Scudo Sports

2011 Absa Cape Epic

İbrahim Aslanhan

Forum Bağımlısı
Tepki
792
Bisiklet
Scott
Merhaba Arkadaşlar,

Sizler için güzel videolar edindim :) Hoşunuza gidecektir. Adamlar harbi hard trail yapıyolar. Buyrun:

2011 Absa Cape Epic Stage 1

2011 Absa Cape Epic Stage 2

2011 Absa Cape Epic Stage 3

2011 Absa Cape Epic - Stage 4

2011 Absa Cape Epic Stage 5

2011 Absa Cape Epic - Stage 6

2011 Absa Cape Epic Stage 7

Scudo
zaten izlemiştik ki :D sezon açılmadan önce oldu bitti ama forumda eksik bir konuydu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
süper yaa! emeğine sağlık müthiş görüntüler. bu tip organizasyonlar için bodrum'un coğrafyası ve doğasının da uygun olduğunu herkese söylemişimdir. o organizasyonda çok ülkeden sporcular var türkiye hariç. inşallah bodrumda da bu tip organizasyonlar görebiliriz. federasyondan ve ilgililerden yol yarışlarıyla beraber böyle etkinlikler için de yakın tarihlerde atak gelir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@temu90

Rica ederim. Ben de o eksiği gidermeye çalıştım.Giderebildiysem ne mutlu bana :)

@özgür barış uçkaç

Haklısın. Benim dileğim Vatanımızdaki tüm vilayetlere güzel organizasyonlar verilmesi ve güzel parkurlar yapılması yönünde.

Spor Gençlik İl Müdürlükleri bu konuda aktif roller üstlenmelidirler.Ama ben pek birşey göremiyorum :(

belki yeri değil ama online olduğunuz için yazıyorun yeni üye olduğum için konu açmayı başaramadım nereden açabilirim yardımcı olurmusunuz. onun içinde mesaj sınırımı var?

Hayır ,

onun için mesaj sınırı yoktur. Bi konu başlığına gir. Mesela Bisikletlerimizin fotografları başlıgına tıkla. İçeri girdikten sonra hemen yukarda konu aç linki var. orayı tıkla.

Bizde yapabilsek keşke :( imkansızlıklar off

Tek kelimeyle hepsi harika...
Abi 500 km düzyol gidiyorlar 20 kat daha fazlasını da tırmanıyorlar. İşte dağ yarışı bu keşke bizimde böyle parkurlarımız olsa.

Geri