enver dost kontenjanı kapattı...
son durum ve cengaverler ...
zora gidecekler bi günde 200 km ye talip olanlar vay anasını hemide toprakta ....kurtlar bizi yiyecek dağlarda ..
1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
7 -Murat Atılgan(murat53)
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
11- özkan aydın (baskı altındayım.ölümle tehdit etti..
12 - hasip çehre(aytek dümtek dümtek dümteka dümtek )
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....
14 - kudu
o.k enver iç lastik olayı temem....
enver dost turun selameti açısından iki adet telsiz olsa çok iyi olacak kopmalar olacak o resimde gördüm rampalar var bekleme yapmalı derim ben arka takım kaptanı olma durumu gene, 200 km ye eş değer bi yorgunluk bizde yaratacak ise bu tur bence birbirimizi kollamalıyız, ağır bi tur olacak ve herkez ona göre tedbirini alacak gece geç saatlere kalınma olursa bunu göze alacağız ışıklandırmalar tam olmalı ışıksız gelen adam aynen kaybolur kaza yapar yolu göremez senin bisikletin ışıkları fena değil evet iç lastik, kesin kask ,çok sakat o yolları gördüm acaip toprak yollar asfalta benzemez bu iş ,resmen vasiyetnamemizi hazırlamalıyız, kurtlar ayılar olabilir geceye kalacağız dönüşte, büyük olasılık tuzladan trene bineceğiz .....onca yol alındıktan sonra kimsede güç kalmaz tuzladan kadıköye basmaya ,yada bostancıya bu zor tur ,herkez çok iyi bu olayı irdeleyerek yeni baştan tartsın evvelki olayda gece karanlıklara kalınmış enver kılavuz kaptanımız sensin ben yolu bilmiyorum ve ilk kez gidiyorum evet telsiz olsa çok iyi olacak arkayı önü tutmalıyız, arka ön irtibat halinde olalım eğer arkada kalan olursa nasıl ön haber alacak, yada biri düşerse ne olacak aradaki mesafeler açılırsa ne olacak önde bi kere yolu bilen gider zati bilmeyen alıp başını giderse kaybolur bu turda kesin öne yolu bilen girsin önü tutsun ama rampa bitiminde beklesin çünki arka kopacak büyük olasılık ...,,,,