Scudo Sports

2014 Mayıs veya Haziran Ayı İzmir - Antalya Turuna Katılmak İsteyen Varmı??

Yahu arkadaslar şaka maka bu rotayı yapacak bir sürü insan var:alkis::rolleyes:. Biz de iki kişiyiz aynı rotayı yapacağız. Acaba genel bir başlık veya organizasyon mu yapsak.:rolleyes:

Scudo
merhaba arkadaşlar, ben Eskişehir'de yaşıyorum. bu tur planı benim de uzun zamandır aklımda. Ancak ben Ayvalık'tan başlayarak, üç gün içinde İzmir'e ulaşıp, devamında bu rotayla Kaş'a kadar gitmeyi planlıyorum. Eğer tarihleri denk getirebilirsek size katılmayı çok isterim, siz de isterseniz tabi :) sağlıklı güzel günler dilerim, saygılarımla.

mrb. arkadaslar biz tura ciktik... suanda adrasan da konakliyoruz... suana kadar en guzel sahil ve plajlardardan birine sahip... yerlesim olarakta daha iyi gordum burayi... tek sikintisi buyuk marketler yok... adrasan da kamp yeri var.

olimposta iyiydi. sahili guzel. olimpostan adrasana koy yollarini kullanarak kestirmeden gelmeniz mumkun. ana yola cikmaya Gerek yok.

antalyadan gelecek arkadaslara onerim olimposa gelmeden once sizi kopek solutan yokusu sizi baya zorlayacaktir... kamyonlar bile cikarken zorlaniyor..

kemer de bisey yok ancak carrefor migros gibi marketler var. kemerde kamp yeri bulamadik onun ici camyuva plajina gittik

phaselis e girmenizi tavsiye ederim. harika bir denizi var...

aslinda daha detayli ve fotograflarla turumuzu elbet ayri bir konuda anlatacagim ama eger plajlara antik kentlere ugramak gibi niyetiniz varsa mutlaka Muze kart cikartin.

biz yarinda adrasan da kalicaz burayi begendik :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk KAYRAK
Geri