba almamaktadır ve ağır ameliyat geçirenleri ilaca bağlı olanlarıda .
11- ferdi çalışmalarını herkes burada sunabilir zamana karşı kaç km bastıklarını ortalamalarını ve etap lingini gönderebilir

Pazar
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr DKD, 10 ila 15 km/sa.

bu pazar saat 10.00 da dudulluda kimler var ise el kaldırsın ,,polinez -çerez lay lay lom ağır tempo sürüşü
maksat dostlar alışverişte görsün misali,,

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 68 | 69 | 78 | 7
Rüzgar16 km/h DKD13 km/h Doğu6 km/h Kuzey6 km/h KD

İsa İhsan Akdoğan demiş ki; ↑
polineze ben yarın
isa saat 10.00 da dudulluya gel sen benim kontrolümde olacaksın rampada ,,

pazar günü mü abi

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

evet isa kanki dost sen dudulluda saat 10.00 da ol
gecikme bekleme olmaz çünki,,

alo alo başka kim var el kaldırsın bakalım ,,

isa yazı tura at ,,:rolleyes:

beyler,
kimse gelmez ise saat 10.00 da dudulluda kime ras gelirsem aynen polinez yaparım dönüşü kandilliden yaparım .

bu pazar tabi,,,

gidiş

(link)

dönüş çavuşbaşı sapaktan

(link)

geliyoruz abi sıkıntı yok lastiğimide yaptım ufacık bi sıyrıkmış resimleri atıcam :)

@Muzaffer K.
Muzaffe henüz ön arkalık bi durum yok ya ön patladı sabah ufacık bişey girmiş çıkmış tamamen şans yani :)

@Kerim A.

o.k herkes zati orayı biliyor sen mtb takım kaptanısın sen gelmez isen ortalık karışır :rolleyes:
sonra biliyorsun takım kaptansız olursa kurtlar kapar ekibi ,:rolleyes:evet erkan herhalde iyileşti iyileşmedi ise aynen yatsın ben henüz hastalanmadım ama nazar değmesin tabi,,

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/02/0il4b.jpg

işte beni bugün işe giderken yolda bırakan ufaklık :) ameliyat tamam hasta turp gibi oldu :D

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/02/K0veb.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/02/6rsj.jpg

• Beğen
ben 09:00 çıkışlı Alemdağ üzerinden Riva - Polonez - Dudullu düşünüyorum, kısa tur kesmez gibi geliyor abi bu iyi :)
tabi hava önemli

@Sinan Çakır

o.k o zaman şöyle yapalım erkan siz ile gelsin ben ferdi takılacağım ,

herkes çalışsın bu pazar ferdi
sinan kerim ile kerim gelmez ise sinan tek çalışır ben tek çalışacağım erkan ister ise benle ya da tek çalışsın ya da ekip ile

(link)

40 km pedal kesmeden devam edeceğim epey eğimler olacak tabi ama mesafe kısa ,
gidiş ve dönüş aynı çıkış saati evden saat 08.00 olacak ,sonuçları yazarım

@Kudret Kurtcebe

Kerim abiyle konuştuk senin daha önce dediğin olsun abi 10 dudullu çıkışlı polonez. Biz basarız durma yapmadan döneriz. Beraber çıkmış oluruz

• Beğen
Geri