Scudo Sports

2011 Giant Full Katalog

Uzun turlar planlamadığım için aslında tam oldu diyebilirim,Giant ara ölçüleri kullansa keşke,17 inç uzununa da,kısasına da gidiyor tam ara ölçü :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
@Goflet

2010 modeller geldi satılmaya başlandı ve nerdeyse tükendi bile... Bence siz mağazaları gezin biraz dünyadan haberiniz yok...

Bunun dışında Composite modeli ara bir model sizinde düşündüğünüz gibi daha ekonomik bir model türetmek adına gelicek... Şaft borusu ise komple 1.5 olarak inceledimama yarın fırsat yaratıp tam olarak bakacağım...

29er sahnesinde ise artık Scott da büyük adımlarla giriş yapıyor... 2011de bunları göreceğiz Türkiyede de hem Giant Hem Scott...

Unutmayın siz isterseniz hepsi olur...

Siz tüh kesin gelmez derseniz tabiki de gelmez :D

@Hasan Çağri

polemiğe girmeyelim dostum...XTC modelleri geldimi 2010 türkiye'ye?

ne kaçkarlarda var ne erdoğanlarda nede başka yerde gördüm ben?

diğer modeller geldi onu bende biliyorum

hala 2009 model XTC satıyorlar..bütün bisikletçileri tek tek dolaşacak halim yok heralde..

en büyük mağazalara bakarım orda yoksa benim için gelmemiş demektir.

giant'ın 2010 modellerinin türkiyeye geldiğini bilmek dünyadan haberdar olmaktır
evet kusurma bakma cahil kalmışız

25 yaşında dünyanın tüm bilgisine sahipsin sen demek ki ..başarılar

@temu90

1.80 boya 18" büyük değil ki. Ben ve sds'den sevgili Ogün'de medium kadro kullanıyoruz ve ikimizin de boyu 1.80 civarında. Giant xtc lerin üst borusu standartlardan biraz daha uzun ama bu sizi rahatsız ederse 1cm daha kısa boyun yada setbacki fazla olmayan bir sele borusu opsiyonları da var..

@Güney Tuncer

yani genel olarak hazır bisiklet için dedim. ör. benim kullandığım scale 50 L 18.9" 120mm gidon boğazı ile geliyor. ben bunu 100mm çekerek daha iyi bir sürüş pozisyonu elde ettim. genel olarak bacak boyu oluyorsa ufak değişiklerle bu tip sorunlar hallediliyor.

@Samet Şenel

Samet kadronu olctun mu? dedigim gibi 15" mi yoksa 16" mi cikti..
Turkiye'ye ithal edilen olculer 15,17,19,21 inch seklinde..

@Bora Alben

Evet abi ölçtüm 40 küsür cm geliyor,16 inç yazıyordu zaten kutusunda da. Sl modellerinde ara ölçüler olabilir emin değilim ama.
Bisiklet 90'lık boğazla gelmişti ve hiç rahat edememiştim. İçim içimi yemedi değil :) 120'lik boğaz takınca sorunum bitti,bacak boyuma da tam oldu 40'lık sele borusu ile max. çizgisinde kullanarak.. 1.80'den uzunsanız sakın 16 inç almayınız diyebilirim :eek:

Iyi bari, 1 inch 1 inch dir:) Bu arada bisikletin 16" ise Amerikadan gelmis demek ki, normalde bildigim Ingiltere'den geliyor bize.. Olcu farkliliklari bundan..

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Bende SDS'den Ogün abinin carbon Giant'ini denemiştim 180cm boyum ile 18" kadro ile bana çok normal gelmişti. Ayrıca esnemezlik konusunda da gerçekten çok başarılı bir kadro.. Bir ara almayı planlamıştım ama sonra yarışlarda carbon bir kadro kullanmayı istemediğimi düşünerek vazgeçmiştim..

Geri