kuşadasından yayla köy rampası var onuda maksimum 30 dakkada bitirirsiniz fazla fazla soyledim sökeden sonra 32 km dumduz yol var ovanın ortasında yanı cok da zor bır bolum degıl aslında ben daha onceden gun ıcınde sabah cıkıp aksam gelmıslıgım var ... dedıgım gıbı kusadasına geldıgınız donemde msj atarsanız sıze katılabılrım yada yolu tarıf ederim duruma gore....
ben orada rotayı gorunce kuşadası -akbük- didim diye söyle düşündüm; şimdi kusadasından çıkılacak sökeye geçilecek daha sonra akbük, akbükten sonra didim ve daha sonra tekrar gerı gelınıp bodruma geçilecek sanırım .Ama kuşadasından direkt didime ve oradanda akbüke geçip bodrum a ınmek sure olarak daha kısa geldı.Tabi yanlış düşünmüşte olabilirim.
turun en can alıcı noktasında Yaylaköy rampasının inişinde söke kavşağında girişte muhtemelen bekliyor olacağım.. Bir aksaklık olmazsa size eşlik ederim bir süre...
Eğer zamanlama benim için uygun olursa Marmaris'ten sonra size Antalya'ya kadar eşlik edebilirim. Şayet eşlik edemezsem Marmaris'e geldiğinizde mutlaka birlikte bir yemek yemeye, birşeyler içmeye bekliyorum.
Meslek icabı net bir planlama yapma imkanım olmuyor. Umarım birlikte yol alırız.
aynen arkadaşım bende tur ekipmanlarımı tamamlamaya çalışıyorum. ekipmanlar ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunalım. daha yararlı ve ekonomik ürünleri alırız...
Ayaklik (Pletscher Twin orta ayak - tur icin en ideali bu sanirim)
Cadir (Husky Bizam - 2.el temiz ariyorum . Sifiri 225 TL )
Mat (Sanirim klasik askeri mat olacak - 20 TL)
Sisme Yatak (Koctas`ta 40 TL`eye sisme yataklar var denemedim ama fiyat olarak en uygunu o gibi duruyor)
Aci ayarli gidon bogazi (Amoeba olacak gibi duruyor)
Kelebek gidon (XLC kelebek gidon vardi satan forumda, ondan alacaktim ama sanirim almis.)
Termos (Stanley termoslar sanirim en iyisi,fiyatlari biraz yuksek 150 TL civari)
Matara kafesi ((link))
Suluk (2. olarak alacagim suluk sanirim 40 TL`lik Ferrino suluk olacak.)
Arka far (Spanninga eclipse arka far bundan ariyorum.)
Kelebek gidon icin sargi (XLC`nin var beyaz ama o da. Cabuk kirleneceginden alternatiflerine bakiyorum.)
Uyku tulumu - ((link) - 100 TL`eye buldum 2.elden)