Scudo Sports

'' 2014 sezonu 100 km non stop pedal-anadolu performans ''

erkan biliyorsun ki biz ta başlardan ne demiştik lastiği patlayan kendi değiştirecek ve de ne demiştik gruba yetişmeye çalışacak yetişemesede etabı bitirecek bunlar hep bizim kurallarımız idi
biz çok çalıştık senle nerede 50 km de ora neresi idi dudullu-göçbeyli hattı idi 6-7-10-13 eğimlerde asla durmadık çıta kaldırıldı 74.4 km ye geldi ,
burada 10 km toprak yol var burada durum nasıl bu pazar anlayacağız tabi eğimler nasıl ,
74. 4 km den sonra 100 km de pedal kesmeden devam edeceğiz
şimdi iki hedef var bunlar ,,

74.4 km güzergah ..

(link)

evet hedef 100 km

(link)

bu 100 km yi başarmaya çalışırız sen ile
zati anadolu yakadan gelende olmaz iki adam geçen kış çalıştı sen ile ben
sen ile biz sahilde kalmadık zati bize göre sahil yolunda bisiklete binmek araçlar arasından gitmek hiçte çekici değil idi
evet gerçi bu 100 km in ilk 20 km sinde araç var ondan sonra azalıyor son gene 20 km de de araç olacak
evet tavşanlı etabıda aynen pedal kesmeden olacak tam 76 km ..

Scudo
(link)

evet erkan son aşama bu 130 km de pedal kesmeme operasyonu
iki topik var biliyorsun biri serbest kürsüde diğeri burada ..

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 79 | 710 | 710 | 8
Rüzgar8 km/h Güney13 km/h GGB10 km/h GB16 km/h GB

hava bizden yana
saat 08.30
dudullu çıkış,,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 10C. Rüzgâr GGB, 10 ila 15 km/sa.

bu kış iyi erkan ,
valla geçen kış binememiş idik bunun acısını çıkaralım bu kış,,

(link)

evet hafta içi çalışacak var ise müsait olanlar ile pedal basarız,,

kudret abeyy Anadolu yakadan gelen olmaz ne demek aaaaa çok ayıp :) zati 74.4 km yi ortaya atan kim ? sinan gelemiyo olabilir ama ben her zaman gelirim sınav haftaları haricinde oda 26 ocak,, 100 km de çok iyi olur zaten göçbeyliden soğudum itler yüzünden orda durmak istemiyorum.
yani 74-100-130 her zaman varız :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

hahahah masus söyledim seni kamçılamak için :rolleyes: ama nasıl takdik ,,:in:
şimdi öteki topiğede ışınlama yapacağız serbest kürsüde hemde burada iki koldan olacak olay ,,
evet saat 08.30 u geçirme ben saat tam 08.30 da çıkış yapacağım erkanda gecikirse kesin beni yolda yakalayın derim
zati yolu herkes biliyor göçbeyldie buluşuruz önce varan tabi saatine baksın sonra çıkış saatini baz alsın no mola 13 eğimler ve toprak yol 10 km ..

@Kudret Kurtcebe

Ok 100 km etap sen iste yapalım

@Erkan Közen

erkan dur yahu oraya var hele çokkkkkkkkkkkkkkkkk
çalışalım şu 74.4 km yi ve de 13 eğim artı 10 km toprak yolu
valla tahminim şu olur
bu pazar için,
şimdi
daha önceki etap 70.7 km idi burada 13 eğimler yok idi ve 10 km toprak yol yok idi sadece biliyorsun 6 adet şile rampaları 6-7 eğim ve sonra köylerdeki eğimler ama onlar zati kısa biliyorsun ,
oruçoğlu köyünün içinden bi eğim varki valla iyi idi ora
ama darlık a kadar ve hatta oradan ta göçbeyliye kadar hikaye
esas olay hakikatan kerimin bulduğu öldürücü vuruş olan bıçkıderenin 13 eğimlerinden sonra gelen toprak yol, yalnız sakın unutma köpeğin olduğu yere gitmiyoruz bir yol dönüyor idi sağa orada su işaretli tabela var idi sağa değil aynen sola ve acaip toprak yol başlıyor orada sonumuz hayrola pazara tahminimce ben burayı 4 saatte alırım ve de asla mola yapmadan ,,ortalama düşük olur

rüyamda çok hızlı kartepeye çıkıyorduk, çok kolaymış sırada neresi var diyordum :evil:

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

:alkis::rolleyes::alkis:

kartepeyi boşver sen bu pazar gel ama başka etap yaparsın örnek en azından dalarsın ömerliye kadar gider oradan dönersin sıkı bi rampa 5 km çıkış yaparsın gidiş ve dönüş dudullu-ömerli-dudullu

74.4 antreman serileri -
non stop pedal
pedal kesen aynen diskalifiye olur sahada yakalar isem durduğunuz an, aynen yazarım bilmiş olun kimse durmayacak basacağız

1- 5 adet şile rampası
2- 6 ıncı rampa kısa rampalardan biri uzun
3- kömürlük-kervansaray-bıçkıdere çıkışına kadar kısa etkili rampada durmak yok
4- bıçkıdereden sonra göçbeyli tabelasından aşağı göçbeyli ile işimiz yok direk taşdelen su dolum tesisine ama ora ilede işimiz yok
su tabelasını kaçırmayın orada solda toprak yol var aynen oraya
sağa sapan azman köpeğin hedefi olur ,:rolleyes:
evet 4.5 km lik rampalar alınacak sonda 13 eğim akabinde 10 km lik toprak yol bu pazar eğimleri göreceğiz ,
orada ilk kez gidiyoruz

etapa hazır olanlar
1- kerim -26 jant-44 diş
2- erkan 28 yol -28 hacim teker 50 diş 3 yaprak
3- kudret hibrit karbon 44 diş 700 x 32 teker

saat 08.30 çıkış dudullu varış göçbeyli ,,

74.4 km güzergah ..

(link)

ömerliye kadar bende varım

48-38-28 diş amortisörsüz mtb, yük sıfır, sadece tamir kiti 5 cmlik kutuda ve ondan biraz büyük 7-8 cm poşette iç lastik yedek var yanımda, alyan set, 12-13-14-15 anahtar bir de ufak lastik pompası:D hepsi 1 kilo bile değil:cool:

• Beğen
@Muzaffer K.

bence boşa çalıştın saat tutki anlayalım olayı ,
37 km kaç saatte bitti çıkış saati kaç, bitiş kaç
bunları yazman isen ben burada bozuk plak gibi aynı şeyleri sana söylerim ,,

@İsa İhsan Akdoğan

48 ayna kol sana artıları ile gelir düz yolda , rampadada iyi olur
dönüşte bence ayağa kalk 5 km lik ömerli rampasını al derim ,evet birlikte çıkarız ya da sen sonra gel önemli değil .
bizlen olmasan bile ferdi takılır sonuçları yazarsın ,,32 km toplam ora dudullu-ömerli dudullu

http://www.superbiketool.com/UserFiles/ProdImg/C_TB-1120-1.jpg

çok önemli tabi,,,:in:

74.4 antreman serileri -
non stop pedal
pedal kesen aynen diskalifiye olur
kimse durmayacak basacağız

1- 5 adet şile rampası
2- 6 ıncı rampa kısa rampalardan biri uzun
3- kömürlük-kervansaray-bıçkıdere çıkışına kadar kısa etkili rampada durmak yok
4- bıçkıdereden sonra göçbeyli tabelasından aşağı göçbeyli ile işimiz yok direk taşdelen su dolum tesisine ama ora ilede işimiz yok
su tabelasını kaçırmayın orada solda toprak yol var aynen oraya
sağa sapan azman köpeğin hedefi olur ,:rolleyes:
evet 4.5 km lik rampalar alınacak sonda 13 eğim akabinde 10 km lik toprak yol bu pazar eğimleri göreceğiz ,
orada ilk kez gidiyoruz

etapa hazır olanlar
1- kerim -26 jant-44 diş
2- erkan 28 yol -28 hacim teker 50 diş 3 yaprak
3- kudret hibrit karbon 44 diş 700 x 32 teker

saat 08.30 çıkış dudullu varış göçbeyli ,,

74.4 km güzergah ..

(link)

etapların güncelleştirilmesi.nihai hedef 130 km de pedal kesmemek ,

1- 74.4 km güzergah ..

(link)

2- evet hedef büyültme 100 km

(link)

(link)

son aşama bu
130 km de pedal kesmeme operasyonu

evet ekip
kerim ve erkan ,
sizin almış olduğunuz dereceler zati çok iyi idi 50 km de
burada 6-7-10-13 eğimler ile boğuştuk bir defa değil çok defa
biz sahil yollarında bisiklet sürenlerden değiliz
bu istanbulun en kafadan sakat adamları ve de çılgınları zati anadolu performans çevresinde konuçlandı ,
şimdi neden böyle bi olaya giriştik bunun nedeni kimseye bi şey ispatlama değil ama öyle kişiler varki 130 km gitttik diyor ve ortalama şu diyor biz ne diyoruz anadolu performans olarak bizim gibi bir anlayışınız varmı çünki biz çok kereler 50 km de pedal kesmedik ve en sonda ben 70.7 km de kesmedim 3 saat 35 dakika burası ne pendik sahil yollarına benzer nede istanbul bulvar yoluna benzer bu şilede antreman yapmayan bence bisikletçi değildir ,bizim iddamız şudur
biz şilenin rampacılarıyız ve bıçkıderenin 13 eğimlerinin ve de 10 km lik toprak yolun, bu yol bizi darlığa kavuşturacak zoru şeçtik bu pazar ve biz kafamıza koyduğumuzu aynen yaparız ,,

130km

(link)

1078m irtifa

(link)
31,6km/h avg

aytekin erzanın bu günki değerleri 130 km asla mola yapmamış,,

130 km
1078 irtifa
31.6 km /h avg

ömerliden dönersem bana top. 60 km yazar git gel

(link)

• Beğen