Scudo Sports

2011'in ilk kurtdoğmuş turu....

@enver avcı
:))
Ne !! Kontenjan doldu mu ? Yehhuu!! ;)

Scudo
@Uğur Demirtaş

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
7 -Murat Atılgan(murat53)
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
11- özkan aydın (baskı altındayım.ölümle tehdit etti..
12 - hasip çehre(aytek dümtek dümtek dümteka dümtek )
13- ......uğursuz rakam beni buldu ,,
14 - kudu

niye sevindin uğur.hayırdır :p

böyle iyi oldumu abi sıralama.:)

@enver avcı

vay anasını enver dost demek 250 km, aney acaba emekliliğimimi istesem yok yok işin ucunda scott scale 30- 9.250 var ... bu 13 rakamı ,uğursuzdur ama bakarsın o gün hepimize uğurlu gelir ...

:D :D :D :) :) :) :)

@enver avcı

ooo çok uzunmuş hakkaten beni fazlasıyla bozar zaten:)şimdiden sevinmeye başladım kontejanın dolmasına :)size iyi eğlenceler..

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
kontanjan da yer açmanız için kime psikolojik baskı yapabilirim:D enver abi sende duyduğuma göre 6 tane bisiklet varmış.benim yol scott'ı sana rehin bıraksam bir mtb verirmisin bana tura katılmam için.yada ne yapsam.ben en iyisi sizin tyurlara katılmak için bir mtb alayım.bu kontenjan işi iyi olmadı ama.tanışmak istediğim iki kişiyi kaçırıcam yine.neyse bakarsınız start yerine gelir tanışırım.bende 100 metre geriden gelip laf atarım yolda size olmazsa :)

13- ......uğursuz rakam beni buldu ,,bu rakam tedavülden kalktı
14 - kudu

:) :) :) :) :) :)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Sunday 5/15/2011
Plenty of sunshine
High Temperature: 21°C
RealFeel: 25°C
(link) (link)

enver accu ...........
15 mayıs...........

25 derece hissedilecek kavrulma vakti...............
buda kurtdoğmuş..............
hasan gelmeli.............belgrad 22 sine ışınlanmalı................

tamamdır o zaman.15 mayıs kurtdoğmuş turuna kilitlendi.ben hazırım,bisikletim hazır.kudu babanın scott'ı hazır.yanınıza atıştırmak için hafif bişeyler alın mutlaka.kuru üzüm fındık iyi gelir.bol bol su alın.terlediğinizde üzerinizi değiştimek için yedek kıyafet ve akşam serin olduğunda sıcak tutacak bişeyler alın mutlaka ama çantanıza gereksiz ağırlık koymayın.iç lastik ve kask bu turun olmazsa olmazı.birbirimize telsizlerle bağlı olucaz.3telsiz getiricem.ön arka ve ortada olacak telsizler.buluşma yeri beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykeli önü.15 mayıs pazar günü saat 8 de buluşma noktasında oluyoruz.vapurla karşıya geçiyoruzkadıköy iskelede anadolu yakası katılımcılarını alarak haydarpaşa tren istasyonundan tuzlaya geçiyoruz.ben gelirken iki bisikletle geleceğim.kudu babanın scott'ını da getireceğim.kudret abi sen istersen tuzla içmeler tren istasyonunda beklersin bizi.oradan alırsın bisikletini.tuzlada sıcak birer çay içerek turumuza başlıyoruz.stabilize yola geldiğimizde 5 dakikalık mola vererek kurtdoğmuşa doğru ilerliyoruz.yolumuz uzun olduğundan molalarımızı kısa tutup terimizi soğutmadan turumuza devam ediyoruz.ballıcada köy kahvesinde çay ve yemek molası vererek devam ediyoruz.bu tur bitmez benden söylemesi :D

enver dost, ben kadıköye geleceğim saat 08.00 de beşiktaş iskele önünde beklerim sizi ..artı sen 08.00 de milleti alarak 08.20 de vapur olması lazım ..20 dakika sonra kadıköy beşiktaş iskele önünde oldun demektir beraber haydara ordan tuzla ve gelsin offroad gebertmece bütün toprak yolları artı iç lastik sende var değilmi yedek yalnız bende de var fakat benimki iğneli seninki araba sibop ve bendeki pompa bi değişik , evet çıkın fazla olmaz ağırlık yapar ayrıca 200 km ye denk bi olay yaşanacak vay anasını adrenalin bu işte yaşasın eski günler gene geldi offroad ...

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyt tutmayın beni toprağın havvasına bineceğim 9.250 gram be yahu......

:in: :in: :in:

enver dost kontenjanı kapattı...
son durum ve cengaverler ...
zora gidecekler bi günde 200 km ye talip olanlar vay anasını hemide toprakta ....kurtlar bizi yiyecek dağlarda ..

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....:) :) :) :)
14 - kudu

@Kudret Kurtcebe

ben 2 tane yedek iç lastik alırım abi.şu turunda ruhuna fatihayı okuyup bitirelim.tur konuları uzadımı canım sıkılıyor sinirleniyorum...:p :p

tam teşekküllü ilkyardım kiti getirecem, hatta 150. kilometreden sonra susayan dimağlara arazi ortasında sıcak çay demleyecem desem?

acep bu durumda kontenjana benim de yamanma durumum olabilir mi?

enver dost kontenjanı kapattı...
son durum ve cengaverler ...
zora gidecekler bi günde 200 km ye talip olanlar vay anasını hemide toprakta ....kurtlar bizi yiyecek dağlarda ..

1 - enver avcı
2 - memin doğan
3 - mehmet şer
4 - korsan hasan
5 - engin özen
6 - tayfun kara
8-air göbek bülent
9-berk arat ??
10-başar ibicioğlu
13- ,,,,,,,,,atladık ,,çünki bendim....:) :) :) :)
14 - kudu

o.k enver iç lastik olayı temem....
enver dost turun selameti açısından iki adet telsiz olsa çok iyi olacak kopmalar olacak o resimde gördüm rampalar var bekleme yapmalı derim ben arka takım kaptanı olma durumu gene, 200 km ye eş değer bi yorgunluk bizde yaratacak ise bu tur bence birbirimizi kollamalıyız, ağır bi tur olacak ve herkez ona göre tedbirini alacak gece geç saatlere kalınma olursa bunu göze alacağız ışıklandırmalar tam olmalı ışıksız gelen adam aynen kaybolur kaza yapar yolu göremez senin bisikletin ışıkları fena değil evet iç lastik, kesin kask ,çok sakat o yolları gördüm acaip toprak yollar asfalta benzemez bu iş ,resmen vasiyetnamemizi hazırlamalıyız, kurtlar ayılar olabilir geceye kalacağız dönüşte, büyük olasılık tuzladan trene bineceğiz .....onca yol alındıktan sonra kimsede güç kalmaz tuzladan kadıköye basmaya ,yada bostancıya bu zor tur ,herkez çok iyi bu olayı irdeleyerek yeni baştan tartsın evvelki olayda gece karanlıklara kalınmış enver kılavuz kaptanımız sensin ben yolu bilmiyorum ve ilk kez gidiyorum evet telsiz olsa çok iyi olacak arkayı önü tutmalıyız, arka ön irtibat halinde olalım eğer arkada kalan olursa nasıl ön haber alacak, yada biri düşerse ne olacak aradaki mesafeler açılırsa ne olacak önde bi kere yolu bilen gider zati bilmeyen alıp başını giderse kaybolur bu turda kesin öne yolu bilen girsin önü tutsun ama rampa bitiminde beklesin çünki arka kopacak büyük olasılık ...,,,,

@SametAksuoğlu

dostum bizi sıcak bi çayla kandıramazsın:D daha yaratıcı olman gerek.şaka bir yana tur kalabalık oldukça herkes için çekilmez bir hal alacak.elbette ki kalkıp yanımıza gelenlere hayır gelemezsın diyemeyiz fakat sorumlulukları kendilerinde olur.herhangi bir sıkıntı sözkonusu olduğunda ekipdeki diğer dostlarında dayak atması kaçınılmaz :p :p :p sonradan katılanlara yolda herhasngi bir sıkıntıda bekleme yapılmayacaktır.

enver abi valla sameti alırsan bende gelirim arkanızdan ama neyle geşlicem.bende yol var :(

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Sunday 5/15/2011
Cloudy with showers
High Temperature: 16°C
RealFeel: 16°C
(link) (link)

bu ne kardeşim yahu...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Kudret Kurtcebe

abi ne bu yaaa.hava yağışlımı yoksa yine...olmazsa ne çıkarsa bahtımıza deyip dalalım abi.korkunun ecele faydası yok.su testisi su yolunda kırılsın hiç olmazsa.ben devam edelim derim.iptal etmeyelim.madem zorlu bir tur biraz daha zorlayalım.bakalım kim galip çıkacak bu işten.ulan kurtdoğmuş senmi büyüksün bizmi. ....... senin :D :D :D

@enver avcı

enver depremde olsa gidelim artık çünki fena sıkıldım iki gün önce hava iyi idi 2 günde atmosfer koşulları değişmekte hatta bir iki saatte değişmekte bu gün güya kapalı idi,,,,
valla yağmurda olsa giderim +1 varım ......
şimdi belgrad turundan dört arkadaş buraya transfer olursa 17 kişi oluruz ve de çamur banyosuna millet hazır olsun derim bataklığa saplanacağız son kesin durum 14 mayıs cumartesi akşamı, bakalım kaç kişi gelecek yağmuru göğüsleyecek...

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

kalan kalır kalan kalır.giden gider kalan kalır.ben giderim geri gelmem.gelmeyenlerden sonra meydan ikimize kalır kudret baba.... farketmez kudret abi.ben bu turu tek de yaparım.turlarımı birileri gelsin diye yapmıyorum.eşlik etmek isteyen olursa başımla beraber.zevkli bişeyler yaparken diğerleride faydalabiliyorsa daha ne isterim.telsizlerimiz de tamam.elimdekileri yaptıracak vakit olmadığından yenilerini istedim.3 güne kadar elimde olurlar.3 belki 4 adet telsizle çıkacağız turumuza.kopmalar olmayacak bu sayede...işin kötü yanı üzüldüğüm şey aynı paraya açık arazide 22 km menzilli telsizlerin sahibine ulaşamadım.bu sebeple aselsanın cobra telsizlerinden sipariş ettim.sağlık olsun.daha sonra onlarıda alırım:D senin için iç lastik ve kafa lambasıda tamam.kafa lambasını sipariş ettim oda hafta içi elimde olucak.bu turda ışıksız katılımcı olmasın lütfen.yoksa da ya bir arkadaşınızdan temin edin yada idare edebilecek bir şeyler alın.yanınıza mutlaka yedek pil de alın.ben bugün 15-20 adet pil aldım.çift kafa feneri ile katılıcam.bisikletimde zaten ışık cümbüşü olur.gece sürüşlerime gelenler bilir benim çakarları.arkamdan gelemez kimse fena göz alır :p tekrar dan belirtiyorum olmazsa olmazları.sonradan kimse alınganlık yapmasın bana.
kask
ön ve arka ışık tertibatı
yedek pil
iç lastik
yedek kıyafet
varsa rüzgara karşı maske
hafif yiyecek malzemeler(bu tamamen öneri)
pompa
geceye kalacağımızdan mevcutda olan varsa termo uzun tayd yada içlik(önerilir)
kocaman sırt çantası yapmayın.sırtınızdaki 5 kiloluk yük 50 km sonra 15-20 kilo gibi gelecek sadece gerçekten gerekenleri alın
ve elinde olan varsa köpek kovucu yada elektrik tabancası olan varsa(bende var :D ) alsın.bol bol köpek çıkabilir önümüze.
ben çantamı ufaktan hazırlıyorum.eksikleri gördükçe tamamlarım...

oldukça zor bi tur olacak, ormanlık alanda karanlığa kalmak zevkli olacak belki uzaylılar ile yakın temas kurabiliriz...

:D :D :D

15 mayıs o kadar soğuk olmaz ama ayaz olabilir termal içlik var benim iki adet bisiklet forma kar maskeye gerek olup olmadığı son gün belli olur ısıdan anlarım ....saat saat verecek ısıyı ..bu gün yalnız accu resmen çuvalladı....arada sırada nadir çuvallıyor...

:) :) :) :) :)

evet 17 kişiyiz kontenjan doldu bu dört kişi belgradda isim yazdıran arkadaşlar ayıp olmasın onlara dedim...

Geri